בדיוק היום, 3 חודשים לערב ראש השנה.
א אורני המקורית Active member 19/6/23 #2 נכתב ע"י mיטלמן: בדיוק היום, 3 חודשים לערב ראש השנה. לחץ כדי להרחיב... מזל שלא פסח
ח חנהפ Active member 20/6/23 #4 נכתב ע"י mיטלמן: בדיוק היום, 3 חודשים לערב ראש השנה. לחץ כדי להרחיב... בדיוק היום הגיע המייל הראשון בעניין רישום למלון לראש השנה, וחשבתי לעצמי, מה? מי? למה? כבר?
נכתב ע"י mיטלמן: בדיוק היום, 3 חודשים לערב ראש השנה. לחץ כדי להרחיב... בדיוק היום הגיע המייל הראשון בעניין רישום למלון לראש השנה, וחשבתי לעצמי, מה? מי? למה? כבר?
ו ויוי 25 Well-known member 21/6/23 #6 נכתב ע"י mיטלמן: בדיוק היום, 3 חודשים לערב ראש השנה. לחץ כדי להרחיב... נקווה שלא יפתיעו אותנו בעוד עליות מחירים, בעיקר של מחירי -הדגים והבשר. נערך לאחרונה ב: 21/6/23
נכתב ע"י mיטלמן: בדיוק היום, 3 חודשים לערב ראש השנה. לחץ כדי להרחיב... נקווה שלא יפתיעו אותנו בעוד עליות מחירים, בעיקר של מחירי -הדגים והבשר.
א אמרלדה Active member 19/6/23 #3 זה יהיה ראש שנה מעניין. אינשאללה נחגוג אותו בוונקובר, קנדה, אצל הבן שלי. אבל הפעם האחרונה שרצינו לנסוע בעקבותיו היתה ערב הקורונה, לליל סדר בהונג-קונג. וההמשך ידוע. מצד שני, הפעם הראשונה היתה בארה"ב, והיא כן יצאה לפועל. אז... בעזרת ה'.
זה יהיה ראש שנה מעניין. אינשאללה נחגוג אותו בוונקובר, קנדה, אצל הבן שלי. אבל הפעם האחרונה שרצינו לנסוע בעקבותיו היתה ערב הקורונה, לליל סדר בהונג-קונג. וההמשך ידוע. מצד שני, הפעם הראשונה היתה בארה"ב, והיא כן יצאה לפועל. אז... בעזרת ה'.
S simsonim123 Active member 20/6/23 #5 זמן להתכונן חודש תמוז ראשי תיבות זמני תשובה משמשים ובאים פורטל יהדות פורטל תוכן יהודי איכותי. www.simsonim123.com
זמן להתכונן חודש תמוז ראשי תיבות זמני תשובה משמשים ובאים פורטל יהדות פורטל תוכן יהודי איכותי. www.simsonim123.com
ה הבת המתהוללת Well-known member מנהל 22/6/23 #7 וואי וואי.עוד לא מוכנה לזה. אני חושבת שיש עדיין סוגי חמץ שטרם אכלתי מאז פסח...