חדשות משמחות!

Ytsejamer

New member
חדשות משמחות!

גאבין האריסון זכה השנה למתופף הפרוג הטוב ביותר לפי ModernDrummer Magazine. מגזין זה הוא נחשב מאוד מאוד בקרב מתופפים, וכל שנה מתקיימת תחרות בכל סגנון וסגנון. גאבין השנה לקח ראשון בסגנון הפרוגרסיב. כשאחריו מדורגים: Mike Portnoy - Dream Theater Virgil Donati - Solo Artist Danny Carey - Tool Chris Pennie - שאין לי מושג איפה הוא מנגן....! שרשור זה יהיה מוקדש רק לגאבין האריסון! שכל אחד יכתוב איזה קטע אהוב שלו: אחד הקטעים שאני יותר אוהב בלי שום ספק הוא התיפוף שלו ב Anesthetize בדקה ה-11 ככה...איזה דאבל וואאאאא!!!

InnocenceLost

New member
:)

כל הכבוד לו! מממ הייתי הולכת על התיפוף בThe Creator Has A Mastertape כי אני ממש דבוקה לשיר בזמן האחרון ואגב, כריס מנגן ב Coheed and cambria הלהקה והשיער :)

singlestroke

New member
הוא לקח את פורטנוי ?!?!

אהההה איזה זיון D: ! אומג אומג פורטנוי כבר איזה שבעלנתלפים שנה זוכה בזה רצוף ! איזה מלךךךךךךךךךך כושיליטוקטוק !!! Sentimental. כל השיר... כוס אמק. הוא גאון מוזיקלי. מדהים. והוא חיה רעה @$^ כמה הוא, 2 מטר !? XD זין. הייתי עושה אותו.

singlestroke

New member
+ כל Anesthetize.

+ Don't Hate Me !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיא-אללה. סופסוף. מגיע לו. סעמק.

לדעתי הוא לא תופף..

בDont hate me.. הוא הצטרף רק ב2002 לפורקיופיין לא? או אולי אתה מתכוון לנגינה שלו בדי וי די?

singlestroke

New member
מה !

אין מצב שבאלבום זה לא הוא. אין מצב. בחיים. בחיים !!! (אתם תהרגו אותי אם תגידו לי שזה לא הוא מתופף את Don't Hate Me כמו שהוא באלבום).

מצטער...כנס..

מתוך ויקיפידיה: "...ואת כריס מייטלנד כמתופף. ההרכב נשאר ללא שינוי עד 2002, אז הוחלף כריס מייטלנד בגווין אריסון." חלום מטופש יצא ב1999 אם אינני טועה ולכן גאווין לא תופף שם :/

singlestroke

New member
אז זלזלתי בכריס !!!

התיפוף בDon't Hate Me פשוט גאוני. כמובן שהשיפוצים של האריסון בדיוידי משיקאגו גם ענקיים...

ahbarfilez

New member
התיפוף שלו ב- Deadwing ו-FoaBP

פשוט גאוני, מדויק, מקורי, דינמי - באמת מגיע לו את האמת, לעומת פורטנוי שמאוד ממחזר את עצמו באלבום האחרון של דרים ת'יאטר, Systematic Chaos.

handlessman

New member
זה מופיע באתר של PT כבר כמה זמן...

חשבתי גם לפרסם את זה אבל יצאתי מתוך נקודת הנחה שכולם כבר מן הסתם יודעים את זה... טוב בכל מקרה כדי לא לבאס לגמרי (אבל לא אומר את זה מאילוץ) - הוא גאוןןןןן!!!!!!!!!!!!! פשוט מגיע לו. אני חולה על התיפוף בלזרוס, פשוט אבל אי אפשר להפסיק למחזר. כמובן גם אנסדטייז (אין לי כוח לכתוב באנגלית), ו... ממ טוב לא שמעתי הרבה PT בשבוע האחרון, ודווקא אני עכשיו לבד בבית אז אני הולך לנצל את זה ולחרוש עליהם קצת, ו... אני אחזור אחר כך חכם יותר.

Benn Is Kane

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif.

כריס פני מנגן ב-Coheed and Cambria. להקה קצת מוזרה שחבר טוב שלי השמיע לי כמה פעמים. הוא לא רע בכלל. לינק לקצת מוזיקה שלהם: http://www.myspace.com/coheedandcambria http://www.coheedandcambria.com/i

LightbuIb sun

New member
ענק

ולמי שרוצה- Hatesong , מתוך ה-DVD של פורקיופיין- גאווין ענק שם. פשוט גאוני. מומלץ. (אגב זה גם ב-YouTube)

Benn Is Kane

New member
אני חושב שכולם מכירים את Hatesong מה-DVD.

אחרי הכל, מדובר ב-DVD שאני מאמין של-99% מחברי הפורום יצא לראות... זה כמו להמליץ על Blackest Eyes למישהו מהפורום פה....

Benn Is Kane

New member
אתה נמצא בבעיה.

תראה את ה-DVD, או שכל חברי הפורום יעשו עליך חרם!!!! סתם, אבל זה באמת חור בהשכלה.... תקנה את ה-DVD. הוא שווה כל אגורה וכל שנייה שתראה אותו (שוב ושוב שוב).

handlessman

New member
לא ראיתי אותו בכמה מקומות שהייתי...

לא שהייתי בהרבה בזמן האחרון, אבל באלה שכן הייתי...

Musedol

New member
אז בוא נגזים, כן?

לא יצא לי לראות את הדיוידי ולא את הייטסונג. שברתי את המיתוס?

Benn Is Kane

New member
../images/Emo4.gif....

הרסת לי.....

למעלה