חדשות ממשרד החינוך בירושלים:

חדשות ממשרד החינוך בירושלים:

הנהלים החדשים מוכנים להגשה לאישור המנכ"לית יש שינויים! מה בדיוק? האם נאהב אותם? נחכה ונראה.... מבטיחה להמשיך וליידע.

ליאת 6

New member
נאווה נשמע מלחיץ...

נקווה שתהיה יותר פתיחות לנושא החינוך הביתי שיתנו לנו לחיות בשקט בלי להשמיץ אותנו כהורים מפני שבחרנו בדרך אחרת. את יודעת? עוד כשהבת שלי היתה בגן חובה היא חזרה הביתה ואמרה איזה כייף מחר יש חופש חנוכה לא יכריחו אותי לצייר! כבר אז נדלקה לי נורת אזהרה. אלף כי נשמע לי רע שמכריחים לצייר בית כי הבת גילתה את הרגישות והרצון שלה להיות ייחודית ידעתי שהתכונה הזו היפה והנהדרת לא תזכה להוקרה במערכת לוחצת. הגננת הזו אגב לא איתרה חוסר בשלות של הילדה פלוס לקות ויזואלית רצינית ולקות שמיעה והעלתה אותה לכתה אלף דבר שיצר נזק לאורך זמן גם את הבן היאדרשה שנעלה לא מוכן מזל שמרפאה בעיסוק וותיקה ונהדרת בשם זפי פז מקופת חולים מכבי שעבדה עם הבן אמרה לי חד משמעית שהוא עוד לא בשל אז השארתי. כמה נזק גננת אחת יכולה לגרום..... והיו כמובן גננות אחרות נהדרות נפלאות שזכו למכתבי תודה. כמו ניצי הנהדרת ופאני הרכה.... חוויה מתקנת... אבל קצת גלשתי... שיחהיה לך בוקר נהדר ולכולנו רק בשורות טובות. ולזוהר אם אתה קורא דיסלקציה ככה כותבים את המילה.... בדקתי במילון...

אני מחכה לקרוא אותם...

ממה שסופר לי זה נשמע בכיוון חיובי, לפחות חלק... הנהלים עוד לא הובאו בפני המנכ"לית לאישור, כך שמי יודע? אולי היא תשנה דברים? מתוך כבוד לאשת הקשר שלי בנושא, אני לא משתפת כרגע בשינויים שידועים לי, אבל מבטיחה קישור מיד עם פרסומם (אולי עוד קודם...) בפעם הקודמת הבאתי את הנוסח חודשים לפני הפרסום הרשמי, אז אי אפשר לדעת... לגבי נזקי מורים / גננות והמערכת, אין לי מה להוסיף - עצוב!! ולדעתי, גם שכיח מדי.

למעלה