חדשות מקו הבריאות

סול11

New member
חדשות מקו הבריאות

חברות וחברים יקרים. ברצוני לשתף אותכם בעובר עליי בימים אלו. חבשתי
הכנסתי
למוח,וזה עובד.הפחתתי את כמות העישון ב80% . הפסקתי להיות פדלאה ועברתי לשיפור הכושר,הליכה, חרם חלקי על המעלית, וכ"ו. וההרגשה פשוט נהדרת.כמו כן משנה את הרגלי התזונה ופשוט מרגיש נהדר. מקווה שה
וה
שהופכים למובנים במוחי ישארו שם לאורך זמן. וביחד נתגבר. יום נפלא ועוד רבים שלכם

*יערית

New member
../images/Emo57.gif

שרק ימשיך לך כך סול,נשמע שאתה אכן תופס את עצמך בידיים ודואג לבריאותך, בטוחה שזה לא קל...אבל הכרחי
אמן ! הרבה הרבה בריאות סול..{חלק מבירכת שנה טובה שלי אלייך}

עלמה 3

New member
סול , הרבה בריאות והצלחה במשימה

שהיא כלל לא קלה, להפסיק לעשן..וזה אכן תלוי בכח הרצון.. החלמה מהירה, והרבה הרבה בריאות
עלמה

סול11

New member
עלמתי../images/Emo39.gif

אין לי כל כוונה להפסיק לחלוטין לעשן.ואת המטרות שהצבתי לעצמי אני משיג בקצב מהיר משצפיתי. אכן כח רצון. לבריאות כולנו זקוקים.ואת שלב ההחלמה עברתי. מאחל לך ולבני ביתך בריאות ואושר. שלך

סול11

New member
חן חן לעלמת החן../images/Emo141.gif

האמיני זה ימשיך. ולגבי קושי או קלות זה עניין של חשיבה ומשמעת עצמית. לכן חבשתי את ה
והכנסתי את ה
והכל קליקלות,( עניין של אמונה) מזה חלק מברכת שנה טובה ?. זה כל מה שנחוץ,השאר הוא רק נלווה ופועל יוצא. אאחל לך ולקרובים ללבך. מי יתן ויתגשמו כל משאלות לבבכם. בידידות

סול יקר אתה ענק

ואני מתביישת להודות שלא הורדתי אפילו אחוז אחד....אבל מבטיחה לנסות. טוב שלא התחייבתי לשנות הרגלי אכילה
שימשיך לך הכי טוב בעולם

סול11

New member
בלי בושות טוף.../images/Emo24.gif

יונתי. בלי בושות ובלי הבטחות. עשי כל מה שטוב לך. שינוי הרגלי אכילה אין פרושו להפוך לנזיר,שהרי ללא הנאות קטנות בחיים משולים החיים ל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .לכן בא האיזון בין ההנאה לביין האיום מצד לובשי החלוק הלבן.
טוב
מה רע בהם במינון הנכון וללא הפרזה. העיקר שנפיק את המירב מן החיים. יונתי מוטב מאוחר מאשר אף פעם.שכחתי להודות לך על שיחת הטל' בעת המפץ הגדול, ועל כך תבואי על הברכה. הרבה הרבה ימים של אושר ובריאות טובה מכל ה
. שלך בנאמנות

טוף

סולו יקירי לעשות מה שטוב לי ??? וואו הלוואי והייתי יכולה,אבל במסגרת ההבטחות אני מקווה לעמוד במשימה ולדווח בגאון. ואתה איש יקר תמשיך להתאזן ולשמור על מורל גבוה
תודה על הברכות מכל הלב

סול11

New member
יונה האמיני

ה
וה
הם הגבול מעט אמונה ואופטימיות ויהייה בסיידר.

oehhe

New member
הולך הולך הולך

סול יקר מאוד מומלץ ללכת. אני מציע לך ללכת צפונה לאורך החוף, אתה יכול לעשות הפסקה אצלנו על הנדנדה לקפה, אחר כך, יש לי חברים בבירות שישמחו לארח אותך. oehhe

rolan

New member
../images/Emo124.gif הלו, הלו - יש מישהו על הקו?

חדשות נפלאות סול!!! איזה יופי!!! אתה והסייחה קופצים ומדלגים על משוכות כמו גדולים. הלוואי עלי... סול יקר! מחזקת אותך להמשך נחוש כמו עד עכשיו ושרק תהיה לנו בריא

סול11

New member
|אוהי קניתי . רולן יכולה

ל|בירה ומצב
לא מסרבים.בעיה אחת, אם אלך צפונה לאורך החוף ישנם מכשולים לא עבירים.ולא אגיע לעולם.לכן בהזדמנות אסע אלך על החוף הצפון והשאר ברור. מה הפלא סייחה או לא חסר לה שלא תקפץ מעל המשוכות. ולך רולן אומר. לא הלוואי עלי,אלא להגיע להכרה כי את רוצה. ויבוא עלייך כל שתבקשי האמיני.
לסייחה אוהי ורולן שלכם תמיד

rolan

New member
לא ברגל... ב../images/Emo73.gif חיש קל

אתה מכיר את הדרך

למעלה