חדשות מרעישות! ABC לא יפגשו את ה"הורים"!

CharmedRulez

New member
חדשות מרעישות! ABC לא יפגשו את ה"הורים"!

היום יצאה הודעה לעיתונות על כך שABC החליטו לבטל את הסדרה של אליסה בעקבות חילוקי דעות יצירתיים! יוצרת הסדרה קריסטן ניומן לא הצליחה להגיע עם abc להחלטה לגבי כיוון הסדרה והעלילה ולבסוף הם החליטו להוריד את הסדרה מלוח המשדרים. והנה המקור. לא יודע מה איתכם, אבל וואו... זה ממש ממש מבאס. ראיתי את זה עכשיו באתר והייתי ממש בשוק! לא יאומן.... מה אתם אומרים?

CharmedRulez

New member
וההודעה של אליסה על כך:

irstly, and most importantly, history was made yesterday. And with a constant stream of tears, I watched my country take its first step towards healing and renewing the American Dream. I am so proud. Secondly, I am sad to inform you that ABC has decided to not move forward with Single With Parents. Peace, Light, AND LOVE, Alyssa איזה עצוב!

spelling

New member
זה כל כך לא קורה!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה?מה? מה חילוקי דעות יצירתיים??!! זה פאקינג תוכנית טלויזיה אפשר להתגבר על זה!!!!!!! מזתומרת לבטל סדרה שלמה??!! מה הם מפגרים??עוד שניה אני מתהפך עליהם מה הם לא מבינים כמה אנשים חיכו לזה!!!!!!!!!! כל המייספייס של אליסה מפוצץ בהודעות מכל העולם על כמה שכולם ציפו לזה!!!!!!!!! הם לא מבינים איזה שחקנית הם הפסידו!!!!!!!! צריך לארגן עצומת ענק עם מיליון חתימות מכל העולם שלא יבטלו!אתם חושבים שיהיה הסדר?? וואי אני רואה מה הולך לקרות! אליסה תמשיך לפתח את הקולקציה המשעממת שלה וזה מה שנשמע ממנה לשנההזאת!ולקינוח היא אפילו תעדכן אותנו בבלוג ספורט שלה איזה כיף!!!!!! אני לא מאמין!!!!!!!(אם בשלב זה מישהו מאמין שצריך לשלוח לי רטלין או פרוזק לשלוח במסרים) פאק אני כל כך חיכיתי לזה!ניג'סתי לכולם שאליסה חוזרת..אני לא מאמין 3 שנים אחרי מכושפות ועדיין זה הדבר הכי גדול שהיא עשתה! יופי תנו לפריס הילטון כו**פה בלונדינית לפרסם תקלטת סקס שלה בכל העולם אבל לשחקנית ברמה של אליסה תזרקו לזבל!אחת ההחלטות המפגרות שלהם! אני באמת מאוכזב..לא כעסתי ככה מאז שקלי ביטלה תהופעה שלה בארץ אחרי שקנינו כרטיסים! FUCK IT!

עוד הפקה של אליסה הלכה,מבאס../images/Emo10.gif

דווקא נשמע משהו נחמד,אני לא מבינה למה אם מלכתכילה לא נראה להם הכיוון למה לא הורידו את זה אז
ממש חבל לי על אליסה ועלינו,תודה על הידיעה

Natali Milano

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

קוויתי לטוב אבל זה היה די צפוי נקווה שתהיה לה הצלחה בהמשך

always be me mc

New member
../images/Emo51.gif על הידיעה../images/Emo39.gif

וסליחה מראש שאני לא כל כך נסערת אבל כבר עברנו תלאות שכאלה בשנה-שנתיים האחרונות לכן אני לא הכי מופתעת, לא הכי מזועזעת וגם התקוות שלי לא היו בשמיים אז אני מקבלת את זה יחסית טוב.

למעלה