חדשות מצוינות!!!!!!!!!!!

i love bryan

New member
חדשות מצוינות!!!!!!!!!!!../images/Emo6.gif

שיין פילאן(הכוסון!) זכה בהצבעה בתואר בבחור ההכי חתיך!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא יודעת על זה כול כך הרבה פרטים כי שמעתי את זה מחברה שלי אבל הוא עבר את ה-בסקריט-בויס,פייב,a1,blue ועוד כמה להקות בנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא עבר פשוט את כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מגיע לו אם אתם שואלי אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אה ולגבי השאר קיאן מקום רביעי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וניקי ומארק ובריאן גם שם איפה שהוא בטבלה!!!!!!!!!!!!!! טוב נו הם לא במקומות הראשוני אבל ליהיות בטבלה עצמה זה כבר כבוד,כבוד גדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני צודקת???? ואם אתם שואלים אותי מגיע לשיין ליהיות מקום ראשון!!!!!!!!! כמובן שלא הייתי מתנגדת לבריאן מקום ראשון אבל לשיין יש הרבה הרבה הרבה מעריצות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני לא מזלזלת בניקי (שהוא האהוב עלי מקום שני!!!כפרה!!!) לא בקיאן ולא במארק אני פשוט מתה עליהם,על כולם!!!!!!!!!!!!! וואו אני כול כך מתרגשת כאילו אני זכיתי במשהו!!!!!!!!!!!!! אתן קולטות איזה כבוד זה??????????? אני מודה לאלוהים על ההצלחה הזו שלהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני בטוחה,בטוחה שהדיסק שלהם יצליח בגדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (בלי עין הרע)!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיף , איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מתרגשת נורא נורא נורא נוראר נורא........................ -גל-

גם אותי לא....

אבל אם הייתי צריכה לדרג אותם לפי יופי (למרות שכולם כוסונים!!!!!!) אז... 1.ניקי 2.שיין 3.קיאן 4.בריאן 5.מארק אבל שיין כוסון לא נורמלי......

i love bryan

New member
אצלי הדירוג הוא:........

1.בריאן 2.שיין 3.ניקי 4.קיאן 5.מארק כולם פשושים,כולם חתיכים אבל זה הדירוג שלי! אני חולה על כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ניקי בי

New member
הדירוג שלי: ../images/Emo68.gif

1. שיין (כמובן ) 2. בריאן 3. ניקי 4. קיאן 5. מארק

ADI BYRNE

New member
אבל הוא זכה בתואר הגבר הכי סקסי!

לא הכי חתיך! ודרך אגב כדאי שכולם פה יכנסו לדרג את ווסטלייף באתר של סמאש היטס השנה הם מועמדים ל7 מועמדויות! שנה שעברה הם זכו ב-6 בכל מה שהם היו מועמדים לזכות בו! איזה מתוקים!

למעלה