חדשות מהתנור... (או שלא
)

חדשות מהתנור... (או שלא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif)../images/Emo12.gif

שאניה הופיעה ב"פארטי אין דה פארק" בבריטניה לפני כמה ימים... וחברים שלי סיפרו לי שהיא היתה מהממת... (לצערי לא ראיתי...) תנסו להוריד במחשב, אני מקווה שמישהו מהחברים שלי צילם... שנה שעברה זה היה בארמון המלוכה אם אני לא טועה, אז כנראה שגם הפעם... מישהו שמע על זה

mays

New member
זו הופעה שמתקיימת כל שנה

מדובר במעין "מסורת" שהחלה לפני כמה שנים. ההופעה מתקיימת בהייד פארק בלונדון, ומדובר בארוע צדקה ענק כשההכנסות הולכות לקרן שנקראת "קרן הנסיך" (בתרגום חופשי
הכוונה כמובן לנסיך צ'ארלס). כלומר, יש קשר לבית המלוכה אבל ההופעה לא מתקיימת בתוך הארמון. בדרך כלל מופיעים בה האומנים ה"חמים" ביותר באותו זמן, כשכל אחד מהם עושה כמה שירים והולך. שנאיה כבר הופיעה במסגרת הזו פעם או פעמיים. באחת ההודעות של הימים האחרונים מופיעה תמונה מאותה הופעה, ושלשום גם היה בעיתון אזכור לזה עם עוד תמונה. בשנים שעברו שידרו את ההופעה הזו בערוץ Star World, אז צריך לעקוב אחרי השידורים שלהם...

טחחחחח... ../images/Emo6.gif

אני גרה בבריטניה ולא ממש ידעתי את זה... ידעתי שזה מתקיים כל שנה כמסורת ויש איזשהו קשר למשפחת המלוכה ולאמנים החמים באותה שנה..... (אה רגע אז ידעתי דיי הכל...) בכל מקרה... רק אמרתי

mays

New member
אבל המורה, זה לא אותו מופע... ../images/Emo8.gif

היתה את ההופעה הקצרה ב- PITP ובלי קשר יש את הזה שלא מדברים עליו.

למעלה