חדשות מטיפקס מעיתון "מעריב".

אורי404

New member
חדשות מטיפקס מעיתון "מעריב".

חדשות מטיפקס. אחרי תשע שנים של עבודה משותפת שכללה שלושה אלבומים ("נשיקה לדוד", "דיסקו מנאייק" ו"יושבים בבית הקפה"), נפרדת להקת טיפקס מהקלידן שלה, אבי אלבוחר. עזיבתו לא אמורה להשפיע בשלב זה על העבודה על אלבומה החדש של הלהקה, שייצא לאחר החגים, ואלבוחר מציין שהעזיבה היתה ברוח טובה ובשל חילוקי דעות על רקע אמנותי בלבד. "נכון, עזבתי לפני כמה ימים את הלהקה", מאשר אלבוחר, "אחרי תשע שנים אני מרגיש שמיציתי את חלקי בלהקה. הגענו למסקנה משותפת, אני וחברי הלהקה, שזה הזמן להיפרד. חשוב לי לציין שנהניתי מאוד עם הלהקה, עברנו הרבה חוויות יחד ונישאר חברים לתמיד" מה הלאה? "אני עושה דברים באופן עצמאי כבר כמה שנים, מציג חומרים שלי, מפיק לאחרים ועובד על מספר פרוייקטים במקביל. בימים אלה אני עובד עם זמר מוכשר מאוד בשם עדי רונן שיוציא בשבוע הבא את הסינגל הראשון שלו. עם טיפקס אשאר ככל הנראה עד ספטמבר". כאמור, חברי להקת טיפקס נמצאים בימים אלה באולפן בעיצומן של הקלטות אלבומם הבא, אלבום האולפן השמיני שלהם באורך מלא והראשון מאז האוסף הכפול שהוציאו לפני שנתיים. בחודשים האחרונים שיחררה הלהקה שני שירים, שעדיין לא ברור אם ייכנסו לאלבום. הסינגל הראשון ביניהם נקרא "סוף השבוע מסיבה". השני, שיצא לאחרונה באווירת ההתנתקות, לא בטררם גדול אלא בחטף וכדיסק צרוב לתחנות הרדיו, נקרא "כולנו אחים". בשניהם, ובחמישה שירים נוספים מהאלבום, שותף אלבוחר באופן פעיל. את אלבוחר יחליף נעם ינקלביץ', חבר להקת חופש ומי שמופיע ביחד עם קובי אוז בסיבוב ההופעות האינטימי שהוא מקיים כעת. האלבום צפוי לצאת בסביבות חודש נובמבר, אז גם ייצא סינגל ראשון שיקדם אותו.

Funky Giraffe

New member
../images/Emo12.gifOMG

תגידו לי שזה לא נכון

sunshiner

New member
../images/Emo2.gif זה נחת עלי בהפתעה

טוב אם זה באווירה טובה אז לא נורא...אני מאחל לו את כל ההצלחה שבעולם בהמשך הדרך... ולפחות ינקי מחליף אותו

הוד11

New member
תגובה

אני מקווה שזה לא ישפיע על הלהקה יותר מידי כי שאר העזיבות של החברים הרבים שהיו בה לא השפיע כל כך עם הם מצרפים קלידן ברמתו אז סבבה. אבל זה מתחיל לעצבן אותי שהם כל הזמן משנים את ההרכב של הלהקה שייקבעו הרכב בסיסי ויצרפו נגנים אורחים.

sunshiner

New member
ההרכב הבסיסי תמיד יהיה ותמיד יהיה

קובי גל ורמי השאר משתנה תמיד

הוד11

New member
תגובה

לא לזה התכוונתי התכוונתי שכל נגן אורח הם מצרפם ללהקה

למעלה