חדשות מכל הבחינות

orlyromano

New member
חדשות מכל הבחינות

היי אנחנו זוג, זה חדש לנו להגיד לעולם החיצון, למרות שעברו המון אבל המון שנים ביחד זו גם פעם ראשונה בפורום...ומה שהכי חדש בסיפור.. זה שחלטנו שאנחנו רוצות משפחה, להכנס להריון, להביא ילד/ה לעולם איך שתקראו לזה ופה, וסליחה שישר אני קופצת לתכלס, אנו זקוקות לעזרה ולידע שלכם איפה מתחילים?, בבדיקות או ישר לתרומת זרע? איזה מקום מומלץ? אם יש קניגולג/ית שמומלץ לפנות אליו/ה באזור הצפון? וכל פרט שתוכלו לייעץ, בנושא, חוויות אישיות ובעיקר ניסיון תודה, ושבוע טוב

colourful

New member
ברוכות הבאות../images/Emo140.gif

אין לי מושג איך זה הולך בצפון (כמה צפון? חיפה? או יותר צפוני?) יש פה כמה צפוניות, בטח תיכף ירעיפו הסברים.

ברוכות הבאות! ../images/Emo140.gif

כדאי להתחיל בקריאת המאמרים המצוינים על בנקי הזרע בפורום השכן 'אמהות יחידניות מבחירה'. זה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/?forumId=34. תראו מצד ימין את רשימת המאמרים. כדאי להתחיל כמובן ב"התחלה" לעבור משם ל"בנקי הזרע" ולהמשיך בכלל לקרוא שם. מאיר עיניים. נדמה לי שכדאי ללכת לרופאת הפוריות שתהיה אחראי/ת על ההזרעה, ולא לגניקולוג "סתם", אבל בטח המאמרים שם יבהירו יותר מכך. ילדיי נולדו בחיפה, מתהליכי פוריות שהתרחשו בחיפה, אך במסגרת פרטית ולפני שנים כה רבות שאיני אצה לפזר שמות או עובדות.

motherhood

New member
ברוכות הבאות!!

שיהיה המון בהצלחה. אנחנו מהמרכז... לא נוכל לסייע, למעט בשאלות הכלליות והפורמליות יותר. אבל אל ייאוש, יש פה מספיק צפוניות שיוכלו לסייע

orlyromano

New member
תודה על קבלת הפנים הברוכה

חשבנו שמהרגע שאנחנו החלטנו, הופ הכל מתחיל לרוץ שכולם פשוט חיכו לנו מסתבר שכמו כל תהליך בריא , זה הולך להיות ארוך .......... נלמד להנות מהדרך. בכל מקרה תודה לכן, וטוב לדעת שיש הנישה זו שנותנת המון תמיכה

PASPS

New member
היי

אשמח לעזור יש לי ילד בן שלוש מקסים נולד מתרומת זרע אני מהצפון את כל התהליך עשיתי במרפאת פוריות בזבולון קיריית ביאליק דר איסקוב מומחה לפוריות מה שצריך לעשות בהתחלה זה לקבוע תור לרופא פוריות להדגיש שרוצים להיכנס להריון עי תרומת זרע הרופא מדריך את האחות עושים כמה בדיקות דם ואז מתחילים וכמובן יש עוד הרבה דברים אם בא לכן לשאול אז תכתבו לי במייל [email protected] בהצלחה

למעלה