חדשות נהדרות למחזיקי פלאפונים

חדשות נהדרות למחזיקי פלאפונים

סוף סוף נראה כי חברת פרטנר (בחסות אורנג´) נכנעה ללחצים ועתה חתמה על הסכם לשיתוף הודעות SMS בין החברות הסלולריות השונות! מצד שני אל תתלהבו יותר מדי, מחירי ההודעות לחברות אחרות - לבטח יעלו........ הקישור הוא כלהלן:

נראה לי שעדיין לא.

שאלה מיותרת. למה שלא תקרא בקישור ותראה מה כתוב רשום במפורש ככה: "דובר פרטנר אישר היום (חמישי) כי ההסכם נחתם אך סירב למסור מתי אפשר יהיה להעביר מסרים בין הרשתות. על פי ההערכות תוכרז פתיחת הרשתות בתוך כמה שבועות." כשהאפשרות תהפוך יישומית בטח כבר תדעו על זה.

royik

New member
הבדיקה הכי טובה...

תנסו לשלוח מאורנג הודעה ל-056 או 058. (הראשון פלאפון, השני סלקום). כרגע כשמנסים לשלוח רשום: "הודעה נכשלה". כשיהיה אפשר זה מן הסתם יעביר את ההודעה...

LordNor

New member
מהכתבה הבנתי שניתן לשלוח SMS

בין חברות הסלולר בקרוב.. אך זה לא דבר "חדש" וזה כבר קיים הרבה זמן. למשל שבכתבה כתוב שמפלאפון אפשר לשלוח לאורנג כבר שנה ומשהו. זה שקר], זה היה רק ניסוי לחודשיים לא יותר ועכשיו אי אפשר לשלוח לאורנג!!! (סתם נדפקתי... ) אך ניתן לפרוץ את הנוקיה של אורנג שיאפשר לשלוח SMS למנויי פלאפון וסלקום.. חברים שלי כבר פרצו את הנוקיה שלהם ושולחים חופשי..

royik

New member
נכון - הייתה תקופה שאפשר היה

לשלוח מפלאפון לאורנג. כיום, ניתן עדיין, בעזרת אימייל, לשלוח הודעות אבל זה פיתרון מסורבל ולא נוח. תוכל לברר איך החברים שלך סידרו את אפשרות משלוח ההודעות לסלקום מאורנג? :)

LordNor

New member
את זה אני לא יכול להגיד לך!!!!

שדיברתי עם פלאפון לבירור למה לא ניתן לשלוח לאורנג יותר היו פה ושם תירוצים אחרים. ומכאן הנחתי שרימו אותי ונדפקתי. נכון כעת ניתן לשלוח SMS אך דרך גוניקס אבל זה לא משהו... ומצטער שאני לא יכול לגלות לך איך אפשר לפרוץ את הנוקיה (וברור שזה לא חוקי... )

איך פורצים את הנוקיה?

זה באמת נשמע מעניין יש לי רק בעיה אחת, שיש לי סמסונג. בהנחה שתכתוב לנו בקרוב איך פורצים את הפלאפון למשלוח הודעות חופשי, האם זה יעבוד גם על מכשירי סמסונג? נ.ב. חבר שלי שיש לו מכשיר פלאפון שולח לי הודעות עד היום ללא בעיות דרך האינטרנט בפלאפון שלו. אבל אני לא מצליח לשלוח לו הודעות אפילו דרך האינטרנט. כשאני שולח הודעות דרך האינטרנט בפלאפון כתוב לי שההודעה נשלחה אבל הוא לא מקבל את זה. אז אי אפשר להסתמך על הפלאפון שיודיע "שהשליחה נכשלה".

LordNor

New member
כמה דברים אלייך!

אל תהיה בטוח שאני אכתוב בקרוב איך פורצים את הנוקיה! ועל מה אתה מתבסס? וזה לא יעבוד על מכשירים מסוג סמסונג רק נוקיה! אם אתה לא מצליח לשלוח הודעות לחבר שלך, ייתכן שהבעיה נובעת אצל פלאפון אתה יכול לנסות להתקשר אליהם ולשאול מה הבעיה.. אצלי זה עובד! עוד דבר לידיעתך ולאנשים אחרים: אני מכבד את כללי הפורום וכל עוד אני לא עובר על החוקים אז ניתן להניח שאני לא אפרסם משהו שהוא לא חוקי שנוגד את חוקי הפורום..מצטער בשבליכם!

ל-LordNor , שלחתי איי מייל לאורנג

על שאתה מתכנן פריצה , הם שונאים האקרים !! לא איכפת לי מה תהיה סכום קנס

למעלה