חדשות מיערה

natali0106

New member
ההחלמה ממש קשה אניעברתי אצל אותו

אני עברתי ניתוח לשינוי מין אצל אותו רופא לפני 7 חודשים בשלב זה של יום יומים אחרי ניתוח את ממש לא בהכרה בגלל שנותנים לך כל כמה שעות מורפיום לשיכוח כאבים אבל האמת זה ממסטל שאפילו איני זוכרת בכלל מה היה 6 ימים אחורה, יש כמה וכמה סוגיי ניתוחים בשלב אחד , בשני שלבים, יש כמה סוגי חתכים, יש כאלה שעושים דגדגן וכאלה שלא, יש כאלה שעושים את החתך משריר אגן הייריכיים ויש כאלה מהשריר יותר למעלה, יש כאלה שעושים הזזת צינורות וכאלה שלא, בקיצור היתוח באמת באמת קשה אני רק כעשיו מתחילה להתאושש האמת זה גם תלוי בגיל ובאופן אינדוודואלי כל אדם בגופו.

נגה א

New member
מה בדיוק קשה בניתוח?

מאיזו בחינה? ולמה לקח לך 7 חודשים להתאושש ממנו?

חדשות מיערה

דו"ח קצר מיערה: הניתוח עבר בשלום. היא חלשה, אבל ההרגשה הכללית בסדר, בלי כאבים מיוחדים. נורה

DarlingAdam

New member
כל ניתוח הוא קשה,

ולפעמים לוקח חודשים להתאושש מניתוח בכף הרגל, שלא לדבר על חלקים כל כך רגישים.

יסמין 28

New member
נכון

אבל יש קושי מיוחד: המיקום. הרי אם יש פצע ביד, עושים ניתוח ביד, שוכבים עם היד מורמת בלי תזוזה עד שהפצע מבריא ואין בעיה לא להזיז את המקום עד להבראה מוחלטת. אבל את אבר המין את צריכה להזיז כל הזמן וזה מקשה על הריפוי. את צריכה ללכת - זה מפעיל את המקום. את צריכה ללכת לשירותים - זה מפעיל את המקום. אז יוצא שממש מיד אחרי הניתוח את צריכה להפעיל את המקום... וזה כואב!

natali0106

New member
נגה אינני יודעת עם לצחוק או לבכות

אני באמת לא מבינה אותך ובאמת אינני יודעת עם השאלה שלך הייתה מתוך תמימות או טיפשות, עשית פעם איזה שהוא ניתוח???? טוב ניתוח כזה קרוב בהמון סבל פיזי וקצת נפשי, את פעם חשבת על המושג שינוי מין????? איבר מין הוא איבר רגיש מאוד בגוף וכמובן עם מנתחים אותו חותכים אותו מזיזים צינורות, עושים מהאשכים שפתיים, חותכים חור שהוא בעצם הכניסה לנרתיק וזה לא נראה לך כואב??? או שההחלמה היא קשה???? אני ישמח עם תכנסי לכמה רופאים מנתחים עם את רוצה אני יביא לך את הכתובות ותראה תמונות מתוך הניתוח ובאמצע הניתוח. ממי להיות אישה כרוך בהמון סבל וניתוחים. אלא עם את מושלמת....

natali0106

New member
יואיו נגה כל הכבוד זה יכול להיות שא

זה יכול להיות שאת לא מתווכחת??? כבר צעד אחד קדימה...

נגה א

New member
אין לי מה להתווכח

עם מישהי כמוך שחושבת שהיא תמיד הכי צודקת. בכל מיקרה אי אפשר לנצח. חבל רק שבמקום לענות תשובות באמת אינפורמטיביות שאני אלמד אז את מתקיפה אותי בתשובות מאיימות ומפחידות על כמה קשה בלה בלה בלה. אל תקבעי לי מה קשה ומה לא, את נורא מגמתית בתשובות שלך. תני לי לקבוע עם מה אני יכולה להתמודד ועם מה לא.

natali0106

New member
סבבה אבל אל תשכחי מי תקף....

אני שמחה שאת גם רוצה ללמוד כי אני יכולה לתרום פה לבנות וגם לבנים ידע רב, תשמעי נגה לי לא היה את כל העזרה הזו אני התמודדתי לבד אז תחכי את הטוב שבי כי אני יכולה לתרום לך המון, אני כבר הגעתי לפסגה. אני מאחלת לך רק טוב ושבכלל לא יהיה לך קשה אבל צריכה להיות מוכנה לחיים... ואם יהיה לך קשה אנחנו פה בשביל להדריך ולעזור!

למעלה