חדשות? מגישי פברואר 2006 קיבלו מכתב?

TrigATUSA

New member
חדשות? מגישי פברואר 2006 קיבלו מכתב?

חבר שלי שקורא פורמים אחרים טוען שהוא ראה הודעה על מישהו שהגיש ב פברואר 2006 וכבר קיבל את מכתב הבדיקות הרפואיות מישהו יודע על זה משהו? עד עכשיו מה שידעתי הוא שהם מטפלים בספטמבר 2005

תבדוק אם החבר באיזה פורומים מדובר

מעניין אותי לשתף פעולה איתם. אני לא מכיר פורום נוסף של ישראלים מהגרים לקנדה בעברית, אבל נדמה לי שיש אחד או שניים ברוסית........................

kandidat

New member
פורומים ברוסית

שם מדובר בעיקר על מגישים ברוסיה. מעט מאד מידע על ישראלים. אגב שם זמני ההמתנה הם כשנה עד שנה וחצי לכל התהליך

leprechaungreen

New member
לא כ"כ נכון

יש פורום של ישראלים דוברי רוסית וגם שם כמה אנשים קיבלו מכתבים בזמן האחרון.

gesus

New member
התחילו לעבד את התיקים

אני הגשתי בפברואר 2006 והתיק שלי עובד, אבל אני לא יכול להגיד אם מקבלים מיד טופס לבדיקות רפואיות כי אני צריך להגיש עוד מסמכים. מקווה שעד סוף החודש אני אוכל לאמת את השמועה.

amichal5

New member
אני לא מבינה!

איך התחילו לעבד את פברואר 06' ואת של דנה מאוק' 05' - עדיין כלום? חוץ מזה, האם עלי להסיק שאם הגשתי במאי 06' אז בקרוב גם לנו תהיה תשובה, או שבאמת רק בינואר 09'....?
מישהו? הלו? בבקשה...?

gesus

New member
אל תסיקי כלום

פשוט תחכי בסבלנות. זה לא יעזור לבריאות שלך לדאוג ולבדוק כל הזמן. מיני עדכון לגבי התיק שלי: מתוך 5 מעסיקים שהצהרתי עליהם ואני צריך למסור מחדש מסמכים, 1 אושר מלכתחילה, 2 שלחו לי מסמכים, 1 מתחיל לשלוח, והאחרון וההכי חשוב מתחיל לעשות סימנים של בעיתיות.

amichal5

New member
אז איך יכול להיות שאלו מסוף 2005

עדיין לא קיבלו תשובה, ותחילת 06' כן...?

shipy1234

New member
מה הקשר? דנה כבר קיבלה את המכתב

היא מחכה עכשיו לזימון לבדיקות שבטח תקבל בימים הקרובים. כאן מדובר על מכתב שאומר שבחודשים הקרובים יקבלו זימון. שני דברים שונים לגמרי.

amichal5

New member
כן, אני הבנתי

לא ניסחתי את עצמי טוב. עדיין יש פער בין אוק' 05' לפברואר 06', ואף אחד (מאנשי הפורום בכל אופן), לא העיד על כך שקיבל מכתב (כלומר אלו ממגישי נוב' 05' - פב' 06'). אולי אני טועה..? אני הייתי בטוחה שעדיין מטפלים רק ב-2005, וזה נותן לי תקווה...

dana631

New member
דנה זאת אני!!!!!!!!

ואני מפורסמת (?) בזכות זה שתהליך ההגירה הארוך, המתיש והאינסופי הוביל אותי למצב קשה של דיכאון קליני.

dana631

New member
שישה באוקטובר 2005 ו.... כלום!

בקצב הזה הגרין קארד יגיע קודם.... חי-חי

Astroo

New member
מגישי פברואר התחילו לקבל מכתב של 3-4 חודשים

ראיתי בפורום אחר

Shmel

New member
בבקשה לא להריץ שמועות!!! אנא ציין בבקשה איזה

פורןם עם ה - LINK הנלווה, תודה