חדשות מחיפושיי אחר עבודה...

Quantum2

New member
חדשות מחיפושיי אחר עבודה...

מאחר ומישהו ביקש שאני אעדכן אתכם, הינה עדכון אחרי שהיום הייתי עוד פעם באיזור הרצליה... אני אציין רק מקומות שאמרו שלא מחפשים או שהם מלאים מבחינת צוות(כי כמובן במקומות שהייתי שלקחו פרטים אני מעדיף לשמור לעצמי...אולי יצא משהו בזמן הקרוב): קיוטו- אמרו שמי שרוצה לעבוד בבר צריך למלצר שם שנה... קוואן- לא צריך קרפל- לא צריך סורס- לא צריך ריאו- לא צריך אינגה ביץ'- לא צריך אושי אושי(במרינה)- לא צריך

nunimon

New member
תשמע ואל תפגע...

לא תמיד לא צריך זו תשובה . אני קיבלתי הרבה "לא צריך" בחיי הארוכים כברמן. עד שפעם אחת לא ויתרתי, והתעקשתי עם מקום שמצא חן בעיני, והייתי אפילו עלוקה קטנה, אבל המנהל בר העריך את זה, ונתן לי צאנס ומי היה מאמין היום הוא עובד שלי , אצלי בבר. היום כמנהל בר, לפעמים באמת לא צריך, אבל זה לא נכון, כי ברמנים מתחלפים ותמיד מחפשים את הברמן המתאים שישאר לטווח ארוך. לפעמים לא צריך זה אולי כי הבנאדם לא מתאים ( כן כן, אם יבוא לי ברמן עם לוק של "ארס" או ברמנית כוסית עם לוק של פרחה או סטלנית כבדה - זה לא יתאים לבר שלי, ואני אגיד בנימוס לא צריך. בדיוק כמו שסטלן שינסה להכנס למסבאה למי שמכיר...
אבל חשוב לא להתייאש. אה.. וגם להיות בפרופורציה. אני לא יודע מה הניסיון שלך, אבל המקומות שחיפשת בהם הם ברים מהשורה הראשונה בהרצליה, והברמנים שם לא בדיוק "צעירים" בענף, או שהם סתם הבנים של הפילגש של הבעל הבית...
בכל מקרה, אל תגידו נואש, ובהצלחה !

מיקה222

New member
אני לא מבינה משהו...

באיזה בית ספר עשית קורס? אין להם מחלקת השמה ?? שאתה צריך לעבור מקום מקום ולשאול בעצמך אם הם צריכים ברמנים? אני יודעת שבתור בוגרת לימון, ברגע שסיימתי את הקורס בלימון, הופניתי על ידי מחלקת ההשמה שלהם עפ"י הדרישות שלי ממקומות עבודה ובאמת- לא היה מקום שהגעתי אליו ואמרו לי שהם לא צריכים כרגע... בקיצור.. הם באמת עזרו לי!

C0BRA

New member
מתי עשית קורס?

ועל איזה סוג של מקומות המליצו לך?

למעלה