חדשות מהשטח....

may24

New member
חדשות מהשטח....

עכשיו חזרתי מטיול בקניון ובין לבין קניתי למרבה הפתעתי בראש אינדאיני מפליא לא? קניתי שתי חצאיות שחורות מדליקות,די התפלאתי שמצאתי שם במידה שלי....:) אחר כך פניתי לכיוון החנות של דורין פרנקפורט<מקווה שרשמתי נכון> וקניתי ג´ינס מתרחב מהמם!!! ועוד מכנס מתרחב שחור בקורדרוי בקיצור הוצאתי עכשיו עוד איזה 800 שקל , אבל מה שהרגיז אותי בחנות ראש אינדאני שנכנסתי לחנות התחלתי לחפש חצאיות אז שאלתי את המוכרת אם יש חצאיות בסגנון כלשהו אז היא ענתה לי שלא אז עניתי לה בחזרה את רוצה להגיד לי שאין בכל החנות הזאת אף חצאית???? אז היא אמרה לא מה שאת מחפשת אז עניתי לה אין בעייה את לא רוצה לעזור לי אני אמצא לבד תודה רבה! ואכן מצאתי והייתי יותר מאושרת שהראיתי לה שכן יש היא פשוט לא רצתה להתאמץ בשביל בחורה שמידותייה קצת יותר גדולות ממידה 38. בקיצור באתי לקופה לשלם אז היא התחילה להתחנף אליי שהיא לא הבינה אותי נכון וכאלה. אחר כך נכנסתי לחנות h and go מחסני אופנה ונחלתי אכזבה גדולה רוב המידות שם היו לא יותר ממידה 40 וחולצות מינטוריות. בסוף יצאתי משם עם צמיד ושבאתי לשלם אז שאלו אותי אם יש לי כרטיס מועדון עניתי שלא אז היא שאלה אותי אם אני רוצה לעשות אז עניתי בשביל מה בין כה וכה אין פה כלום שעולה עליי שתתחילו לייצר מידות לאנשים נורמלים אז אני ייעשה חבר מועדון. במתאים לי קרייזי ליין וג´אמפ לא היו מציאות הם לא החליפו את הבגדים שלהם למעלה מ3 חודשיים לפי דעתי. זהו אלו היו חוויותיי במסע הקניות, אז נשתמע שלכן,

DREAM111

New member
תתחדשי לך יקרתי

מוכר לי הסיפור הזה של המוכרות הללו שאת רק שמה את רגלך בחנות והן כבר אומרות לך אין לי פה בשבילך שום דבר. הלכתי לקנות לחברה שלי מתנה והיא במידה של ציפור מינוס בכל אופן איך שנכנסתי לחנות עוד לא אמרתי שלום קפצה עלי מוכרת והיא אומרת לי אני מצטערת אבל אין לי שום דבר במידה שלך. אמרתי לה שאני האמת מאושרת שאין במידה שלי עם גישה כמו שלה איך שנכנסים וידעתי שאותה שבאתי לראות מתנה לחברה וסכום הקניה הוא כ-1000 ש"ח היא ישר התחילה לנסות להיות חביבה אמרתי לה תודה אבל את הכסף שלי אני כבר השקיע במקום שלא נותנים לך להרגיש לא רצוי. והלכתי. מעניין מאיפה הם לקחו את הטבע הזה ישר "להתגונן" כאילו אם נראה משהו בחנות שלהם אנחנו יכולות להרוס או משהו בדומה.

may24

New member
בוקר טוב לילך

זה ממש זוועה ההתנהגות הזאת! היה לי עוש קטע מגעיל אתמול עם מספרת גילי אזולאי בקניון איילון בר"ג בכוונה אני אומרת את השם! שרציתי לעשות גוונים בשיער,והספר גילי לא היה שם אז איזה אחד ערס מגעיל שעובד אצל הספר אמר לי שאי איפשר לעשות לי כי יש לי שיער שחור וזה עלול להרוס לי את השיער איזה בולשיט כי עם כל ההתקדמות של היום הכל אפשר לעשות! בטח אם הייתי איזה כוסית הוא היה עושה הכל בשבילי.... מה לעשות זה העולם שבו אנחנו חיים מתנהגים אלינו לא יפה בגלל מראה. שיהיה לך יום טוב מקסימה שלי,

DREAM111

New member
איזה מצחיק זה

הרי עושים אדומים ופסים כחולים על שחור אז מה הקטע שלו. אני לא יודעת מה ההגדרה לכוסית ככה שאני לא יודעת אם את לא בהגדרה בשבילו. בכל אופן הוא הפסיד לקוחה מעניין מה יגיד על כך גילי.

למעלה