אין לו אסטרטגיה
או יכולות לשחק כ''כ עמוק מול הקליבר שיושב מולו. האסטרטגיה שלו סה''כ היא "אני אהיה הNIT הכי גדול בהיסטוריה, אף אחד לא ישים לב, והם פשוט יזרקו עליי כסף כשאני אקבל אסים אחרי שלא שיחקתי יד 3 שעות ". אחרי כ20 דק' הלמות' משווה העלאה עם איזה A10\AJ, לא פוגע בכלום, ומקפל לCBET, זורק אס מלכה כשהוא בפוזיציה אחרי 3בט(שד''א זה מהלך לא כזה רע כי זאת יד של מנצחת א-ף י-ד שמעלה בשביל ערך בספוט הזה מול דוואן מה שמאוד הגיוני שיקרה) ואזזזז זה קורה, הלמות' נכנס לקטע של : "פאק אני לא מאין שלא לקחתי קופה של לפחות 50K עם ה3 ידי A10+ שלי.. אני לא מאמין... הם משחקים כל יד.. והם פוגעים כל יד... אני רץ נורא.. אייבי הזה.. כל החיים הוא רץ טוב מולי (וואי המשפט הזה הרג אותי כששמעתי אותו)... ס'עמק עם כולם... אני שחקן ההולדם הכי טוב בכל הזמנים... אני אראה לאייבי מזה... פאף! 4בט מחוץ לפוזיציה עם AJ ... פאק אני לא מאמין הוא דחף... מה קורה פה...טוב ע-כ-ש-י-ו אני אראה לו מזה עם הפלאש דרו שלי כשאני על הטרן ואין לי מושג מה היחס קופה\ערימה, אני פשוט אדחוף הכל על פלאש דרו ג'ק גבוה אחרי שאייבי השווה לי רירייז על הפלופ מחוץ לפוזיציה ויש אוברקארד... אני אראה לו מזה... (אייבי משווה בשניה)... וואי הוא רץ כ''כ טוב מולי כבר איזה 20שנה...הוא לא יודע מי אני.. אני שחקן ההולדם הכי טוב בעולם... יש לי 11 צמידים כשהאחרון מהם היה בשנות ה80 כשרצתי טוב בכמה הטלות מטבע מול 200 איש" וזה לא רק הפרק הזה בHSP, ראיתי כל עונה של HSP וPAD וזה פשוט א-ו-ת-ו תסריט כל פעם, וואללה אני לא מאלה שלא רוצים אותו בתכניות האלה, למשהו זה עדיין מבדר אותי, אבל לפעמים פשוט עצוב לי עליו. אחינו, תודה שאתה לא ברמה של החבר'ה פה ותנסה ללמוד ולהשתפר מהטעויות שלך (היה איזה פרק בPAD שהוא אפילו לא ידע מה הEV שלו עם סט מול סטרייט של אייבי בטרן ושעה ניסה לחשוב את הINSURANCE.. זה פשוט היה מביך). בינתיים, עד שלא תעשה את זה פיל הלמיות', תמשיך להיות בדיחה. וחבל. כי כישרון יש לו, והבנת משחק יש לו, פשוט אין לו תפיסה של לשחק קאש כי הוא לא יודע לעבוד עם ערמות גדולות עם כל המשתמע בכך. אחינו, צא מטורנירים באייטיז ששיחקת מול דונקים ורק חיכית לאסים 3 שעות. אם אתה רוצה שבאמת יזכרו אותך לטובה (במיוחד שיש לך רקורד לא רע רק שנמאס לשמוע אותך חופר עליו במיוחד שהזכיה האחרונה הייתה בשנות השמונית) תנסה גם להפגין קצת ספורטיביות ולנסות להסתגל במקום לעשות מעצמך בדיחה.