חדשות מהוט על הסדרה כנסו

danab12

New member
חדשות מהוט על הסדרה כנסו

דיברתי איתם בצט בסדרה ואני יעתיק לכם תשיחה גם אתם תדברו איתם שם ותביאו להם קישור של העצומה ושל הפורום שיראו שמלא אוהבים תסדרה כמו שאני כתבתי להם תראו. אנא המתן לתגובת המנהל... הנך משוחח כעת עם 'גיל - מנהל בחטיבת הלקוחות' dana: אתה פה? גיל - מנהל בחטיבת הלקוחות: שלום, במה אוכל לעזור? dana: רציתי לדעת בקשר לתשוקות אתם תחזירו תסדרה השנה? גיל - מנהל בחטיבת הלקוחות: הסדרה תשוקות ירדה מכיוון שחוז הצפייה בה הוא נמוך. לצערי אין בכוונתנו להחזירה השנה dana: אבל עשינו עצומות כנס ותראה אפילו בפורום מלא רואים אותה גיל - מנהל בחטיבת הלקוחות: ניתן לצפות בפרקים ששודרו בכל יום שבת בשעה 2:00 dana: אם היית נכנס היית רואה שמלא רואים תסדרה ואוהבים אותה גיל - מנהל בחטיבת הלקוחות: האם הכוונה לפורום בתפוז? dana: אבל ראינו תפרקים אנחנו רוצים לראות מהאמצע עכשיו שאננחו במתח במה שקורה בסדרה dana: כן ועשינו עוצמה תראה dana: http://www.geocities.com/deaconrelign/Passarticales.html dana: תראה כמה רואים תסדרה dana: וזה כל הגילאיים לא רק הנוער גיל - מנהל בחטיבת הלקוחות: אני אראה, אבל יחד עם זאת חשוב לדעת שעולה דרמה יומית חדשה גיל - מנהל בחטיבת הלקוחות: בשם מתחילות מחדש... dana: זה בשעה אחכ גיל - מנהל בחטיבת הלקוחות: ובנוסף תעלה דרמה יומית חדשה בשם האלופה עם יהודה לוי, עופר שכטר ועוד. בלעדי ל-HOT dana: בבקשה תדבר עם כולם שלא יפסיקו לשדר אותה זה מאוד חשוב לנו לכל מי שאוהב תסדרה ותעביר תפניות לכולם שם. גיל - מנהל בחטיבת הלקוחות: אני אדאג להעביר את המסר הלאה dana: זה ב8 אבל ב4 אנחנו רוצים את תשוקות ועוד מלא יחתימו 500 ומשו זה לא הסוף תראה יהיו יותר. dana: ויש מצב אחכ שבקרוב היא תחזור אם כך? גיל - מנהל בחטיבת הלקוחות: אני בספק, יחד עם זאת היו מצבים בעבר שבשל ביקוש גדול של צופים תכנים הוחזרו dana: אם כך יש מצב שאולי אם המצב אם פניות גדולות כאלה יחזירו עוד החודש? dana: עם גיל - מנהל בחטיבת הלקוחות: כפי שאמרתי אני בספק רב, אולם יחד עם זאת יעלו סדרות חדשות ומרתקות לא פחות ואף יותר dana: תראה מה זה אנחנו ראינו תסתדרה מהתחלה ועכשיו באמצע אתם מורידים שהסדרה נהית יותר מעניינת שהאמת מתגלה זה מבאס לראות סדרה במתח דווקא עכשיו שהכל מתגלה ויש יותר עניין בסדרה הפרקים יותר מעניינים גיל - מנהל בחטיבת הלקוחות: כפי שאמרתי, אני אעביר את המסר הלאה אולם אני בספק רב שהיא תוחזר, dana: שרידן חזרה תראה את לואיס? והעניין אם תרזה? וקראתי שהסדרה תהיה יותר מעניינת דווקא במתח אתם הורסים לנו תצפיה? אם ידענו ככה לא היינו רואים תסדרה מהתחלה שאחכ אנחנו הצופים נתבאס במתח נפסיד. dana: אוקי תראה להם תעצומה ותפורום שלהם כמה כולנו עצובים שהיא מסתיימת שרשמנו בשניהם שיראו ותגיד להם כל מה שאמרתי גיל - מנהל בחטיבת הלקוחות: O.K dana: ואשמח מאוד אם תוכל להחזיר לי תשובה בקרוב שנדע מה המצב אם הסדרה גיל - מנהל בחטיבת הלקוחות: כרגע התשובה היא כפי שענית לך, באם יהיה שינוי נעדכן אותך גיל - מנהל בחטיבת הלקוחות: מכיוון שלא קיבלתי תשובה, שיחה זו הסתיימה. נשמח לשוחח שוב במועד אחר... השיחה נותקה ע"י מנהל האתר. אם תבלבלו להם תשכל על זה הם יראו שכולם אוהבים ולא יורידו אתם צריכים לשלוח להם מלא הודעות עם הקישור לעצומה ולפורום. הנה הקישור לצט איתם http://www.hot.net.il/chat/hot-chat.html

טוב הסידרה בטוח תרד אין כבר מה

לעשות אבל צריך כל יום מעכשיו במשך כמה חודשים להתריד אותם ולא להפסיק ואז הם יראו שאפילו אחרי הרבה זמן שזה לא ירד לאנשים אכפת אז הם יחזירו

אושרי 26

New member
הדבר הכי חשוב שצריך להגיד להם

הוא שפשוט מדובר בזילזול בצופים !!! חד משמעית !!!! מה לגבי כל אותם צופים שכן צופים (ויש הרבה כאלה ) שצפו בסידרה מהתחלה ועכשיו מורידים להם אותה???? איפה האמינות מול הצופים ??? גם אם יש מעט צופים (מה שלא !) הם לא נחשבים ??????????????? הם לא משלמים כסף עבור הערוץ??? יש אנשים ש"תשוקות" זה התמורה בעבור הכסף שלהם לכבלים ויש באמת לקוחות שמחוברים לערוץ 3 ולהוט רק בגלל אופרות הסבון שלו . פשוט ביזיון וחוצפה !!!!!!!!!!! אם זה התקדים , אני באמת מציע לנטוש את ערוץ 3!!! וממש לא לצפות בשום סידרה חדשה שמתחילה כי תמיד יכול להיות שיחליטו לבטלה מסיבות מופרכות של HOT ...

Neta20B

New member
זלזול זה בלשון המעטה..

מה שהכי הורג אותי זה כמו שאמרתי, שהם מנסים לדחוף לנו את הסדרות האחרות... אוקיי הבנו שיש סדרות אחרות, ואני אישית גם רואה אותן, אבל מה עניין שמיטה להר סיני?? מה זה קשור בכלל? אתם מורידים לי סדרה שאני אוהבת אז התחליף שלכם זה סדרות אחרות שיש בערוץ?? זה כל כך מרגיז שהם חיים על חשבון הלקוחות שמשלמים, אבל אותם לקוחות לא מזיזים להם שערה מהראש... והיום היה פרק מעולה שרק פתח פתח לפרקים הבאים שסופסוף מגיעים...:(

למעלה