חדשות? משהו?

mayooosh

New member
חדשות? משהו?

מישהו יודע משהו חדש על שרון..? שירים חדשים? ההופעה באמת תהיה? למתי הדיסק מתכונן..? משהו..? לא יודעת אם אני זאתי שפחות בעיניינים או שאם פשוט אין עניינים.. אם מישהי יודעת משהו זה יכול להיות נחמד..
שבוע טוב לכולם

שיר m

Well-known member
אממ...

בינתיים אין עניינים... וההופעה תהיה, ככה כתוב. (אני עדיין לא יודעת איך לחזור משם...)

mayooosh

New member
../images/Emo51.gif

יואו זה יהיה כלכך בעייתי להגיע.. תודה בכל זאת

hodayoyo

New member
כנראה שאין עניינים../images/Emo60.gif

צריך לשאול את שרון, מי מתנדבת?
וההופעה... אני חייבת עד אז למצוא איך להגיע ולחזור, אני כל כך רואה את עצמי בבית באותו יום

תגידו אתן גנובות?

איך אתם לא באות להופעה הזאת? אני לא מופיע כל יום והולכת להיות הופעה של פעם בחיים שירים חדשים ומדהימים הרכב חדש לגמרי תגיעו!!!

שיר m

Well-known member
אנחנו גנובות?!

"איך אתן לא באות להופעה הזאת?" כי באמצע הלילה אין אוטובוסים, אנחנו גרות רחוק, ודיי בלתי אפשרי לחזור. חוץ מזה לא אמרנו שלא נבוא, רק תהינו בנוגע לעניינים אלו... "אני לא מופיע כל יום" וואלה, לא שמנו לב. אולי הגיע הזמן? "הולכת להיות הופעה של פעם בחיים שירים חדשים ומדהימים הרכב חדש לגמרי" יופי! באמת לא ידענו מה נפסיד... "תגיעו!!!" נשתדל!!! וברצינות (לא שמה שאמרתי לא היה רציני...), זה לא כל כך פשוט כמו שזה נראה...

mayooosh

New member
נראה לי שהוא סתם ניסה להיות נחמד..

אל תכעסי.. למרות שאת צודקת..

noooga

New member
כמו ששיר אומרת, זה קשה

במיוחד לבנות צעירות נטולות רשיון כמונו (חלקנו לפחות), אך אני יודעת שלפחות אני אעשה מאמצים לבוא כי כמו שאמרת- לא כל יום אתה מופיע. ואגב, תגיב יותר- זה מחמם את הלב

hodayoyo

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif

אני מצטערת, זה ממש מצחיק אותי
בתקווה מאוד מאוד גדולה שנהיה שם... אם לא היתה לי בגרות למחרת הייתי מוצאת איפה להתנחל בת"א, אבל זה בלתי אפשרי. בנתיים חברה שלי מתאמנת על נסיעות
ואני מאמינה שאני אשכנע אותה לבוא איתי רק בעבור ביצוע לייב של "ציפור"

למעלה