חדשות מרעישות זה עתה נודע לי שיצאה לייטווייב 7 מי שמשיג נא ליצור איתי קשרררררררררר תודה!
כ כפיר+ New member 21/8/01 #1 חדשות מרעישות זה עתה נודע לי שיצאה לייטווייב 7 מי שמשיג נא ליצור איתי קשרררררררררר תודה!
3 3D man New member 21/8/01 #3 לי יש אם יש לך HOTLINE אז יש לי שרת שיש לי בו את ליטווב ועוד הרבה דברים טובים כמו בערך 30 סירטי טוטוריאל של MAYA וגם לייטווב
לי יש אם יש לך HOTLINE אז יש לי שרת שיש לי בו את ליטווב ועוד הרבה דברים טובים כמו בערך 30 סירטי טוטוריאל של MAYA וגם לייטווב
N noamm New member 21/8/01 #5 לא מאמין שיש פה למישהו את זה... הודיעו על זה רק לפני שבוע משהו כזה. ואפילו לכאלה שיש להם את הגירסה במלאה עדיין לא קיבלו אותה. אז...
לא מאמין שיש פה למישהו את זה... הודיעו על זה רק לפני שבוע משהו כזה. ואפילו לכאלה שיש להם את הגירסה במלאה עדיין לא קיבלו אותה. אז...
D drorlazar New member 21/8/01 #6 משה, אתה יכןל לתת לי את האתר של ההוטליין? אי עובד איתו הרבה ומוריד שטויות ואני מחפש את תוכנות חדשות יש לי כל מיני דברים מעבר לזה
משה, אתה יכןל לתת לי את האתר של ההוטליין? אי עובד איתו הרבה ומוריד שטויות ואני מחפש את תוכנות חדשות יש לי כל מיני דברים מעבר לזה
E eldarinn New member 21/8/01 #7 ../images/Emo41.gif אאאממממ....!! אני מעלים עיין מהפירסומות הלא חוקיות בדיעבד לתוכנות החדשות. את הלינקים תצטרכו להעביר ביניכם כי אם הם ייכתבו כאן אני אאלץ למחוק אותן. אבל זאת המדיניות של ההנהלה פה בתפוז
../images/Emo41.gif אאאממממ....!! אני מעלים עיין מהפירסומות הלא חוקיות בדיעבד לתוכנות החדשות. את הלינקים תצטרכו להעביר ביניכם כי אם הם ייכתבו כאן אני אאלץ למחוק אותן. אבל זאת המדיניות של ההנהלה פה בתפוז