חדשות מכיס המרה (לשעבר)

פשטידה

New member
חדשות מכיס המרה (לשעבר) ../images/Emo5.gif

חזרתי עכשיו משבוע נוראי של אישפוז, אחרי שניתחו והוציאו לי את כיס המרה, והעניין הסתבך, והיה לי זיהום וחום וחשבתי שאני או-טו-טו בעולם הבא. ללמדנו, שנסיון מוצלח בניתוח (קיצור קיבה) אחד, לא מעיד על ניתוחים אחרים, ושלא תמיד הכל הולך חלק, ושמי שיש לו אפשרות - שיבקש שיוציאו לו את כיס המרה במהלך ניתוח קיצור הקיבה. באירופה זה הליך מקובל - מרכיבים את הטבעת ומוציאים את כיס המרה באותו ניתוח, כי אצל 75% ממנותחי הקיבה יש אבנים במרה, ולא תמיד אפשר לראות אותן באולטרסאונד, בגלל עודף המשקל הרב. ולהגיע, כמוני, לניתוח נוסף כעבור שנה וחצי - זה לא כיף.

שלגיה**

New member
לפשטידה-גם אני עברתי ניתוח כזה

אני לפני שלשושה וחצי שבועות עברתי גם קיצור קיבה (לפ-בנד) וגם הוצאת כיס מרה בלפרוסקופיה ובניתוח אחד ! גם לי היה חום וחשש לזיהום,שבוע וחציע הייתי מאושפזת במחלקה הגיהנומית בוולפסון,למרות החום ביקשתי להשתחרר הביתה כי לא יכולתי להשאר שם יותר! מידכשהגעתי הביתה לאחר יום ירד החום והשתפרה ההרגשה. היום הכאבים הלכו חלפו (קצת כואב בנשימות ארוכות בצד ימין למטה) אך אני שמחה שהוציאו את הכיס מרה כי באמת סבלתי ממנו.אפילו נתנו לי את האבנים בתוך שקית למזכרת...מיד לאחר הניתוח. אז עכשיו שתינו עם קיצור קיבה ובלי כיס מרה. מתי עברת קיצור? איך הלך? להשתמע שלגיה

רוייקו

New member
זה גם מאוד תלוי במיומנות של המנתח

הגישה הלפרוסקופית בארץ נכנסה בשנים האחרונות בלבד. עד לפני ארבע חמש שנים מרבית הניתוחים בוצעו בגישות המסורתיות (עם פתיחה של הבטן). כניראה שכיס המרה שלך היה דלקתי ונוסף לזה גם ידיים לא מספיק מיומנות, אולי ?! הי לך נקז בדופן הבטן (HEMOVAC) ? שתהיה לך החלמה קלה ומהירה רוייקו

RomiVais

New member
החלמה מהירה!!! ../images/Emo39.gif

מקווה שתרגישי טוב בהקדם!! אז את אחרי שנה וחצי? איך הלך לך? ספרי קצת...... שיהיה לך יום נפלא, ותרגישי טוב, רומי

למעלה