חדשות מההופעה של טוקיו הוטיל...

שוצאן

New member
חדשות מההופעה של טוקיו הוטיל...../images/Emo220.gif

06/10/2007 18:29 מאת Kיציק תל אביב: שוטרת איבדה הכרתה ומספר ילדים נפגעו מחבלות בקריסת במה - כוחות במקום שוטרת איבדה הכרתה ומספר נערים נפגעו קל מחבלות בקריסת במה במהלך הופעה בגני התערוכה בתל-אביב. כוחות רפואה בהם כונני 'איחוד הצלה' והצלה 'גוש דן' נמצאים במקום ומעניקים לנפגעים סיוע רפואי. לפי שעה לא ברור אם ישנם לכודים מתחת לבמה ובמידת הצורך פרטים נוספים בהמשך. גני התערוכה: 6 נערים נפצעו קל בכניסה להופעת רוק שישה נערים נפצעו באורח קל כאשר שער כניסה עשוי מזכוכית התנפץ בכניסה להופעת להקת "טוקיו הוטל" בגני התערוכה בתל אביב. צוותי מד"א שהוזעקו למקום מעניקים טיפול לפצועים. (אבי כהן) Ynet.co.il 06/10/2007 18:51 מאת Kיציק תל אביב: עד כה מטופלים בגני התערוכה כ-15 נפגעים מקריסת במה - כוחות במקום בהמשך לדיווח על קריסת במה במהלך הופעה בגני התערוכה בתל-אביב, עד כה מטופלים במקום כ-15 בני נוער שנפצעו במצבים שונים רובם קל. כוחות עדיין זורמים למקום עקב דוחק אדיר שישנו בקהל וחשש מפני נפגעים נוספים. מכור: hnn.co.il

שוצאן

New member
נ.ב../images/Emo220.gif

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; אורלי, שני, שמישי תענה לי;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

הנה אני עונה לך

שבוע טוב , כמה טוב לחזור הביתה..... היום בבוקר חיכתה לי "הפתעה" מגעילה - הייתי בכפר סבא , לכאורה עיר מתורבת ונעימה , מישהו מסריח החליט כנראה שהאוטו שלי לא נראה לו וחתך לי את הצמיגים וכתב לי כתובות נאצה בחריטה על כל האוטו !!!!! מה אגיד לכם - גועל נפש !! ואני לא מכירה שם אף אחד חוץ ממשפחתי שגרה שם , ממש זוועה , איך מישהו שעושה כאלו דברים יכול לישון טוב בלילה? איך??

שוצאן

New member
תתקיני מצלמות מבפנים עלפי חוץ../images/Emo220.gif

כשיהיו לך עדויות למי שעושה את זה תיפני למישטרה! +תמונות ראשונות מההופעה שכרגע אורלי ושני ואילנה ועוד כמה חברות קרובות שלי נימצאות בה! http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=3305

שוצאן

New member
אייי;~; שני בסדר ../images/Emo220.gif

אילנה נחנקה שם;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; אבל היא בסדר=^.^=

הגשת תלונה?

ואל תגעי באוטו (עד כמה שאפשר), אולי אפשר לקחת מזה טביעות אצבעות, ואי אפשר לדעת, אולי זה סתם בני נוער (ויש כאלה שמסוגלים לכך), אולי כי האוטו שלך נצצץ למישהו בעיניים.. מצטערת על האוטו

בוודאי שהגשתי תלונה

אתמול הייתי אצל השמאי , יעלה לי השתתפות עצמית 900 ש"ח , נורא !!!! אולי נאסוף תרומות

למעלה