לפני כמה ימים, דיברנו על זה שווסטלייף לא כותבים את השירים שלהם בעצמם, אבל הם כן. ואני כבר יודעת שבריאן כתב שיר בשם bop bop baby, שלפי מה שהבנתי הולך להיות ממש להיט
אבל מי לעזעזל ממציא שיר בשם:"Bop bop baby" ומה זה "BOP"? נ.ב ידעתי שהמילה "baby" תהווה חלק מהשיר!(כאילו,ווסטליף בלי המילה"baby"?! איך אפשר,זה הרי העקרון!חחחח
זו טיפשות... אויש נמאס לי מהשמלציות שלהם... כל מילה שנייה זה i love you you hurt me i´m sorry oh baby what the fuck is wrong with the mother fuckers??? bop bop baby well fuck me jesus christ what is that fuckin name תעשו לי טובה... אין להם רעיונות!!! אין להם חידוש!!! אין להם כישרון!!! רוק ישראלי שולט! טיטי (כמה שטחי שזה נשמע) שחף
טוב שנזכרנו פיסי קנית מנעול??? אל תגיד לי ששכחת אחרת.... (אתה יודע מה הטירוף גורם לי לעשות) אתמול הקאתי ת´נשמה מהשיעול הכרוני שלי (נובלס) ומיטל שהייתה בטלפון נלחצה אז היא מנסה לגמול אותי אוף היא לא מרשה לי גז צחוק למה היא כל כך דאגנית??? היא עד כדי כך אוהבת אותי??? כן!!! ואני אותה (אווווו אווו)<--- קולות רקע בכל אופן למה האח של הגיטריסט מכנסיית השכל (וואו שם ארוך...) לא השיג לנו כרטיסים?? איזה מניוק... טוב כמה אני חייבת לך? אוהבת מאמי שלי... ויש לך ד"ש ממיטלי אורית טיטי פריצי מיצי מיאו שחף
אני יכול לקנות מנעול, אבל אבא שלי אמר שאולי אפילו כדאי לנו שלא, כי אם מישהו יראה את זה אז הוא יבין שיש שם משהו חשוב ויחתוך את האוהל בכייף הייתה אי הבנה עם אחיו! כי השכן שלי אפילו לא ידע שהם מופיעים שם חחחחחח
אמרתי לאבא שלי, את יכולה להחזיר לי את הכסף בעוד שנתיים כי אני יודע שאת מרוששת
אז אל תתאמצי להחזיר לי את הכסף עכשיו... בכל מקרה 149 שקל (כמה עקרוני) אוהב אותך... מתן ד"ש חזרה ולק באוזן למיטלי!
זה לא מיותר לשים מנעול על אוהל שאפשר להרים ולזרוק??? עצה: אל תטרחו בכלל עם האוהל... שכל אחד יביא שק שינה, ואת כל הציוד אפשר לתקוע באחד השקים שבהם השקי שינה אמורים להיות. עם קצת תושיה וכוח רצון הכל נכנס!!!! (בתנאי כמובן שאתם מטיילים קל, ולא מביאים תרמוסים ואוכל וכל הדברים המיותרים האלה...- יהיו שם כל כך הרבה דוכני אוכל, תביאו רק כסף) בהצלחה!
when you´re looking like that.... ../images/Emo8.gif
יצא כבר. אני לא בדיוק הבנתי למה את מתכוונות, אבל הקליפ כבר יצא, הסינגל צריך גם לצאת. אם לא יצא לך לראות את הקליפ את יכולה ללכת ל-www.westlifeweb.com ושם יש לך אפשרות לצפות בו. תהני!