חדשות ספורט ליום חמישי

Iker Casillas

New member
חדשות ספורט ליום חמישי

ראובן עטר: ``היינו רוצים שארקדי יבוא וידבר``. מאמן בית``ר התייחס לפרשת אזוגי, אך נזהר: ``לא מתפקידי להיכנס לעומק הבעיה``. ביום שבת מחכה ק``ש, עטר: ``זה משחק שצריך להוציא אותנו לדרך חדשה``. איגו אוטגרי ומיכאל זנדברג לא התאמנו, טוטו תמוז צפוי לפתוח על הספסל * מכבי ת``א: ``מגרלשווילי סיכם, איליה יבוריאן גובס. מגן ויטסה ארנהיים יצטרף בהשאלה עד סוף העונה. החלוץ ששבר את ידו במהלך הניצחון מול בני יהודה בטוטו, עשוי לשוב מהר יותר למגרשים אם ינותח. קמנאן המריא לחתום בסיבאספור. רת ברנשטיין, בלם יהודי בן 22, ייבחן בקבוצה * אסוס מועמד לטימשווארה הרומנית. העיתון ``גאזטה ספורטורילור`` פרסם כי קשר מכבי ת``א נמצא על הכוונת של המועדון, המדורג במקום השלישי בליגה המקומית * נתניה: בלאנקו נבחן, מתיאוס שוב חילק שאלונים. הקשר הפנאמי נחת בישראל, וינסה להרשים את לותר מתיאוס, אשר ביקש לברר את השיטה המועדפת על שחקניו. שטראובר נעדר מאימון הבוקר, חיימוביץ` ערך אימון קל * שוער נבחרת קמרון הצעירה חתם בהכח. ז`וסלן מאייבי הספיק לעבור בבקרה וצפוי לפתוח בשער כבר בשבת מול בני סכנין, במקומו של ניל אברבנל. המשך<<<

Iker Casillas

New member
המשך>>>

גאידמק ישים סוף לסאגת קורנפיין-דדש בשבוע הבא. הבעלים ישוחח עם השניים ויקבל החלטה, אך ספק גדול אם יגיע לארץ להסדיר את העניינים. משה דדש: ``אני ממתין להתנצלות פומבית של קורנפיין``. היו``ר לשעבר חש פגוע מקשירת שמו לנסיון לסחוט כספים מקופת הקבוצה. במועדון שוקלים להחתים את אוטגרי וג`ורג`יץ` גם יחד. הזרים מברזיל והונגריה לא הגיעו * קמנאן חתם בסיבאספור לשנתיים וחצי. החלוץ הצרפתי שעוזב את מכבי ת``א, יצטרף לפיני בלילי. המאמן, בולנט אויגון: ``קמנאן מצויין, נקווה שימשיך כך אצלנו`` * מלאגה הביסה 69:92 את מכבי ת``א. הצהובים לא הצליחו לנצל הפסד מפתיע של אולימפיאקוס ללה מאן, רבע ראשון חלש איפשר לספרדים לפתוח פער ממנו לא הצליחו חניכיו של פיני גרשון לחזור. מלאגה מסיימת ראשונה, מכבי שלישית ועם הרבה כאב ראש לקראת הטופ 16.

Iker Casillas

New member
כדורגל/tapuzforum/images/emo86.gif בינלאומי /tapuzforum/images/emo222.gif

התנאי של קאקה: אפשרות לעזוב את סיטי בכל רגע שירצה. הסאן מדווח כי הברזילאי של מילאן השאיר דלת פתוחה לעבור לפרמייר ליג, אבל הציב מספר סעיפים שחייבים להתקיים בכדי שזה יקרה. הדיילי אקספרס טוען שהכל כעת תלוי בהחלטת אביו * מחמאות לאוואט: ``משרה ביטחון על ההגנה``. אחרי ה1:1- מול אלמריה וההעפלה לרבע גמר גביע המלך, השוער הישראלי מקבל תשבוחות: ``ההגנה יציבה כשהוא עומד בשער``. גווארדיולה: ``הרוח החיובית בברצלונה מביאה לנו את הניצחונות`` * יונייטד: רוני ייעדר שלושה שבועות. החלוץ שכבש בדקה הראשונה מול וויגאן, נפצע בירך 7 דק` אח``כ, גם טבס וסקולס נפצעו, האלופה תוכל לכבוש את הפסגה בשבת. פרגוסון ``בירך`` את בניטס שעבר ניתוח: ``נעלה למקום הראשון`` * בלילי: ``אני רוצה לסיים את הקריירה בטורקיה``. חלוץ מוליכת הטבלה בליגה הטורקית ימשיך שנה חמישית במועדון ושמינית במדינה. החלוץ הישראלי האריך את חוזהו וחתם בסיבאספור עד יוני 2010: ``אני שמח שהקבוצה מגבה אותי``. על כך שחתם למרות המצב הבטחוני המתוח: ``אני בן אדם ולקבוצה אין בעיה איתי``. המשך<<<

Iker Casillas

New member
המשך>>>

גיא אסולין ייעדר חודש מהמגרשים. קשר ברצלונה ב` נפצע במיניסקוס וצפוי להיות מושבת בין ארבעה לשישה שבועות, ככל הנראה לא יצטרך ניתוח. השחקן, בראיון בספרד, גם נלחם בתדמית ישראל בעולם: ``בואו לנהריה - זה מקום נופש מצויין`` * כדורגלן השנה 2008: בניון בחר בחברים מליברפול. כריסטיאנו רונאלדו זכה בתואר, אבל הישראלים לא בחרו בו. קפטן הנבחרת דירג את הפורטוגלי שלישי, אחרי פרננדו טורס וסטיבן ג`רארד, דרור קשטן העדיף את ליאו מסי * בלקבורן רכשה את גאל גיווה ממארסיי. הבלם יעבור לרוברס, מה שמקטין את סיכוייו של טל בן חיים להצטרף למועדון. האל סיטי החתימה את קווין קילביין מוויגאן, מילאן התחזקה בפליפה מטיוני הברזילאי. חלוץ נבחרת צרפת לשעבר, סילבאן ווילטורד, הושאל עד סוף העונה מראן למארסיי * עסקת העברתו של קאקה למנצ`סטר סיטי קרובה להיסגר. מילאן הסכימה למכור את הברזילאי לתכולים תמורת סכום שיא של 100 מיליון ליש``ט, כאשר הקשר עצמו ישתכר ב500- אלף ליש``ט לשבוע * זיקו: ``אני רגוע בישראל ולא מרגיש מאויים``. כוכב העבר הברזילאי שוהה כעת בארץ כמאמן צסק``א מוסקבה, המקיימת מחנה אימונים: ``טבעי שאנשים דואגים לי בגלל המלחמה, אבל אנחנו רחוקים מהסכסוך``.

למעלה