חדשות../images/Emo41.gifעידכונים../images/Emo41.gifהופעות../images/Emo41.gifיולי 04
אנשושים יקרים חודש יולי הסתיים לו וכעת אנו נכנסים לחודש אוגוסט חם אה...
מבחינת מופעים פתוחים שהמלצנו להם היה לנו את: (כמובן שתמונות וקטעי עיתונות מהאירועים יהיו בהמשך ויועלו לפורום) 9.7.04 רמה"ש במסגרת חגיגות היין ברמה"ש הועלו חוויות ותמונות לפורום וזה לעיונכם בלינק המצורף 15.7.04 "חוצות היוצר" ירושלים למי שנכח באותו ערב אני מעלה לכם שוב את התמונות והחוויות בלינק 25.07.04 סי התארחה במועדון הזמר של שלמה שביט ב"בית ראסל" ברמת גן . - בנתיים קבלו תמונה אחת מהערב ויש עוד תמונות שאעלה בהמשך
רוצים לשמוע חוויות מהערב אתם מוזמנים לשאול את שמואל שהגיע וסיפר חוויות מהערב 28.7.04 "כמו צמח בר" מתנ"ס רובע ד' ערב זמר באשדוד בליווי נחצ'ה וסי בערב זמר משותף ומרגש בליווי הקלידן צליל בירן - אני חייבת לציין שהיה ערב באמת נפלא הגיעו מקבץ אנשים מהמועדון האשדודי שהם חבר'ה באמת נפלאים שמידי פעם נכנסים לפה וקוראים את ההודעות אז היי לכם שם
וגם אמירי שלנו היה שם וסוד קטן גם אמיר מתגייס בקרוב אז אמירוש בהצלחה!!!!
- היה שם במקום מהמקומון של אשדוד ברגע שיהיו תמונות אעלה. 31.7.04
טורקיה - גבירותי ורבותי בקרוב אני יעלה לכם סרטונים מהמופע וכמובן כמובן תקבלו את התמונות
החודש אנו חוגגים ימי הולדת ל: השארתי קטגוריה זו פתוחה כי אתם יודעים רוב הגולשים הם קוראים ולפעמים צצים אנשים ואומרים לי לי לי יש יומולדת אז רבותי כפי שאמרתי המסר האישי שלי פתוח בשבילכם ולמענכם ועבורכם אתם מוזמנים לשלוח לי את תאריכי ימי ההולדת שלכם ותקבלו צ'ופרים
וכעת למופעים הקרבים 1.08 מופע חתונה בט"ו באב ב" יער בחדרה " מופע חתונה פרטי מושב תימרה " חגיגה בלבן " ערב שירי א"י לרגל חג האהבה . 4.08 מופע התנדבותי ליחידת עטלף בעתלית 12.08 בת מצווה באולם איידהו בפארק עם קלידנית וזמרת נשמה מופע שירי א"י וריקודים אירוע סגור . ( הזמנות רק בתיאום מול המשרד של סי ב"היימן הפקות" ) 15.08 חתונת משה וליבי כהן בשרתון סיטי טאוור תל אביב בליווי 3 זמרי נשמה צארלי תמרה ונועם !! מסיבת ריקודים מפוצצת עד אור הבוקר ( אירוע סגור הזמנות בתיאום מול המשרד של סי ב"היימן הפקות" היימן הפקות בלבד ) 17.08. ערב זמר ענק באמפי קרית מוצקין " כמו צמח בר "} נחום וסי היימן " בליווי להקה .
26.08 מופע סיום הקיץ בע-נ-ק- בגדרה בליווי להקת " אחיות הנשמה " הערה חשובה:במידה והחבר'ה מהדרום ירצו להגיע כמו טיפטיפ או אמיר או כל מי שבאמת ירצה שיודיע למשרד של סי ונתאם כרטיסים במידה והמופע אינו בקניית כרטיסים אעדכן על כך בהמשך שיעבירו לי את הפרטים
28.08. עיר הנוער חיפה מופע זמר במגרשי אבירן אתם יודעים מה אני אצ'פר אתכם גם אל תוך ספטמבר - 2.09 "לשיר עם סי ישן וגם חדש" סי היימן בהופעה חיה עם אריאל זילבר בליווי להקתה באחוזת יערות הכרמל !!! 06.09 מופע במלון קראון פלאזה ים המלח לאחיות טיפת חלב וכעת שימו
"ערב סי היימן"
פה אנו נוכל להפגש עם סי או לפני או אחרי זה תלוי ובתיאום עמה סי הביעה את הסכמתה וזה יהיה כמו פעם שעברה רק שהפעם הצטרפו עוד ועוד אנשים אז בכלל התגבשנו ונהינו משפוחה לכל מי שרוצה כרטיסים לאחד מהערבים הבאים שלחו לי הודעות במסר אישי ואנו נתארגן בהתאם הרשימה נפתחת
09.09 מופע בכורה בתל אביב ב" בלה שלומקינס " עם להקת אחיות הנשמה
22.10 תאטרון גבעתיים - פה הולך להיות ערב מדהייים הקומו יעלה בקרוב וזה הכל להפעם ברגע שיהיו עוד התפתחויות שינויים ועידכונים אעדכן בהתאם שלכם מיכל