חדשות ספורט ליום שלישי

Iker Casillas

New member
חדשות ספורט ליום שלישי

בית``ר ירושלים קיבלה מסרים: ``ארקדי מרגיש טוב``. אחרי הפרסום על אשפוזו של הבעלים במוסקבה בשל בעיות בלבו, לאלופה הגיעו מסרים מרגיעים. בנאדו נפצע בידו במשחק אימון מול הנוער (0:2 לבוגרים), דוד אמסלם חזר לשחק * פאנטיני שוקל את עתידו בישראל: ``כל יום נוחתות פצצות וזה מאוד מפחיד. חלוצה הדרום אפריקני של מכבי חיפה מודאג מהמצב הביטחוני וחושב על מעבר לליגה אחרת באירופה. לדיילי סאן במולדתו הוא אמר: ``אמרו לי שאנחנו בטוחים בחיפה, אבל מה יקרה כשנצא לשחק בערים אחרות?`` * ליאור אליהו: ``אין כל סיכון להגיע לת``א``. פורוורד מכבי ת``א מרגיע את שחקני אולימפיאקוס בראיון לתקשורת היוונית: ``יש כאן מלחמה, אך לא בתל אביב או ירושלים. למדנו לחיות עם הטילים של החמאס``. בורורסיס: ``כל עוד המשחק לא מבוטל, אני לא רואה כל בעיה`` * משחק של בני השרון בטורקיה פוצץ. הקבוצה זכתה לקבלת פנים עוינת באנקרה וסירבה לחזור לפרקט. ההלבשה. אקוניס: ``זה מטורף לגמרי, 3,000 איש צועקים לנו `מוות ליהודים```. המנהל: ``ברגע שהקפיצו את הכדור כל הקהל התפרץ למגרש``. הנהלת היול``ב הענישה את הקבוצה בהפסד טכני בעקבות סירובה לשחק. המשך<<<

Iker Casillas

New member
המשך>>>

גביע הטוטו: אשדוד הביסה 1:4 את נתניה. החניכים של יוסי מזרחי נחלצו מפיגור מול סגנית המוליכה והגיבו ברביעייה לשער של שטראובר, במשחקה הראשון בניהן. שריקי, עם שלושער, היה גיבור היום ונתן לעיר המופגזת סיבות לחייך. בני יהודה ניצחה 1:2 את מכבי ת``א. החבורה של אבי נמני לא ממש הגיעה למשחק בבלומפילד, הכתומים הגיעו ועוד איך. שערים של גלבאן (31) וחטארי (71) הכניעו את הצהובים, שער של יבוריאן (93) השאיר את הצהובים בתמונת חצי הגמר * דוידוביץ` יוצא לאיטליה להשלמת הטיפולים. שוערה של מכבי חיפה יטוס מחרתיים לחמישה ימים, במה שמוגדר כבדיקה לאחר הניתוח. שלומי ארבייטמן, שנפגע במשחק מול הפועל ת``א, ייאלץ לנוח שבוע. פאנטיני: ``אני לא מתכוון לעזוב את ישראל ולא חושש``.

Iker Casillas

New member
כדורגל/tapuzforum/images/emo86.gif עולמי /tapuzforum/images/emo222.gif

``בן חיים בין מנהיגי המרד במנצ`סטר סיטי``. לפי ה`גרדיאן`, מנג`ר התכולים מארק יוז הציב ברשימת העברות את הבלם הישראלי ואת הברזילאים ג`ו ואלאנו בגלל חשד כי הם פועלים נגדו. הסיטי הציעו לבארסה 24 מיליון ליש``ט תמורת טורה * ראיין גיגס שוקל לפרוש בתום העונה. קשרה הוולשי של מנצ`סטר יונייטד בן ה35- עשוי לתלות את נעליו בתום 19 עונות: ``אשחק כל עוד אמשיך להנות, להיות בריא ושהמנג`ר ירצה אותי. אם אחד מהנתונים האלה לא יתקיים אשקול פרישה`` * ברדה סיכם בע``פ על חוזה עד 2013 בגנק. עיתוני בלגיה מדווחים כי החלוץ הישראלי סגר על הארכת חוזהו בשנה נוספת ועל שדרוג בשכרו. החתימה הרשמית צפויה תוך מספר ימים. עם זאת, קלן הגרמנית מביעה בו עניין ועשויה להגיש הצעה * דפו חוזר לטוטנהאם: ``באתי בגלל רדנאפ``. חלוץ נבחרת אנגליה ופורטסמות` חוזר לוויט הארט ליין לאחר פחות משנה תמורת כ15- מיליון פאונד * טבס: ``אשמח להצטרף לריאל מדריד``. כוכב יונייטד לא מרוצה מהעובדה שלא קיבל הצעה לשדרוג: ``אם מועדון אחר יציע לי חוזה ל5- שנים אשקול זאת``. הארגנטיני מאוכזב מפרגוסון: ``מפתיע שאומר שהוא מחבב אותי, כי לא קיבלתי ממנו שום הצעה``. המשך<<<

Iker Casillas

New member
המשך>>>

ספרטק מוסקבה מעוניינת בטבס. המועדון שסיים במקום ה8- וכשל להעפיל לשלב הבתים בגביע אופ``א, רוצה לחזור לגדולה ומוכן להשקיע בחלוץ של מנצ`סטר יונייטד 25 מיליון ליש``ט * ארסנל הגישה הצעה רשמית על ארשבין. ע``פ פרסומים ברוסיה, התותחנים מוכנים לשלם לזניט 12 מיליון ליש``ט, אבל הרוסים דורשים סכום גבוה יותר. המו``מ צפוי להימשך בימים הקרובים * הופעת בכורה לבן סהר מול סיבאספור. דה חראפשחאפ ניצחה 0:1 את קבוצתו של בלילי, שלא שיחק בשל פציעה. הישראלי שיחק במשך 45 דק` וקיבל שבחים רבים על יכולתו * מסי לא סופר את רונאלדו. כוכב בארסה נדרש ע``י אופ``א לבחור את ה11- של 2008, ולקח את פויול, צ`אבי ואינייסטה, שילב כמה נציגים מיונייטד, אבל שכח מישהו * בוז`אן על רונאלדיניו: לא היתה בינינו כימיה. הילד תפס מספיק אומץ כדי להעביר ביקורת על הברזילאי, הכוכב לשעבר של ברצלונה: ``רוב השחקנים עזרו לי, עם רונאלדיניו לא היה ממש קשר`` * שוער אספניול קרלוס קאמני היכה אוהד של קבוצתו. הקמרוני, שנעלב מהביקורת הלא מעודדת של הצעיר, כבר אחז בצווארו כשהופרדו השניים. ``אני מצטער, הייתי צריך להתעלם``, אמר לאחר מכן והוסיף: ``אני נותן מעצמי הכל ולכן הדברים פגעו בי``. המשך<<<

Iker Casillas

New member
המשך>>>

בקהאם הרשים בהופעת הבכורה שלו במילאן. הקשר האנגלי שהושאל לקבוצה האיטלקית היה פעיל ומעורב במחצית הראשונה של משחק הידידות מול המבורג. בהפסקה הוחלף וצפה מהצד בחבריו מנצחים 3:4 בפנדלים * גביע: שלושער למסי, בארסה ניצחה את אתלטיקו. חניכיו של פפ גווארדיולה עשו צעד משמעותי בדרך לרבע גמר גביע המלך עם 1:3 ב`ויסנטה קלדרון`. הארגנטיני נתן תצוגת שיא וזכה למחיאות כפיים מהקהל של אתלטיקו.

למעלה