חדשות מהארנבות

חדשות מהארנבות

הקספרים הולכים להוציא אלבום חדש אורן אמר אתמול שהם נכנסים בספטמבר להקליט, שמצד 1 זה מבעס כי ציפיתי לאלבום של אורן שבטח יידחה, אבל מצד שני מה אפשר לבקש יותר? 2 השירים החדשים 'אז', ו-'עולם שקט' מצויינים. אם כל השאר יעמדו באותו קו, זה הולך להיות עוד אלבום גדול שלהם. אתמול הייתה הופעה מצויינת(בעיר הבירה), כמובן עם רוב הלהיטים(למשל-לא היה בשמלה אדומה, והקומיקאים.ודווקא שמחתי על זה.קצת גיוון). היה את 'אדום' שפעם ראשונה שאני שומע את זה לייב. וזהו.היה כיף כמו שבאמת רק הקספרים יודעים. תבואו ב-31 לאוגוסט.במכירה מוקדמת זה רק 70(אחרי זה זה מזנק ל-95, אם בכלל יישאר) יהיה פיצוץ.ואורחים, הם הבטיחו הרבה אורחים.

IkMfNiY

New member
זה מגניב מגניב מגניב ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

למרות שאוף, זה לא יהיה כמו אז. יעל

לא יודע מה איתך אבל אני לא הייתי אז

ועכשיו מספיק טוב לי, בלשון המעטה. גם הלהקה עצמה היא לא אותה להקה.זה הפך להיות שי ואורן במרכז בתוספת להקת ליווי, במקום שכל הלהקה תהיה שותפה מלאה ביצירה(אלא אם כן בדיסק זה יהיה אחרת). שומדבר לא יהיה 'כמו אז'. סו וואט.. גם ג'ימי הנדריקס לא יתעורר לתחייה.. ימשיך להיות מוי כיף, אני בטוח בזה.

IkMfNiY

New member
ברור שיהיה כיף. ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

וגם אני לא הייתי אז [ז"א, הייתי, אבל פשוט לא הייתי שם] אבל עדיין- זה לא אותו דבר. יעל

Miss Triple H

New member
מעולה

מתי כדאי לקנות כרטיסים? ומתי כדאי להגיע כדי לא להידחק ממש מאחורה?

איזה כיף!

הייתי בהופעה ובכלל לא חשבתי שזה יגיע לרמה כזאת.... בכל מקרה,אלבום חדש זה אומר יותר הופעות! יותר טוב בשבילנו. ולא בטוח שזה לא יהיה כמו אז הכול תלוי באורן ושי

Die nacht

New member
../images/Emo48.gifבגלל שזה עוד לא קרה

כמה זמן בערך המכירה המוקדמת בבארבי תופסת? [עוד אף פעם לא הזמנתי מראש והפעם זה באמת משתלם...]

תשובות לכל השאלות שלכם(או שלא)

היי, אני לא יחצן, סתם 1 שנורא אוהב אותם... אז אין לי תשובות להכל. אני יודע שזה ב-31 ל-8 בבארבי התלאביבי.שפתיחת דלתות ב-22:00, ושבמכירה מוקדמת זה עולה 70, ואחרי זה המחיר מזנק. לא יותר מזה.. אה ושיהיו אורחים והפתעות..

פאק בן אדם אני חייב להיות שם!

תכננתי ללכת לברי באותו יום בעין חמד(האמת ברי אחה"צ אולי אלך גם וגם?) אבל לא יודע נשמע כאילו זאת הופעה שאסור לפספס. שמע אני עוד לא מאמין שלא הייתי בהופעה שלהם! ואני מחכה ומחכה שיבואו לירושלים והם לא באים! כנראה שאצטרך ללכת לתל אביב. הבעיה שהופעות בבארבי בליל שישי זה וואחד סרט. איך להגיע איך לחזור לירושלים איך לחזור לכפר... אם יש לך פתרונות אשמח לשמוע... ננסע לשכנע גם את טובי לבוא ואז נהיה חבורה גדולה ומאושרת

Tin Doll

New member
לא היית בהופעה של הקספרים????????

איפה אתה חי? אני לא אוכל להגיע כי א. אין לי כסף. ב. אני הולכת לווליום .. אבל מה, מבחינת שישי זה דווקא מסתדר כי אני לבד בבית בשבת ואני יכולה לחזור מתי שבא לי

תחשבי פעמיים אם את לא באה...

