חדשות מועדון חובבים

mirigami

New member
חדשות מועדון חובבים

1. מסתמן אולי כנס בסוף שבוע של 29-למרץ - 1 לאפריל בעין גב או מוקדם יותר במרץ בקיבוץ האון תגובות הצעות לפני שאנחנו סוגרים... לאחר שנסגור נבקש רשמית מימגוצ'י מיפן להגיע. 2.בקרוב נורית תצרף תאריכי מפגשים עד סוף השנה בכל מקרה המפגשים יתקיימו ביום א' (זה היום שהאולם פנוי במוזיאון עבורנו) 3.פול היה רוצה לראות שבמפגשים לא רק הוא מלמד כך שלמפגש הבא אם מישהו מכם גם ירצה ללמד זה יהיה נחמד.אני בכל מקרה אלמד את העגורים המחוברות עם נייר washi בשל ההתעניינות. 4. הודעות ימסרו בפורום אז נא להתעדכן! המפגשים יחלו ישר בקיפולים.ללא שיחות או דיונים. 5.בקרוב נקים צוות כמו בכנס הקודם שיקבל החלטות לגבי הכנס עצמו נשמח למתנדבים לעניין. לתגובות : [email protected] בברכה מירי פול ונורית מועדון חובבים - המרכז לאוריגאמי

גילה או

New member
תאריכי מפגשים עד סוף השנה

זה יהיה מצוין. להתחיל את המפגשים ישר בקיפולים גם ישפר את המפגשים. (מותר יהיה לשאול אחד את השני קודם מה נשמע
?סתם...הבנתי את הכוונה.). ולגבי תכנון הכנס אשמח לעזור.

מצויין

אני מתנדב ללמד במפגש הבא, דגם מקסים שעשוי מ-6 כרטיסי רכבת. אני אשמח אם כל מי שרוצה ללמוד יכתוב בתגובה להודעה הזאת שהוא רוצה כדי שאוכל להביא מספר כרטיסים שלא יחסר (אני משיג אותם מילדים בכתה שנוסעים כל יום מרחקים כדי להגיע לבית ספר...). קיבוץ האון נשמע טוב אבל גם עין גב היה בסדר.

simarol

New member
אני רוצה

אני רוצה ללמוד את הדגם המקסים שלך! אבל חשוב לי לדעת מתי המפגש!

mirigami

New member
תאריכי מפגשי חובבים מבוגרים

המפגשים בימי ראשון משעה 19.00 אנא רשמו את התאריכים ושריינו אותן עד סוף השנה! 4.12.05 5.2.06 5.03.06 כנס אוריגאמי 29-30-לפברואר ועד ה-1 למרץ 7.05.06 9.07.06 10.09.06 5.11.06 אנא רישמו את התאריכים לפניכם!!!

mirigami

New member
תיקון טעות כנס באותם תאריכים במרץ

סליחה על הטעות התאריכים: יום חמישי - 30 למרץ יום שישי 31 למרץ יום שבת 1 לאפריל

ג ל ע ד א

New member
גם אני רוצה

אני יכול להביא כרטיסי רכבת. תגיד כמה אתה צריך. מי שמדגדג לו לעשות דגם מהמם מכרטיסי רכבת (והרבה), צירפתי 'ישור לפלקסיקיוב. גלעד

simarol

New member
אוווף!

אז זהו - אני לא יכולה לבוא ב4.12. אשמח אבל אם תשמור לי כרטיי רכבת למפגש הבא ב5.2.

mirigami

New member
שינוי בתאריך המפגש הקרוב

אנחנו מעבירים את המפגש ל-11 לדצמבר בשל חברה ותיקה שלנו אשת אוריגאמי מארה"ב שבאה לבקר בארץ היא מעוניינת לפגוש חובבים ישראלים ונעננו לבקשתה ולכן המפגש ידחה בשבוע מהתאריך 4.12 לתאריך 11.12 אני מקווה שזה בסדר לכולם נשמח לראותכם!

למעלה