חדשות .. עידכונים לערב חג שכזה 8.4

itzikch

New member
חדשות .. עידכונים לערב חג שכזה 8.4

אוקי הלהקה חוזרת חודש הבא לסיבוב הופעות פרטים אם מישהו רוצה לנסוע : 5/14/07 Victoria, British Columbia @ Victoria Arena 5/16/07 Edmonton, Alberta @ Shaw Conference Ctr 5/17/07 Calgary, Alberta @ Stampede 5/18/07 Regina, Saskatchewan @ Brant Centre 5/22/07 Detroit, Michigan @ State Theater (makeup date) 5/23/07 Toronto, Ontario @ Koolhaus (makeup date) 5/27/07 Cleveland, Ohio @ Agora Ballroom (makeup date) 6/01/07 Los Angeles, CA @ Greek Theatre 6/02/07 Los Angeles, CA @ Greek Theatre ובאירופה: 14 – Barcelona, Spain – Razzmatazz 16 – Milan, Italy – Alcatraz 17 – Zurich, Switzerland – Maag Eventhall 18 – Reims, France – La Cartonnerie 20 – Manchester, UK – Evening News Arena 21 – Nottingham, UK – Nottingham Arena 23 – Glasgow, UK – SECC 24 – Birmingham, UK – Birmingham NEC 25 – Cardiff, UK – Cardiff International Arena 27 – Paris, France – Zenith 29 – London, UK – Brixton Academy (tickets for 13th April valid only) 30 – London, UK – Brixton Academy (tickets for 12th April valid only) October 1 – London, UK – Brixton Academy (tickets for 11th April valid only) 3 – Bournemouth, UK – Bournemouth International Centre 5 – Dublin, Ireland – National Stadium ואם מי שרוצה לנסוע למקומות רחוקים: 9-Oct Santiago Chile Arena Santiago 11-Oct Buenos Aires Argentina Luna Park 13-Oct Rio de Janeiro Brazil Citibank Hall 14-Oct Sao Paulo Brazil Citibank Hall 15-Oct Sao Paulo Brazil Citibank Hall 17-Oct Monterrey Mexico Arena Monterrey 19-Oct Guadalajara Mexico Auditorio Metropolitano 20-Oct Mexico City Mexico Sports Palace האם כבר שלחתם הודעה למייקי להחלמה ? אם לא כנסו : http://incubusview.com/mikes_get_well_card.php

noynav

New member
מה עם ההופעה בגרמניה?

הם לא מופיעים שם? יש איזה משהו ענק שם, עם המווון הופעות, אם אני לא טועה גם הם אמורים להופיע.

itzikch

New member
כן יש איזה משהו ענק , נראה לי ביטלו

הייתי מת ללכת לאיזה פסטיבל יש קורן אוונסנס מייי כימיקל רומנס כול מיני להקות טובות ההופעות הראשיות הם סמאשינג פאמקינס ופרל ג'אם !!! שכחתי איך קוראים לפסטיבל ...

noynav

New member
ידעתי שאוונסנס מופיעים

אבל פרל ג'אם. באמת? וואו :)

itzikch

New member
או שזה פסטיבל אחר אבל מצאתי אחד אחר

http://www.greenfieldfestival.ch/intro/index.php סמאשינג פאמקינגס ! דה קילרס מרלין מנסון אינקובוס סלייר קווין אוף דה סטון אייג MCR ועוד איזה להקות לא מוכרות זה ב 15-17 ליוני

itzikch

New member
אבל מוזר שכתוב בתאריך 17.6

הם מופיעים בארה"ב ובאותו יום בפסטיבל בגריןפילד חח

noynav

New member
סלייר ^.^

אינקיובס, סלייר. באותו מקום. אלוהי. וגם דה קילרס, ומרלין מנסון, באמת שזה אלוהי.

hilikus

New member
מה לא?

ופאק סמשינג פאמפקינס קוינס אוף דה סטון אייג' ואינקיובס על במה אחת..הייתי נותנת המון בשביל להיות שם.

o pie

New member
הוא עושה מוזיקה גרועה ומלאה בפוזה.

ואין דבר שאני יותר שונא ממוזיקה שיש בה פוזה. לגבי השאר, אני אוהב מאוד את סמאשינג פאמפקינס דה קילרס ואינקיובס, את קווינס אוף דה סטון אייג' אני לא מכיר.

hilikus

New member
הוא לא עושה מוזיקה עם פוזה..

זה שהוא קיצוני בלבוש והשאר ועושה מה שעל הזין שלו זה לא פוזה..אני יכולה לתת לך מספיק להקות שמלאות בפוזה.. ובקשר לqotsa אני ממליצה על האלבום Songs For The Deaf , אלבום מעולה.

o pie

New member
אני לא אוהב כאלה

שמנסים להיות קיצוניים ושונים רק בשביל להיות קיצוניים ושונים. אם הוא היה נראה ומתנהג בצורה שונה בגלל שהוא רק עושה את מה שהוא אוהב - אז הייתי מעריך אותו. אבל הוא פריק בשביל לדבר לקהל של מעריצים פריקים =\ שזה בדיוק כמו שלהקות פאנק צובעות את השיער לשחור ומכסות עם השיער את הפנים כדי לדבר לקהל של נערים חסרי עמוד שדרה שבחרו להיות אימואים. רק שהוא מדבר לכאלה שרוצים להיות מטאליסטים... ואם נעזוב את הפוזה - המוזיקה שלו מתיימרת להיות מפחידה וגותית, אני לא מתחבר לזה, ניסיתי, בהתחלה היא הייתה נחמדה והתלהבתי, אחרי כמה שמיעות הבנתי שאין בזה יותר מדי ומחקתי.

hilikus

New member
להקות פאנק לא

צובעות את השיער לשחור והם לא אימו (לפחות להקות פאנק שאני שומעת) אימו זה סתם..אימו. כל הmcr ושאר המיותרים. ובקשר למרלין מנסון, כנראה שזה רק עניין של טעם, בכל מקרה אני לא חושבת שהוא פוזאיסט ואני אוהבת את המוזיקה הישנה שלו..וזה לא גם שאני שומעת אותו בתדירות כ"כ גבוהה, אבל שיהיה..

o pie

New member
אני מדבר על להקות ספציפיות

שהתחילו מפאנק ועברו לתספורות אימו וסגנון שהוא יותר בוכה ממורד.

למעלה