יש לי הרגשה שזאת תיהיה הופעה בלתי נשכחת. תחסכי קצת כסף ויהיה בסדר. גם אני הולך לווליום זה לא סותר. אני חוזר שישי על הבוקר,מרביץ שינה והולך בערב להופעה. מקווה שתבואי בסוף

Tin Doll

New member
אין לי כסף מה אתה לא מבין

אני חוסכת שקל ועוד שקל לווליום

אוקיי ככה..פרה פרה(שונא את הביטוי הזה)

א.ההופעות בעין חמד מסתיימות בשעה מוקדמת מאוד. ב.אולי גם אבוא לברי, אבל זה המופע טריו..פחות בא לי..מצד שני זה יגביר את האנרגיות שצריך לפרוק אצל הקספרים..מצד שלישי-על מי אני עובד.. ג.אני גם לא מאמין שהיית בהופעה שלהם. אבל...אל תחכה שהם יבואו לירושלים.הייתי ב-5 הופעות מלאות פלוס 2 הופעות גדולות המוניות יותר, וחוץ מההופעה ביום הסטודנט באת"א,שהייתה הפחות טובה בגלל שעה מטומטמת, וחום מעיק, אז ההופעה בירושלים הייתה החלשה ביותר.מסיבה 1, הקהל. או-חוסר הקהל.המעבדה היה די ריק, בצורה די מביכה, בניגוד להופעות שלהם שהייתי בכפ"ס, חיפה ות"א שהיה מפוצץ וזה עשה את זה להרבה הרבה הרבה יותר טוב, כמובן. ד.בארבי בליל שישי..יש כל מיני פתרונות..או לישון במרכז,אם נהיה רק 2, אולי אוכל למצוא מקום.ואם לא, אז לחזור לירושלים זה סביר.או טרמפים או במקרה הגרוע מונית שירות.ואתה מוזמן אליי.אנחנו לא אוכלים בני אדם פה.אלא אם כן הבשר שלך נבדק ונמצא איכותי ביותר.

אוקי אז ככה...פרה פרה(בסוף נאכל את כולן)

א+ב שיערתי לעצמי שההופעה שם תגמר מוקדם,אבל השאלה אם לא יותר מדי מוקדם...ההופעה ב5 ואם היא תתחיל בזמן היא תגמר בסביבות 7,ואם נשיג טרמפ לתל אביב אז זה אומר שב7.5-8 אנחנו בתל אביב,קצת מוקדם מדי לא? האמת שזאת הופעת ישיבה,הייתי באחת כזאת בתיאטרון ירושלים,סבבה לגמרי אבל לא משהו שאי אפשר להפסיד,אני ממש רוצה יותר בגלל המקום ופחות בגלל ההופעה,מה שכן זה בהחלט יכול להכניס אותנו לאווירה ולמלא אותנו כוחות למופע הארנבות. אני חושב שאם נשיג טרמפ הלוך מירושלים וטרמפ חזור לתל אביב בהחלט אפשר ללכת. ג.גם אני לא מאמין שעדיין לא הייתי בהופעה שלהם,את ההופעה האחרונה בסיבוב הקודם במעבדה פספסתי כי עוד לא הכרתי אותם לעומק,למרבה הצער חודש אחרי ההופעה קיבלתי מדודה שלי את אלבום ההופעה שלהם וחרשתי לו על האמא,מאז אני משוגע עליהם. ומאז הקאמבק פשוט לא יצא,ביום הסטודנט בתל אביב ההופעה הייתה מוקדם מדי והגענו רק ב6,ובעיר הבירה נגמר לי הכוח,ועוד מיליון תירוצים. אבל בתכלס? לא נורא,כי זה לפחות מבטיח לי שהפעם הראשונה תיהיה מיוחדת,מאוד מיוחדת! ד.לגבי החזרה...אני לא בדיוק הבחור הדואג,אבל אני דואג לארנק,מונית לתחנה המרכזית+מונית שירות לירושלים+מונית לגבעה הצרפתית זה לא מעט כסף. ואם אני אמצא את עצמי חוזר לכפר שלי ב4 לפנות בוקר זה גם לא בדיוק תענוג גדול. ננסה להתארגן על טרמפ לירושלים למרות שאני לא ממש אופטימי. ואם באמת אוכל ללון אצלך בגבעה הצרפתית זה אחלה של פיתרון,זה אומר שלמחרת בשבת יהיה די קל לקחת טרמפ עם ההורים הבייתה(הם כמעט כל שבת נוסעים לירושלים לאיזה בריכה או מוזיאון) שורה תחתונה: אם אתה זורם איתי ומתחייב לבוא להופעה אז אזמין כרטיסים כבר מחר(אין סרט כזה שאני הולך לבד) ואז אתחיל גם לפעול על טרמפים לברי ואם יסתדר אז נזמין גם אליו. תודיע לי מה קורה

אני בדיאטה.מצטער.

