חדשות מלהקות הבנים

RIP CURL1

New member
חדשות מלהקות הבנים

הלהקה A1 התפרקה הלהקה בקסטריט בויז למרות השמועות לא מתפרקים וזה חבל שהם לא הלהקה ווסטלייף עכשיו בקידום הדיסק החדש שלהם וזהו

Sababush

New member
אה...

חחח.. כמה שזה יהיה עצוב להגיד את זה... אבל איי1 לא ממש התפרקו סופית. חברי הלהקה החליטו לעשות פרויקטים אישיים כל אחד (שניים מוציאים אלבומי סולו ואחד כותב עם איזה כתב שירים מפורסם שכתב בשביל קיילי ועוד כמה בעבר) וחברת התקליטים לא כל כך אהבה את העובדה שהם החליטו לקחת חופש מהלהקה ובגלל זה הם העיפו אותם... אבל הם עוד אומרים כל הזמן שהם כן יחזרו להיות ביחד אז נחיה ונראה... ... וכן, אני מעריצה שלהם, חחח

sk8ter boi

New member
תגובה

A1 היא הלהקה הכי מעצבנת שראיתי מימיי והם לא מועילים ***אבל*** למה אתה שמח שבקסטריט בויס יתפרקו אולי קשה לכה ולכם להודות בכך אבל הם אחת מלהקות הבנים הטובות ביותר וכמעט כל קליפ ושיר שהם מוציאים הוא להיט אז תרגעו

Sababush

New member
אין לי בעיה עם מה שאתה חושב אבל

איך הגעת למסקנה שאיי1 היא להקה מעצבנת? בקושי הראו רבע מהקליפים שלהם בארץ בטח שרוב האנשים בארץ אף פעם לא ראה אותם בטלויזיה מדברים או משהו... ואני מסכימה שבאקסטריט בויז היא אחת מלהקות הבנים הטובות ביותר שקיימות אבל כמו שאת/ה לא אוהב/ת את איי1, הוא לא אוהב את באקסטריט...

WickeDevil

New member
תגידו, מה עם דסטניז צ´ילד? ../images/Emo60.gif

הם התפרקו בסוף או לא? אגב בקשר ל-A1 היה להם רק שיר אחד טוב... caught in the middle

Sababush

New member
דסטניז?

התפרקו? אה... לא שמעתי על זה כלום ואתה מכיר בכלל שירים אחרים של איי1? חוץ מהחידוש לTAKE ON ME אולי וMAKE IT GOOD?

RIP CURL1

New member
הם התפרקו אבל אם הן לא התפרקו

אז הם לא יחזרו לפני 2005-2004 עד אז נשכח מי הן היו

למעלה