חדשות מרעישות... גילטי גיר XX מגיע למחשב באופן רשמי! (:
X XplowBoy New member 2/7/04 #2 וואו.... אוווויייייייי זה כזה מרגיזזזזזז!!! מתי סוניק אדוונצ'ר 2 מגיע למחשב! למה הם מחכים!!!!
M Matrix man New member 2/7/04 #3 יששש!!! סוף סוף משחק מכות נורמלי למחשב!! ובקשר לסוניק אדוונצ'ר 2, תמיד יש צ'אקנקסט...
Y yoo New member 2/7/04 #5 המממ..דווקא רמזים נושבים מסוניקטים שסוניק הירוס יומר למחשב לפני סוניק 2 באטל
M Matrix man New member 2/7/04 #6 לא נראה לי יהיה נוח לשחק סוניק הירוס במחשב.. למרות שלפס2 זה אחלה משחק! השכרתי וסיימתי ביומיים. דרך אגב יש פרטים על משחק סוניק חדש?
לא נראה לי יהיה נוח לשחק סוניק הירוס במחשב.. למרות שלפס2 זה אחלה משחק! השכרתי וסיימתי ביומיים. דרך אגב יש פרטים על משחק סוניק חדש?
Y yoo New member 2/7/04 #7 לPS2 זה חרא גרפיקה נוראית, סובל מהאטות בקצב הפריימים... ככה זה שאתה מעביר משחק מגיימקיוב לפלייסטישן 2
לPS2 זה חרא גרפיקה נוראית, סובל מהאטות בקצב הפריימים... ככה זה שאתה מעביר משחק מגיימקיוב לפלייסטישן 2
M Matrix man New member 2/7/04 #8 "האטות בקצב הפריימים..."?! זה המשחק הכי מהיר ששיחקתי אי פעם... אני לא מתאר לעצמי מה המהירות של המשחק בגיימקיוב... דרך אגב- Marvel VS Capcom2 על הדרימקאסט ועל הפס2 זה אותו דבר בדיוק?
"האטות בקצב הפריימים..."?! זה המשחק הכי מהיר ששיחקתי אי פעם... אני לא מתאר לעצמי מה המהירות של המשחק בגיימקיוב... דרך אגב- Marvel VS Capcom2 על הדרימקאסט ועל הפס2 זה אותו דבר בדיוק?