חדשות משמחות!!!!!!

חדשות משמחות!!!!!!

חדשות משמחות מאוד!!! או שלא ממש... אומנם אני לא נשואה... אני ב-ה-ר-י-ו-ן-!!!!! אני כול כך שמחה!!!! זה השבוע השלישי, הרופאים אמרו שהכול ניראה תקין לבינתיים, אך אני תחת מעקב (בכול שלושה ימים בדיקה
)! אני כול כך מתרגשת!!!! יואב (האבא המאושר) ואני, עומדים להתחתן בעוד מספר חודשים (עדיםן לא החלטנו)!!! זה כול כך מרגש!!!!! אני רק מקווה שיהיה בסדר... אני לא דואגת... פעם שעברה זוהי הייתה טעות... הפעם- לא יקרה כלום! אני מרגישה את זה! ואמא יודעת...

חגית6

New member
באמת משמח, המון ../images/Emo49.gif

ובטח שיהי בסדר !!!! מחזיקה לכם אצבעות!!

mishelli

New member
המון מזל טוב!

גם אני חד הורים וגם אני בהריון. אני מאחלת לך המון הצלחה ומזל טוב. נודע לי שיש לי בן, וחשבתי לקרוא לו יואב! בעזרת השם אם הכל יעבור בשלום. כואב לי שאת כותבת כל הזמן רוני לא חשובה.

קטיה 007

New member
מזל טוב../images/Emo6.gif

אני שמחה לקרוא הודעות משמחות שכאלה. המון מזל טוב והמשך מוצלח ומסכימה עם מה שכתבת לרוני שממש חשובה. קטיה

t a y a

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif ../images/Emo65.gif

שיהיה לך בהצלחה!!! הריון קל, משמעמם ומהנה!!!

קטיה 007

New member
משמחות ביותר../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

רוני אם היית רואה את פרצופי עכשיו היית רואה
כזה דבר עליו ועוד ענק. שיהיה לך המשך הריון קל ונעים ובעיקר משעעעממממםםםםם. קטיה

1ויוי

New member
בקרוב יהיה מישהו

שתהיי בשבילו הכי חשובה ! כי אמא יש רק אחת !

עכשיו בבקשה לשנות את השם שלך

רוני חשובה עד מאוד. גם לאוצר הקטן שבבטן וגם לאהובך ושותפך לחיים. ההודעה שלך מרגשת בשמחתה ובאושר שהיא מקרינה. שמרי על עצמך, כי חשובה את מאוד לכל יקירייך ואוהבייך. רק טוב,

ohsi29

New member
לרוני החשובה

ממש מזל טוב והמון הצלחה ותנסי לשלוח איזו אבקת קסמים כזו לכל הבנות שנידבק ממך...

morinbar

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo50.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

מאחלת לכם הריון משעמם, קל ובסיומו תינוק/ת בריא/ה שתביא אור ואושר לתוך חייכם. מחזיקה אצבעות חזק חזק.

למעלה