באמת???
אתה ראית אותי כותבת שכל הנשים מופלות? את זה אתה הסקת באופו עצמאי. כל מה שאני אמרתי הוא שנשים סובלות מאפלייה ע"ב מין וגם מאפליות אחרות שאתה כתבת עליהן - ע"ב דת, גזע , צבע וכו' מה שמוביל בסופו של דבר למסקנה שאפליית נשים (מכל סיבה שהיא) מגיעה למימדים שגדולים בהרבה מכל סיבה פרטנית אחרת (ויש לי בבית מאמרים וסטטיסטיקות המוכיחים את העניין). זה ממש לא אומר שכל הנשים מופלות. מה שצריך זה אינדבדואלים חזקים ומוכשרים שיהיו בעמדות כוח - זה כולל נשים, כולל שחורים, כולל סגולים עם נקודות אדומות ופסים לבנים שיש להם "סקי" ו"פוטבול" בשמות המשפחה. הנקודה הזו הייתה נכונה אם היא לא הייתה מקבעת אפלייה של שנים, אם השוויון באמת היה קיים והיו ניתנות אותן הזדמנויות לכל בני האדם. ברגע שהחברה מקבעת את מודל הגבר היאפי הלבן בתפקידי מפתח זו בעייה - תחשוב כלפי מי האפלייה קשה יותר - גבר שחור (שעונה לפחות על קריטריון אחד) או אישה שחורה (שלא עונה על אף קריטריון)? אם מסתכלים על העולם בצורה פשטנית הוא מחולק לגברים ונשים. כיום, לצערי, הסקטור הנשי מופלה לעומת הסקטור הגברי. זאת עובדה. אני לא טוענת שכל הנשים מופלות, אבל בתור קבוצה, האפלייה קיימת. אתה יודע שאישה וגבר שעושים את אותה עבודה מרויחים משכורות שונות? וזה רק קצה הקרחון. אתה יודע כמה זמן לוקח לבימ"ש ולמשטרה להוציא גבר מכה מהבית? הרבה. וכשהמצב הפוך? בערך יומיים. המצב היום הרבה הרבה יותר טוב מאשר לפני כמה שנים, אבל עדיין יש הרבה לשנות. וכן, אני מאמינה ב"העדפה מתקנת". הגיע הזמן לתקן את חוסר האיזון שנוצר במשך שנים. לגבי כותרת ההודעה שלך - "מדיניות הקורבן והעדר שולטת בהודעה" - אין שתי מילים שיותר רחוקות מהקיום והתפישות שלי מאשר "קורבן" ו"עדר" נראה לי שאתה קצת רגיש בעניין אם בחרת לזרוק אותן לדיון. מה את עושה? הרבה יותר ממה שאתה חושב או יודע. זה לא המקום לפרסם את קורות החיים שלי, אז על קצה המזלג - מחקרים ומאמרים משפטיים, התנדבות ועזרה פרטנית במקרים אינדיבידואליים. ובחיים הפרטיים שלי , אני חיה ומקיימת את מה שאני מאמינה בו - אני עובדת ומרויחה שכר שווה לזה של בן הזוג שלי, יש לי תואר ראשון במשפטים, כל עבודות הבית מבוססות על שוויון מלא, מי שינסה להרים עלי יד יגלה מהר מאוד את החגורה הירוקה שלי בג'ודו ועוד אלף ואחד פרטים. לצערי לא לכל הנשים יש את הפריבילגיות האלה. הבעיה היא שאנחנו בכלל רואים אותן כפריבליגיות. כל הדברים האלה ועוד רבים אחרים הם לא חסד אלא זכות !!! ואני רואה הרבה נשים שלא מודעות לזכויות האלה והרבה "גברים" שמאושרים להשאיר את המצב כמו שהוא. ולא קיבלתי דבר חוץ מהד פמיניסטי מהודעותו של tear ההוכחה היא מספרית ואם תחכה כמה ימים אני אמצא את המאמרים והסטטיסטיקות שמאשרים אותה. יש לי הרגשה שאתה די טומן את הראש בחול. אם נתעלם מאפלייה היא לא תעלם, היא תגדל.