חדשות מרעישות הישר מהתנור!

חדשות מרעישות הישר מהתנור!

גומא (זבוב במחזמר) הודיע רשמית שרומינה ז´אן ופקונדו ארנה מגיעים לארץ לבכורה של המחזמר (וואי איזה פדיחות שהם יראו כמה שהישראלים יכולים להרוס ולעוות את המקור) זהו... Buenas noches amo,
*Carólina*

אסנתוש

New member
ואיייייייייי

את בקשר עם גומא? שלחי לי את האי סי קיו שלו...בבקשה...

זה לא הגיוני

למה שהם יבואו בשביל סתם מחזמר שהם לא יבינו ממנו שום מילה? ולמה שהם יבואו ביחד?

גומא...

חבר בפורום "יומנה של שלומצי" ושמה הוא אמר את זה לפני שנייה ראיתי את ההודעה ועכשיו אני מחפשת אותה ושלא מוצאת אבל אני ממשיכה... ביי ביי *קרולינה*

tal2019

New member
אני רוצה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בבקשה אפשר ביי בר

casperit

New member
וואט אוור...

הוא לא יכול להודיע רשמית הוא סתם ילד.. אני לא מאמינה לו... חוץ מזה דניאל הרבה יותר שווה ממנו:)))) יעל

אורית1988

New member
כמה שאת צודקת...!

הישראלים יודעים להרוס הכל וגם רוצים לעשות סדרה ישראלית לקטנטנות! כאילו שהמחזמר לא מספיק הורס!!! שהיה ספיישל של קמילה ופליפה בערוץ הילדים ושהראו להם את הקליפ הם ניסו לעשות פרצוף נחמד אבל ראו שהם שונאים את זה !!!!

לקלומביאנית../images/Emo24.gif

גומא זה זה שנבחר לתפקיד זבוב או פקק אני לא זוכרת? זה זה שצועק "בינתיים סוגרים את המיים " ? אווווף אני כבר מבולבלת אני לא יודעת מי זה מי במחמזמר ותגידי לי משהו אני יכולה לקבל את האיסיקיו של גומא ? בבקשה ביי !

Rotem Lisa

New member
אני אסביר ../images/Emo13.gif

גומא משחק את זבוב, למרות שלדעתי- דניאל יותר מתאים. ככה קראו לו, לא ? אממ.. יעל צודקת. דניאל חתיךך!! וזה שצעוק- "בנתיים סוגרים את המים" הוא ירדן.. אורן או אורון, לא דעת.. וגם אני צה ת´אי סי של גומאא!! בבקשה.

למעלה