חדשות מרעישות על הבלינצ'ס של שושנה

• פותח הנושא liti
  • פורסם בתאריך

liti

New member
חדשות מרעישות על הבלינצ'ס של שושנה

מסתבר ששושנה כבר מזמן לא שם ומה שנשאר זה רק השם. מי שמנהל את המקום הוא דווקא גרוזיני שאוהב בלינצ'סים...

ברק 188

New member
נו, זה מה שחסר לנו

אחרי שראיתי רק לפני כשעה קלה בחדשות איך "עובדים" עלינו ומוהלים לנו את הדלק. עכשיו מספרים לנו שגרוזיני התחפש לשושנה ההונגריה, משהו יכול לתאר גרוז יני מדבר במבטא הונגרי ?, לא נורא עם הוא אוהב בלינצ'סים סימן שהם טעמים תנו צ'אנס לבלי-צסים של שוש הגרוזני.

orlu

New member
איזה קטע בדיוק רציתי לומר שכניראה

תבוא איתי הונגריה נוספת שמתעניינית בפורום רק יש לה פחד אינטרנטי למפגש,ואם זה עוזר למאזן הקולות אז היא מצטרפת לבחירה שלי בשושנה

B T1

New member
אני לא גזען, אבל.....

אם אפשר לאכול פאלאצ'ינטה הונגרית, למה צריך להסתפק בבלינצ'ס גרוזיני?

mocsari

New member
בקשר ל"שושנה" הגרוזינית

עם כל הכבוד(ויש כבוד) אם אני ארצה לאכול אוכל גרוזיני אלך למסעדה גרוזינית. אם אנחנו רוצים משהו הונגרי אז יש כרגע שתי אופציות בלבד.בודפשט או יודית בגן העיר. מרגלית.

liti

New member
מה שחשוב זה המפגש,

ופחות הרקע וסוג האוכל. את הסיפור על שושנה הבאתי כאנקדוטה, כיוון שפורסם ראיון עם הבעלים באחר מעיתוני האוכל של החודש. מבחינתי ממש לא חשוב איפה ניפגש!

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif בדיוק ../images/Emo96.gif

צלצלתי ל"שושנה", ונאמר לי, שהיא כבר לא מתעסקת עם מסעדות, אבל לגבי התפריט, הכל נשאר בדיוק כמו שהיה אצל שושנה. ובאמת, מה שחשוב זה המפגש, ופחות המקום. (ומי שמתעקש על הונגרי, האוכל הוא הונגרי, ובעל המקום לא ממש מענין, אלא אם כן מישהו רוצה לאכול גם אותו.) העיקר זה לבוא עם הרבה מצב רוח, וכמובן שיבואו כמה שיותר חברים. וגם צריך לקבוע שעה, להחליט סופית על המקום. evike

למעלה