חדשות מדהימות!!! גם לך לירון!!!

חדשות מדהימות!!! גם לך לירון!!!

או קיי אני עדיין בהלם ממה שאני קראתי בקווינס ברחוב 203 איפה מי שיודע גדלו להם להקה שלא כל כך הרבה רק המוווווווווון השפיעה על ההיפ הום RUN-DMC אז הרחוב הזה אמור בימים הקרובים להיקבע האם רחוב זה ייקרא על שמו של ג'אם מסטר ג'יי והרחוב ייקרא JAM MASTER JAY STREET אני נרגש ולירון אני יודע שגם אתה.......

Sister G

New member
אה התבלבלתי..

חשבתי שזה יענו איפה שהיה המועדון קווינס... לא משנה עזוב אני סתם מטומטמת..

Psycho BuZZ

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"גדלו בארץ" חחחחחחחחח

David Ochayon

New member
קווינס בניו יורק ../images/Emo13.gif

העיר הזאת עם התאומים... אההההה.... לא....

TakTik

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

זה בארכין ההודעות המצחיקות ביחד עם ליים אס

Samy A

New member
אמריקאים טפשים

איזה לא במקום זה. גם אם הוא היה הראפר הכי מוכשר בתולדות ההיסטוריה האמריקנית. גם אז זה היה טפשי ומיותר לחלוטין. את היית רוצה שיום אחד תגורי על רחוב אליאסי? או שדרות קובי שמעוני? לכריס רוק יש כזה בהופעה שלו בדיוק על הנושא הזה שנותנים לרפארים טיפה יותר מידי קרדיט. ממליץ בחום

TakTik

New member
שדרות טופאק שאקור ../images/Emo6.gif

אבל בלי קשר אני חושב שנתנו לו את הכבוד של רחוב על שמו לאו דווקא מהיותו ראפר אלא מהיותו תורם ענק לחברה ולאיזור היה לו קרן לילדים בעלי מצוקה כספית ואולפן הקלטה למעוטי יכולת (כספית,למרות שפיפטי סנט גם הקליט שם
)... הם קוראים לרחוב על שם הבן אדם,לא הראפר

אגב שדרות טופאק שאקור

היה כזה קטע בתוכנית של קריס רוק שהוא הלך והחתים אנשים כדי לקרוא לשדרה אחת על שם טופאק..חחחח זה היה מצחיק!

baduist

New member
מה הקשר?

ראן די אמ סי היו אחת הלהקות החשובות ביותר שיצרו לא רק מוסיקה אלא תרבות שלמה שנקראת היפ-הופ. תרבות שלומדים היום מאפיינים שלה בבתי ספר, שמשפיעה על חצי עולם, מוסיקה שמלמדים בבארקלי. ההשוואה לסאבלימינל ממש לא קשורה. אם כבר הייתי משווה לחיים נחמן ביאליק או (ממקום אחר לגמרי, אבל לגמרי) זהר ארגוב.

Samy A

New member
הקשר =

בתאכלס הבן אדם מוזיקאי והוא לא יצר שום דבר שמלמדים עליו באוניברסיטה אני לא ראיתי בשום מקום B B Kind Bulv. או Elvis St, האםד אכן אגדה אבל אין שום סיבה לכך שיקראו רחוב על שמו ולהשוות אותו לחיים נחמן ביאליק? אולי טיפה טפשי

BIGO-G

New member
אז בעצם

ע"י גורמי ההשוואה שלך השוואת בין חיים נחמן ("אני לא אוהב את הערבים כי הם מזכירים לי את המזרחים") ביאליק "המשורר הלאומי" לבין זהר (מלך) ארגוב?

Suctor

New member
חחחח

אני נשפך פה!! גאוני שד' קובי שמעוני היינו הורסים תשלטים - או שלא.

זה גם אחרי הכבוד שחלקו לו אדידס

שהוציאו נעל מיוחדת בגירסה אקסקלוסיבית אליו , אני חושב שמגיע לו ובתור מעריץ של ראן די אם סי אני גם נורא מתרגש

למעלה