חדשות מרגשות....

חדשות מרגשות....

זוכרים שסיפרתי לכם ששלחתי כמה מיכתבים לחול?אתמול קיבלתי עוד מיכתב הפעם מדרום אפריקה,השולח סיפר שאחות של סבתא רבא שלו נישאה לאברהם יצחק מיכנוביץ מסויר,בנו של אברהם ברוך שרד את המילחמה והיגר עם אשתו ובנו יהודה לאמריקה שם הקים חות עופות והוא גם שלח לי קו יוחסין.כשהסתכלתי בגירסה הידית לספר הזיכרון של סויר מצאתי כי אכן ברוך רשום ברשימת הסויראים תושסבי אמריקה ובסיפרו של הרצל וינר על סויר מצוין אברהם איצי שבנו ברוך היגר לאמריקה והרמז החשוב ביותר,וינר מצין כי לאברהם היה שיער אדמוני(סימן ההיכר המובהק של המיכנוביצים הוא שיער גינגי,אימי גינגית, דודתי אחותה בהירה לחלוטיו ואביה של סבתי היה גינגי)ולכן ברור שיש קשר עכשו צריך לאתר אותו.לפי דעתי היה אברהם דודה של סבתי אחי אביה מכיון שברוך היה בודאי בגילה ובנו בגילה של אימי.אני אשלח לו תשובה עם החומר שבידי ו נראה מה יתפתח,דרך אגב האיש צין שמיכנוביצים מצוים בדרום אפריקה,ארהב ואפילו שבדיה ואני חשבתי שפס הדור...

../images/Emo60.gif - ההסבר בתוכן ההודעה...

למה שבלול? לאחר התפתחות הדואר האלקטרוני, נפוץ כינוי לדואר הרגיל של פעם: Snail Mail. Snail = שבלול/זוחל. אז כן, השיטה הזו עובדת. והנה עוד הוכחות. גם אני שלחתי את מכתביי בדואר – ועדיין מחכה לתשובות...
ארנון

avitalit

New member
פעם אמרו פשוט ..

שהצבי של הדואר יצא למרעה ולכן הדואר מגיע באיחור חה חה חה

איזה עיתוי - באתי הביתה ומצאתי מכתב

אני ממש מתרגש, אך בינתיים אין לי סיבה, כיוון שהמכתב כתוב בצרפתית
כששלחתי את המכתבים לצרפת - נעזרתי באישה חביבה שיצרתי איתה קשר בדוא"ל, והיא תרגמה עבורי את המכתב מאנגלית לצרפתית. בפסקה האחרונה, כתבתי שאעדיף לקבל תשובה באנגלית - אך אפשר גם בצרפתית, ואמצא מי שיתרגם עבורי. עכשיו, אני בוהה במכתב - וממעט הצרפתית שאני יודע, אני מצליח לזהות את כל הפרטים החשובים מופיעים במכתב - אך איני יודע לקשור ביניהם. יש לי תחושה מאוד מאוד חזקה שאכן עליתי כאן על משהו - בנוסף למילים המוכרות, מופיעה גם התנצלות בסוף על כך שהמכתב באנגלית, ויותר חשוב - מספר טלפון של הגברת הנחמדה. אני מאוד מאוד מתרגש ומחפש דרך מהירה לתרגום... אולי עוד אעדכן אתכם הלילה... ארנון

סקרנותי חייבת להתאפק...

אין לי סורק בבית - ומחר לא אהיה נגיש אליו. ביום חמישי, אבקש עזרה מידידה דוברת צרפתית, שתשמח לעזור (היא כבר הסכימה...). מצפה בקוצר רוח! ארנון

למעלה