חדשות מצמררות

Ami15il

New member
חדשות מצמררות

זוכרים את הסיפור שסיפרתי על הבית יתומים, שהיום הוא בית ספר יסודי? נמצאה תמונה יחידה במינה, ישנה מאוד של הילדים היתומים בבית יתומים. בתמונה הם נראים עושים כושר (כמו שאתם רואים, הבאתי את התמונה..) שימו לב באיזו דייקנות הם עושים את התנועות שלהם, זה מעיד על משמעת גדולה וחריגה... כאילו מישהו או משהו כפה עליהם לעשות את זה כל כך בדייקנות... עמי נ.ב בצד התמונה נמצאת גברת על סוס. זו כנראה הגברת שעינתה את הילדים...

Chandler Rulz

New member
אמא.....

זה נראה יותר מפחיד אם שמים לב שיש "חורים" בשורות של הילדים!! מעניין איפה הילדים החסרים??? אולי הם לא "יכלו" להגיע אם אתם מבינים למה אני מתכוון....

SaberTooth

New member
ממתי התמונה הזו...

ואיך היא נשמרה כל כך טוב

עטלף77

New member
בקשר לסוס... ../images/Emo62.gif

זה רק אני או שהסוס הזה הוא בכלל גמל? או שזה סוס גיבן...

Die † dIE

New member
חיחי גם אתה משתמש במילה הזאת?!

מוזר.....קשה לראות הרבה אנשים שמתשמים במילה הזאת.....

מה כל כך מפחיד בזה?

תהיה בטוח שככה נראתה הילדות של כל ילד גסטפו קטן שעבר שטיפת מוח והפך לנאצי גדול.

SaberTooth

New member
משום מה לא נראה לי שהם נאצים...

אם אני לא טועה בית היתומים שהפך אחר כך לבית ספר יסודי נמצא בארץ.... אני לא חושב שהם הצטרפו מאבק הנאצי ביהודים...

ארררררג....

לא אמרתי שהם נאצים, פשוט אמרתי שהתופעה באופן כללי לא יוצאת דופן. וחוצמזה, לא מצאתי שום דבר "מצמרר" בתמונה, כולה כמה ילדים עושים התעמלות בוקר. אם אתה מאד רוצה, אתה יכול למצור דברים *מצמררים* גם בתמונה של חתול משחק עם כדור צמר. אני לא אומרת שהם לא נראים קצת רובוטיים, אבל אתם שוכחים שזמנים משתנים. פעם זה היה נהוג.

SaberTooth

New member
גם אני לא מצאתי שם דבר מפחיד בתמונה

ומה יש לך נגד חתולים משחקים בכדורי צמר

מה לא ברור לך?!

המבט החייתי בעיניים, השיניים החשופות... מסכן כדור הצמר! יצור גדול וצמרירי מתעלל בו ומפרק אותו! יש לך מושג כמה זמן יקח להתיר את כל הקשרים אחר כך??? אני מתה על

Josie

New member
אתה יכול

לתת אולי קישור להודעה שבה סיפרת את האגדה?...

green lantern

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif מה הבעיה

בשנות השישים (כשאני הייתי צעיר..טוב אז 30 שנה לפני שנולדתי ...קטנוניים) של הילדים עשו כושר בביצפר.. והם גם קיבלו כוס חלב לשתות (
) "נפש בריאה בגוף בריא" אמרו להם... בגלל זה נשאר גם המקצוע חינוך גופני במערכת החינוך (ולצערי הוא גם מקצוע חובה)... אז המורים שם היו קשוחים... רגע והמורה שלכם לא קשוחה
.. אל אחת כמה וכמה בבית יתומים מהאלף שעבר...(1000-2000) אגב מישהו כאן אמר בקשר לחורים... ידוע שאי אפשר להתעמל בצפיפות.. מרחק גוף (שתי ידיים פרוסות לצדדים) הוא המרחק האידיאלי.. מצטער שקילקלתי לכם...

למעלה