א+ב. היא תתחיל בזמן ותיגמר בסביבות 7.נכון..קצת מוקדם, אבל אפשר לשיר שירים, אפשר ללכת לים, אפשר לראות עולם, ואפשר לשחק מחבואים. אפשר לעשות דברים רבים. אני לא ממש מתלהב תאמת ללכת להופעה של ברי שם, בלי קשר. אגב, המקום באמת יפיפה, אווירה נפלאה.יהיו שידקדקו ויאמרו-קסומה. טרמפ הלוך מירושלים יש לך מובטח, אחרי קצת עמידה ביציאה מהעיר, כי כל רכב שמגיע לאבו גוש והלאה טוב לך..אפילו מבשרת זה זמן הליכה סביר. משם-יהיה גם טרמפ חזור לי-ם/ת"א, כנראה.מנסיוני בהופעה הקודמת.אלא אם אוהדי אתי אנקרי הם אנשים טובים יותר מאוהדי ברי סחרוף.לא יודע.. ג. שומדבר לא נורא. וכמו שאמרתי -בכל מקרה עדיף לך לתפוס אותם מחוץ לירושלים. ד.לגבי החזרה...הלכתי מספיק פעמים מהבארבי לת.מרכזית שם, זה בערך רבע שעה הליכה.ואחרי הופעה טובה אני בכלל לא שם לב שאני הולך את זה.אבל זה אני...ועוד סוד-בירושלים עצמה, הלכתי מליוני פעמים מהתחנה מרכזית לביתי.אני אוהב את זה..אבל שוב, זה אני..אין כמו ללכת(במיוחד שתוי)ברחובות ירושלים בלילה. למרות שגם שם, אפשר לנסות לעצור טרמפים מהכניסה לעיר, אבל בשעה הזאת שנגיע, לא יודע אם יעצרו. בכל מקרה, כל עוד אתה לא דואג יותר מידי יהיה בסדר... הזמנתי כבר כרטיס לקספרים..ככה שלהבריז, אנלא אבריז..

לא נורא המבורגר אחד לא יהרוג אותך...

מצד שני הוא יהרוג פרה,וזה שיקול שאתה צריך לקחת... בכל מיק א+ב+ג: סבבה אם אתה אומר אני סומך עליך,אני חושב שזה יהיה יותר תלוי באם נשיג כרטיסים מוזלים של מנויי מפעל הפיס ב25,כי להוציא 70 על ברי 70 על הקספרים,עוד איזה 50-60 על נסיעות+אוכל+שתייה זה יוצא קרוב ל200 ש"ח וזה יותר מדי ללילה אחד(מה גם שזה מיד אחרי הסלקום ווליום) אבל אם נוריד את ברי ב50 ש"ח אז זה יוצא סביר. אגב כשאמרתי טרמפים יותר חשבתי על משהו מסודר,בפורום ברי הרשמי בדרך כלל יש שירשורי טרמפים וכשזה נוגע לציר ירושלים-תל אביב בדרך כלל אין בעיה. ד: לגבי החזרה...שמע אם אתה אומר שזה 15 דקות הליכה אז בכיף,הליכה מהתחנה המרכזית לגבעה הצרפתית נשמעת לי קצת קפיצה מעל הפופיק במיוחד כזה יהיה אחרי יומיים של סלקום ווליום והופעה מטורפת של הקספרים. אבל שמע אם זה 3-4 לפנות בוקר ואנחנו לא ממהרים לשום מקום לא נראה לי יהיה סיפור לתפוס טרמפים מהיציאה מהעיר. הבעיה היא שמאז שפתחו את כביש 9 מפלס הטרמפים לגבעה הצרפתית מהציאה מהעיר ירד דרסטית,זאת עלולה להיות בעיה. אבל שטויות,במקרה הכי גרוע מונית שניינו זה יעלה איזה 20 כל אחד,לא אסון. אבל השאלה היא אם אוכל לישון אצלך אחרי,כי אני בספק אם אוכל למצוא סידור שיחזיר אותי לכפר בשעה כזאת בליל שישי. ה: בלי קשר לנושא,ב27 יש הפנינג של חברים שלי במעבדה ויהיו שם הופעות של התקווה 6,מיספלאג ועוד להקה,יעלה 25 ש"ח,יהיה שווה ביותר

אוי.בשביל המבורגר אעשה הכול.

וצחקתי.אני כנראה האדם האחרון בעולם הזה שיהיה בדיאטה. אגב, אני מניח שהיינו צריכים לעשות את המיני שירשור הזה במקום אחר...אבל, אם כבר, אז כבר.וזה למטה.אז זה לא אמור להפריע לעולם הרחב. צודק לגבי המחיר לברי. אם נשיג ב-25, אני מצידי זוחל לשם...אם לא, אני מציע לוותר. לפחות אני אוותר. לגבי טרמפים-איך שלא יהיה..'ובלבד שנכוין את ליבנו' להגיע הביתה בשלום. לגבי שאר הירקות- הם באמת רק שאר ירקות. שטויות קטנות שלא כדאי לחשוב עליהם בכלל. לגבי שינה אצלי- אתה מוזמן. אם אני יכול לישון אצלי, אז אין סיבה שאתה לא תוכל. אלא אם יש לך בעיות רציניות בשינה. מקסימום נביא לך המבורגרים עד שתירדם. ובלי קשר לנושא-נראה..יש זמן.

Die nacht

New member
../images/Emo48.gifאת כל זה הבנתי מהאתר של הבארבי

שאלתי משהו אחר. לא נורא נזמין מוקדם לכלכ מקרה. תודה בכל אופן.

למעלה