חדשות מעולם ההתעמלות - בינלאומי

אמא לה3

New member
חדשות מעולם ההתעמלות - בינלאומי

ברידג'יט סלואן הודיעה שהמטרות שלה לאליפות העולם נשארו כשהיו בשנה שעברה - לנצח! השמועות אומרות שסלואן תנסה את התרגיל החדש "טריפל בורק לפנים". סלואן לא אישרה ולא הכחישה את ביצוע האלמנט. שון ג'ונסון במשך תקופה ארוכה אויימה ע"י אדם בשם רוברט או'ראיין. החשוד נאשם שעקב אחריה עד לאולפני "רוקדים עם כוכבים" (תוכנית שבה השתתפה וניצחה) ונתפס כשברשותו שני אקדחים, סרט הדבקה ומכתב אהבה. החשוד נעצר והכחיש את המיוחס לו ותרץ, כמובן, בחוסר שפיות. MAKE IT OR BREAK IT - הסידרה האהובה חוזרת בעונה חדשה ב28.6.10 (עוד שבועיים). לא לשכוח (בהמשך אעלה קישורים לצפייה ישירה ברשת) "כילדה בת 14, לא היה אכפת לי מהלחץ, לא הבנתי ממש את המשמעות", כך כותבת נדיה קומנצי בסיפור "פוקוס", מתוך ספר חדש שעולה למדפים "כשצבים עפים - סודות של אנשים מצליחים שלא פוחדים לקחת סיכונים" (תרגום חופשי שלי...), הספר שנכתב ע"י ריקי סטון, אלוף אולימפי (זהב) בסקי אוירי (?) AERIAL SKII. ב2001 יצא הסרט ""Save the Last Dance", ג'ולי סטילס שיחקה בת 17 שכשחלום הילדות שלה לרקוד בג'וליארד קרס החליטה ללמוד היפ-הופ וכמובן להיות הכי שאפשר. בסרט חדש שמצולם עתה "DREAM ON" , מבויים ע"י אותו הבמאי, תומס קרטר, יסופר סיפור דומה, נערה צעירה שחלמה להיות מתעמלת אולימפית עוברת ללמוד היפ-הופ לאחר שחלומה קורס (מעניין שיש גם לנו בארץ מתעמלת כזאת, אולי הבמאי מכיר אותה
) עוד מתעמלת ידועה, סמנתה פזק, הודיעה שבנוסף לשלל הפעילויות שלה (אולימפיאדה ב2012, אליפות המכללות וכמובן רצון בתוכנית טלויזיה משלה..) יש לה מטרה חדשה והיא הרצון להפיץ בקרב ילדים את החשיבות של הכושר הגופני. סמנתה לוקחת חלק בפרוייקט הנלחם בהשמנת יתר בקרב צעירים. עד כאן הפעם ותודה ל "ג'ימנסטיקס אקסמינר" על המעקב....

NBI2

New member
תודה רבה על העדכונים!!

אני תמיד תוהה למה אין אף פעם סרט על מתעמלת שהחליטה להיות אלופה אולימפית, עשתה את זה והיתה מאושרת. כאילו מה, אין מתעמלות מאושרות? זה כזה מרגיז! תחשבו על זה בכל הסרטים (המעטים, מאוד, אבל עזבו) או שהן סובלות מהפרעת אכילה, או שמנדים אותן חברתית, או שקשה להן והן מסכנות או שיש את "ילדות יפות בקופסאות קטנות" (שקר כלשהו) ואז בכלל יש להן את כל הצרות בעולם למה אין: מישהי ראתה אולימפידה בגיל חמש, צפתה בקטלינה פונור המושלמת, החליטה שזה מה שהיא רוצה לעשות ואז עבדה קשה, הגיעה להשגים, יש לה חבר חתיך ואז הגיעה לאולימפידה ופגשה את פונור? לא - אבל בואו נעשה אלף סרטים על פוטבול ><

NBI2

New member
אז את רוצה להגיד שאין אף

מתעמלת שיש לה סיפור חיים מרתק? או שכיף לה לעשות התעמלות? כאילו, אם הענף הזה היה באמת כמו בסרטים, אף אחת לא היתה נשארת בו. אני הייתי עושה סרט על קטלינה פונור, או שון ג'ונסון? הכי סרט הוליוודי! בעיקר הצורה שבה היא מצחקקת בלי הכרה בכל ראיון בטלוויזיה.

נטע104

New member
לא הבנת אותי..

התכוונתי שהסיפורים על מתעמלות שטוב להן והן מצליחות הם אמיתיים (שון ג'ונסון וכו'..) ולכן לא עושים עליהם סרטים וגם בסרטים חייב להיות משהו רע אחרת מי ירצה לראות... אני כן חושבת שלא צריכים לעשות סרטים על מתעמלות כמו שאמרת אלא פשוט לעשות סרטים דוקומטרים תכלס זה גם הכי מענין..

כי זה סרט

בלי קשר להתעמלות- האם ראית פעם סרט על אדם שחלם על משהו, עבד קשה ואז הגשים את החלום? הרי בשביל שיהיה סרט עלילתי מעניין, צריך שיהיו דרמות, התפתחויות, פואנטה... גם בסרטים על פוטבול (לא שאני רואה) אני בטוחה שהשחקנים נכנסים בסרט לבית חולים, משתקמים, חוזרים ומנצחים.

NBI2

New member
בתור בחורה שכן רואה את הסרטים האלה

המחליפים? כל סרטי הריקוד שאי פעם נעשו בעולם כולו? fame?? זו הדרך הכי פשוטה להראות שאם יש לך חלום ואתה רוצה להגשים אותו אתה צריך לעבוד קשה. ואין דרמות בהתעמלות? זה אפילו לא חייב להיות "אוי לא, נפלתי מהתרגיל" -חרדת ביצוע - פציעות -התמודדות עם לחץ של בצפר - הורים שבהתחלה לא תומכים תוסיפי לכל זה בחור חתיך בן 17 ויש לך סרט בובה. נגיד תקפצו לי היה יכול להיות אחלה סרט הוליוודי קליל אם הסוף שלו (כל העניין עם אליפות ארה"ב) לךא היה כזה אידיוטי ומנותק מהמציאות...

נו אז כאלה דווקא יש

"המתעמלת" Lefty לתפוס את הרגע נדיה עשינו כבר מיליון דיונים על סרטים של התעמלות... יש לך הרבה מה להתעדכן...

NBI2

New member
ראיתי את כולם השניים האחרונים

אומרים שהמתעמלת זה על הפנים לתפוס את הרגע זה פלצני ברמות לא נורמליות נדיה נעשה לפני מיליון שנה. למה סטאפ אפ יוצא כל שנתיים ועל התעמלות יש כלום עם שום דבר? רק סרטים כבדים שמוציאים את החשק מהספורט כי כשקיאנו ריבס משחק פוטבול זה עושה חשק לילדים ללכת לפוטבול, אפילו שהוא נפצע ושהוא נקרע עם כמה הוא גרוע

אמא לה3

New member
חחחחח.....

תבלבלתי.... זה צ"ל טריפל בורג לפנים......בורק/בורג (מה לא דומה?) סליחה, ראיתי כבר אחרי שנשלח....

למעלה