חדשות מהחזית - המזל הרע ואנחנו...

Emblem Wearer

New member
חדשות מהחזית - המזל הרע ואנחנו...

3 הימים האחרונים היו מהגרועים שהיו לי בתקופה אחרונה (לפחות בהיבט הקומיקסאי/מקצועי): 1) בדקה ה-90 הבנתי שפטרי לא יוכל לסיים את צביעת השאר ונאלצתי ללמוד את טכניקת הצביעה בעצמי ולצבוע את השער בלילה אחד ! 2) תוך כדי עבודת הצביעה ועריכת החוברת תקף וירוס התולעת "בלאסטר" את המחשב שלי - הכל קרס ונעלמו לי מאגרי תמונות חשובים ואינפורמציה - כולל חומרים מתוך החוברת הנוכחית והחוברת השנייה !!! לא נראה באותן שעות, בנתונים שהיו, שיש סיכוי כלשהו שהחוברת תספיק להיות מוכנה בזמן לפסטיבל - נקבעו תאריכים בבית הדפוס והכל , אבל המזל הרע שיחק ובגדול. למרות שכל הנתונים היו נגדנו, עשיתי מרתון היסטרי לשיחזור החומרים ולעריכה מחדש ואני שמח לבשר שהחוברת נמצאת בהדפסה ברגעים אלו. אם לא יהיה עוד יום חסר מזל כמו הימים האחרונים -אז תוכלו לרכוש אותה ביום שני הקרוב בפסטיבל. נ.ב: אני מתנצל מראש אם יהיו שגיאות כלשהם בעריכה עצמה, כפי שאמרתי החומרים המקוריים נמחקו ונאלצתי לעשות שיחזור היסטרי, מקווה שתגלו הבנה. לקחים יופקו וייושמו בחוברת השנייה.

ailag

New member
../images/Emo49.gif שהכל הסתדר, ן../images/Emo50.gif

מבטיחה לראות את המוצר הגמור בדוכן שלכם
(כנראה גם לקנות, תלוי כמה טוב צבעת
)

מבין לכאבך...

אני הייתי צריך לערוך ולהביא שלוש חוברות בו זמנית לתערוכת הקומיקס בבריסטול בחודש מאי (לסרוק, לנקות בפוטושופ, לאיית ולערוך את זה לקבצי PDF)! אני יכול רק לדמיין את ההיסטריה שהייתי נכנס אליה אם הקבצים שלי היו נמחקים. אני מקווה שלא יהיו בעיות בעריכה (אצלנו הייתה רק שגיאת כתיב קטנה אחת ככה שיצאנו בזול), אבל זה חשוב שאתה עובד לפי דד-ליין ומתחייב אליו. נורא קל לשבור דד-ליין ולתת לעצמך עוד זמן, אבל עם דד-ליין אתה מוודא שסיימת עם פרוייקט לגמרי ושאתה יכול להמשיך הלאה לדבר הבא.

אמיר0

New member
אני מקווה שהדוכן יהיה גם בערב

כי אני רוצה להגיע אבל יכול רק בערבים (אחרי 9)

Emblem Wearer

New member
יהיה דוכן בכל שעות הפעילות.

נהיה שם בכל ימי הפסטיבל ובכל שעות הפעילות שלו, מבוקר עד הערב. כמו כן, בקרוב תחל הפצת החוברת במספר חנויות כולל "עולם הירחונים", "קומיקאזה" ועוד.

Emblem Wearer

New member
לא הכל...

לא הכל נראה כמו השער, מדובר ב-3 סיפורים שונים בסגנונות ציור שונים.

למעלה