חדשות מהשטח....
עכשיו חזרתי מטיול בקניון ובין לבין קניתי למרבה הפתעתי בראש אינדאיני מפליא לא? קניתי שתי חצאיות שחורות מדליקות,די התפלאתי שמצאתי שם במידה שלי....
אחר כך פניתי לכיוון החנות של דורין פרנקפורט<מקווה שרשמתי נכון> וקניתי ג´ינס מתרחב מהמם!!! ועוד מכנס מתרחב שחור בקורדרוי בקיצור הוצאתי עכשיו עוד איזה 800 שקל , אבל מה שהרגיז אותי בחנות ראש אינדאני שנכנסתי לחנות התחלתי לחפש חצאיות אז שאלתי את המוכרת אם יש חצאיות בסגנון כלשהו אז היא ענתה לי שלא אז עניתי לה בחזרה את רוצה להגיד לי שאין בכל החנות הזאת אף חצאית???? אז היא אמרה לא מה שאת מחפשת אז עניתי לה אין בעייה את לא רוצה לעזור לי אני אמצא לבד תודה רבה! ואכן מצאתי והייתי יותר מאושרת שהראיתי לה שכן יש היא פשוט לא רצתה להתאמץ בשביל בחורה שמידותייה קצת יותר גדולות ממידה 38. בקיצור באתי לקופה לשלם אז היא התחילה להתחנף אליי שהיא לא הבינה אותי נכון וכאלה. אחר כך נכנסתי לחנות h and go מחסני אופנה ונחלתי אכזבה גדולה רוב המידות שם היו לא יותר ממידה 40 וחולצות מינטוריות. בסוף יצאתי משם עם צמיד ושבאתי לשלם אז שאלו אותי אם יש לי כרטיס מועדון עניתי שלא אז היא שאלה אותי אם אני רוצה לעשות אז עניתי בשביל מה בין כה וכה אין פה כלום שעולה עליי שתתחילו לייצר מידות לאנשים נורמלים אז אני ייעשה חבר מועדון. במתאים לי קרייזי ליין וג´אמפ לא היו מציאות הם לא החליפו את הבגדים שלהם למעלה מ3 חודשיים לפי דעתי. זהו אלו היו חוויותיי במסע הקניות, אז נשתמע שלכן,
עכשיו חזרתי מטיול בקניון ובין לבין קניתי למרבה הפתעתי בראש אינדאיני מפליא לא? קניתי שתי חצאיות שחורות מדליקות,די התפלאתי שמצאתי שם במידה שלי....