חדשות סירטי אימה

i love usa

New member
חדשות סירטי אימה

סרטי המשך ותאריכים יעד סופי 3 , , 2005. בלייד 3 , 10.12.2004. משחק ילדים 5 , 29.10.2004. מגרש השדים 4 - ההתחלה , 20.8.2004. בית המתים 2 , שנת 2005. הצלצול 3 , קיץ 2006. מין מסוכן 3 , שנת 2005. ג'יפרס קריפרס 3 , שנת 2005. סיוט ברחוב אלם 8 , שנת 2005 או 2006

i love usa

New member
בקשר לבית 100 הגופות

שינו את השם והוא יקרא בית 2,000 הגופות

i love usa

New member
עוד קצת חדשות

המנסרים מטקסס 2. הסרט יצא בחודש אוקטובר 2004 בארה"ב. המנסרים מטקסס 3. הסרט מיועד לצאת בחודש אוקטובר 2005 בארה"ב

i love usa

New member
עוד חדשות

עוד סרטים שאמורים לצאת היה אמור לצאת פרוייקט המכשפה מבלייר 3-4 הסרטים בוטלו הצילצול 3 מגרש השדים 4 פרדי נגד ג'סון 2-3 גותיקה 2 שוקלים לעשות סרט המשך. בלייד 2 המנסרים מטקסס 2 הסרט יצא בחודש אוקטובר 2004 בארה"ב המנסרים טקסס 3. הסרט מיועד לצאת בחודש אוקטובר 2005 בארה"ב. קייוב 3 CABIN FEVER 2 אמור לצאת ב-2004 מתי שהוא CABIN FEVER 3 על פי שמועות בארה"ב חברת LIONSW GATE מתכוונת להפיק גם סרט שלישי בסדרה במידה וסרט ההמשך יצליח כמו הראשון המומיה 3 והמומיה 4 בית המתים 2. בחברת ארטיסן שוקלים להפיק סרט המשך לסרט האימה , שהיה קצת פחות מצליח מיתר סרטי האימה שיצאו השנה בית 1000 הגופות 2 ו-3 האחרים 2 רוב הסרטים אמורים לצאת חלקם יכולים להתבטל כפי שקרא אם פרוייקט המכשפה מבלייר. כול המידע נלקח מפורום סרטים בהייד פארק לקחתי רק את המידע על סירטי אימה.

D i l D o

New member
אם כל זה נכון...

אז קורה פה משו עצוב מאוד.
אסור לתת לזה לקרות! משחק ילדים 5? למה? יהרסו הכל!
מגרש השדים כבר ידוע הרבה זמן ולדעתי מהשני הכל התחרבש - זוועה!
הצלצול סבבה כי זו טרילוגיה יפנית ככה שהיה ברור שיהיו 3.
מין מסוכן סרט בן זונה, נראה איך הוא יצא
ג'יפרס קריפרס - אהבתי את הראשון, נהנתי בשני - מספיק!
סיוט ברחוב אלם 8???? - אני מתכנן תביעה! לא נותן לזה לקרות!
וכל שאר הסרטים בהודעות האחרות שלך - פאקינג טריבל! אבל תודה על המידע

x פ ר ת

New member
ראיתי את RINGU 2 (הצלצול היפני)

ו... לא יודעת. הסרט הראשון (שראיתי אחרי הצלצול האמריקאי) דווקא אהבתי, אבל את השני - פחות. יש כבר את השלישי??? חוץ מזה, מסכימה איתך. שיתנו כבר לפרדי לנוח בשקט על משכבו. שיכבס את החולצה ושיטליא את הכובע... שילך לשרינק כדי לדבר על איפה הוא טעה כל השנים האלה! אבל כמובן שאני אלך לראות גם את מספר 8, אלא מה?

D i l D o

New member
יש רינגו 0, הוא השלישי שיצא

אבל כרונולוגית הוא מתרחש לפני הראשון, כמו שעשו עם דרקון אדום וטרילוגיית חניבעל לקטר

i love usa

New member
הסרטי המשך שרשמתי הם

לא היפנים כרגע מצלמים את הצילצול 2 ויהיה גם הצילצול 3 לא היפני אלה סירטי ההמשך של הצילצול האמריקאי

x פ ר ת

New member
הצלצול היפני הוא בדיוק כמו האמריקני

אותה עלילה. אני מקווה שהצלצול 2 האמריקני יהיה יותר... מעורר

cj20

New member
את רצינית? אוי ויי

עוד משחק ילדים? עוד פרדי? טוב, לפחות אין אני עדיין עדיין עדיין יודע מה עשית...

i love usa

New member
אם כבר

אז אני עדין יודע מה עשית בקיץ לפני שנתיים האחרון

DoctorSatan

New member
יוצא המשך ל1000 הגופות?

ייייייייייייייייייייייייייייייייייייאאאאאההההההההוווווווווווווווו! When Are we going to see you again Dr Satan? I can hardly wait

TrancE MaN

New member
חחחחחחחח

בית 2000 גופות? משועממים מה זה השם הזה שדפקו לסרט.. ובכלל איך המשיכו כזה סרט.. הוא די מפגר.. ואם כבר מדברים על פיגור.. בית המתים 2? הם לא למדו לקח אחרי הראשון? יעד סופי 3 - אווווו זה צריך להיות סרט חזק! בלייד 3 - הראשון היה מאוד יפה, השני לא משהו.. נקווה שישפרו את השלישי (דרך אגב זה בכלל לא סרט אימה..) משחק ילדים 5 - יצא יותר משניים? ג'יפרס קריפרס 3 - לזה אני מחכה! סיוט ברחוב אלם 8 - הולך להיות אכזבה כבר עכשיו אני אומר... לא יודע כלום על הסרט לא ראיתי שום פרסומת לא קראתי שום דבר עליו אבל ככה זה היום.. כבר לא יודעים לעשות סרטי אימה כמו שצריך מה שבטוח זה שאני לא יפספס אותו

DAN1EL

New member
../images/Emo2.gif

משחק ילדים 5?? איזה מגניב! אני מת על צ'אקי
ומשחק ילדים 4 היה כל כך מצחיק! וסוף סוף פרטים לגבי "מגרש השדים - ההתחלה"...חשבתי שזה כבר בוטל או משהו כזה...

ליאורנר

New member
בקשר לסיוט ברחוב אלם 8../images/Emo58.gif....

זה הכל תלוי מי יהיה הבמאי של הסרט הזה וגם הכותב תסריט.... בסיוט ברחוב אלם 7 ווס קרייבן עשה עבודה מדהימה..... אז בפרדי נגד ג'ייסון הביאו את הבמאי של 'הכלה של צ'קי' אז בטח שהסרט יצא מצחיק.... אבל אם יביאו במאי טוב יכולים להמשיך בכבוד את הסדרה של 'סיוט ברחוב אלם'....... מקווה שזה באמת יצא.... הרי ב 7 הוא קם לתחייה באמת אז אני מאמין שאי אפשר להרוג אותו גם במציאות אז יהיה טוב...

thepunk

New member
כל המשך לסרט אימה מוצלח

זה תמיד נחמד גם אם הוא גרוע, עדיין אני אראה אותו כנראה, אז זה כבר טוב, כי אין הרבה סרטים חדשים לראות לאחרונה. ומדובר בסרטים מצוינים (Final Destination, Child's Play, Species, Nightmare On Elm Street) ועוד כמה סרטים ממש נחמדים שלא יכול לצאת רע מההמשכים בקיצור, שווה

למעלה