חדשות עולם הלקים!

הורוד מתוק ממש,

אני מתלבטת אם בא לי אותו

והקורלי ממש, ממש מזכיר את מקיקו!
היתר האמת לא משהו בכלל. אפילו לא הסגול, שזה מפתיע גם אותי

MyRun

New member
אהבתי את הגוונים

על הגלגל זה נראה ממש יפה, בפועל על הציפורן נראים קצת מוזר... הלבן נראה כמו נייר טואלט שנדבק לציפורניים.

youngG

New member

הזכרת לי עכשיו שכשהייתי בבי"ס יסודי היינו שמות טיפקס בתור לק... לא לגמרי קשור למה שאמרת, אבל בהחלט במסגרת דברים הזויים שאפשר למרוח על הציפורניים

dmarcus

New member
עוד זכרונות

וואו עכשיו הזכרת לי שבזמנו לא היו צבעים ״יוצאי דופן״ בארץ ואני ערבבתי לק לבן עם דיו כחול ושחור מעט כדי ליצור לקים כחולים ושחורים בזול...

yaelsn

New member
הורוד ממש יפה! ואני אהבתי גם את הלבן

את הקורלי פחות חיבבתי, אלב האמת שלכ הגוונים ממש מוצלחים
לאט לאט אני מתחילה להבין מה כולם מוצאים בטרנד הזה

אם יוציאו להם מארז מיני אני אשקול לרכוש:)

denush

New member
מגזין ציפורניים חדש שהושק לאחרונה

אני חושבת שהוא מארה"ב, באנגלית - http://www.nailitmag.com/

אני חושבת שזה ממש נחמד שהוציאו כזה דבר. הרבה מהדברים שם מופיעים אחרי שהם מופיעים בבלוגים, ממה שראיתי עד כה,
אבל אני תמיד בעד דברים כאלה! לדעתי מגניב! :)

denush

New member
כתבה על יצרניות לקים עצמאיות, ודיון!

http://www.newsobserver.com/2013/03/20/2766378/nail-polish-fans-start-making.html

אני אסכם בקצרה למי שאין לה כוח לקרוא -

יותר ויותר בלוגריות ובכלל מכורות לקים כמונו, התחילו בשנתיים האחרונות לייצר לקים שלהן, בבית או במשרד.
זה מאפשר יותר גמישות בצבעים, גליטרים, שילובים, וליצור דברים מעניינים. היצרנית של Cirque מספרת שבאחד הלקים שלה היא משתמשת בי-25 גליטרים שונים!!

העניין הזה של לקים עצמאיים, גם מאפשר קשר ישיר ואישי מול היצרן, בניגוד לחברות גדולות.
יש בלוגריות שמעדיפות לקנות מיצרניות עצמאיות - בדיוק מסיבות אלה, ויש כאלו שלא סומכות עליהן, כי לא ניתן לדעת איך בדיוק בודקות את המוצרים, עד כמה בטוחים לשימוש וכו'.
אבל ללא ספק ראינו מגמה בה הלקים המעניינים והמיוחדים שמייצרות מייצרות לקים עצמאיות, גורמות לחברות הגדולות להתאתגר ולנסות להוציא צבעים מעניינים יותר ולהיות יותר מקוריים.

זהו בגדול :)

משהו שלא התתייחסו אליו בכתבה זה המחיר של לקים עצמאיים - פעמים רבות יש הבדל במחיר, ולקים עצמאיים יותר יקרים מחלק מהמותגים. למרות שאנחנו בארץ שמזמינות מחול פחות מרגישות את ההבדל, כי אין לנו לקים מהממים של צ'יינה או סינפול קולורז ב-2 דולר!

האם יש לכן לקים מחברות עצמאיות?
A-England מאוד פופולרי כאן בפורום, איזה עוד מותגים אתן מכירות\משתמשות?

ILNP

ואני די בטוחה שזה היחידי שלי.
הם כל כך יפים, אבל רוב הזמן אין לי לב להוציא 10$ על לק.. אותו במקרה קניתי מחברה והוא עלה פחות ולכן גם זרמתי.

trilliane

Well-known member
מנהל
אין לי לקים מחברות עצמאיות, אני מהלא סומכות

וגם ממה שראיתי אצל הפולישהוליקית לא היה משהו שגרם לי לחשוב ש"את זה אני חייבת ויהי מה". גם המחיר והקושי להשגה לא תורמים... אבל הפתעת אותי ש-A-England הם עצמאיים; שמעתי עליהם דרך הפורום ולא היה לי מושג, הייתי בטוחה שזו חברה "רגילה".

yaelsn

New member
אני חושבת שיחסית לעצמאיים הם חברה די גדולה

כמו picture polish וcirque

yaelsn

New member
כי היא מייצרת אותם בבית

ואין לה גיבוי של תאגיד ענק עם תקציב מפלצתי

trilliane

Well-known member
מנהל
"חברת די גדולה" ו"היא מייצרת אותם בבית"