חדשות ספורט ליום חמישי

Iker Casillas

New member
חדשות ספורט ליום חמישי

בואטנג: ``אני מגיע כדי לסגור עניינים מול בית``ר``. ג`נרל מנג`ר קלן: ``הוא יגיע בקרוב. זה לא בטוח, אבל אנו מתקרבים``. המועדונים התפשרו ביניהם לאחר שבית``ר דרשה 600 אלף יורו וקלן היתה מוכנה לשלם 350 אלף יורו בלבד * השיל 4 ק``ג, בבית``ר מרוצים מחזרת תמוז. חלוץ האלופה שחזר להתאמן לאחר פציעה נראה חד ומפוקס לאחר שהוריד כ4- ק``ג ממשקלו * מכבי ת``א: אסוס הושעה לשלושה שבועות. הקשר עמד לוועדת משמעת פנימית בקבוצה בעקבות התנהגותו באימון יום ד`. כמו כן נקנס אסוס ב20,000- דולר בפועל ו25,000- דולר נוספים על תנאי * נתניה: נקוסי סיאבונגה סיכם את תנאיו. הקשר הדרום אפריקני, שישחק בשנתיים הקרובות בעיר היהלומים, יגיע ארצה ביום ו`. בנתניה עדיין מאמינים שניתן להגיע לסיכום עם הפועל ת``א על העברת ראובן עובד לקבוצה * דוידוביץ` חזר: ``לא בטוח שאדרי סיים את תפקידו``. מכבי חיפה הביסה את אחי נצרת 0:4 במשחק אימון. השוער ששב מפציעה ארוכה: ``אני מצפה מעצמי ליותר, הביטחון נפגע וחששתי להמשך הקריירה שלי``. פאנטיני ומסיללה שולבו כמחליפים * מכבי ת``א לנתניה: אסוס וקמנאן תמורת בן דיין. במכבי ת``א הבינו שמתיאוס מעוניין בשני הצרפתים ויבקשו תמורתם את המגן השמאלי.

Iker Casillas

New member
כדורגל/tapuzforum/images/emo86.gif עולמי /tapuzforum/images/emo222.gif

צ`לסי קנסה את דרוגבה ב100- אלף ליש``ט. החלוץ ביקר את התנהלות המועדון, כשטען שלא היה לצידו כשסבתו הלכה לעולמה, ויאלץ לשלם במשכורת שבועית. כמו כן סיפר דרוגבה כי לא ממש התאמץ לשוב לשחק לאחר פציעתו * בולטון רוצה להחזיר את בן חיים. אחרי ההתעניינות של ניוקאסל, סנדרלנד ובלקבורן, גם הוונדררס במרדף אחרי הישראלי. הרוברס (בלקבורן) מעוניינים למכור את סנטה קרוס והוייר לקבוצת אלקאמר כדי לממן את העברתם של בלם הנבחרת ואל חאדג`י דיוף * סיטי הקצתה 100 מיליון ליש``ט לשחקני רכש. עם דמי הכיס האלו שואף מארק יוז להביא את רוקה סנטה קרוס מבלקבורן, קרייג בלאמי מווסטהאם, קולו טורה מארסנל, ווין ברידג` מצלסי, ג`וליאן לסקוט מאברטון ושיי גיבן שוער ניוקאסל * ובצמרת העברות הגרועות באנגליה: תמיר כהן. ה`מירור` דירג את עשר העברות הגרועות בפרימייר ליג בינואר. הקשר הישראלי של בולטון זכה לכבוד המפוקפק במקום החמישי. בראש הרשימה: נייג`ל קוואזי ופרננדו מוריינטס * בספרד בטוחים: ברצלונה תשיג את אגוארו. הנשיא ז`ואן לאפורטה מעוניין בארגנטינאי השווה 60 מיליון יורו. רונאלדו מבהיר שוב: ``לא סיכמתי עם ריאל``. לאבצי שהיה אף הוא מועמד למדריד, סיכם בנאפולי עד 2014.

למעלה