חדשות! עכשיו מצאתי ביוטיוב את העונה החדשה של

shaywh

New member
לזכור שדוואן בא אחרי שאיסילדור טחן אותו ובלי

שינה 20+ שעות. כבר חודשים אני מחכה לראות איך הוא תפקד במצב הזה.

2המרפא

New member
אייבי רץ כמו אלוהים זה לא יאומן

והלמיות' באמת שצריך להפסיק לשחק קאש

shaywh

New member
חחח

אייבי רץ כמו אייבי. הלמות' צריך להוריד קצת מהאגו. תכלס כל אחד שקורא פה וראה HSP פעם היה משווה עם הAQ. כאילו, הוא זורק את היד הזאת בפוזישן לרי-רייז ואז הולך ל4בט עם AJ? מה האסטרטגיה שלך? להחליט להיות טייט ואז להיות בטוח שעושים לך דוקא ולאבד את כל הכסף בסיטואציות שלא היית צריך להיות בהן מלכתחילה? נגראנו אגב, בפירוש בא לשם כדי ללמוד ולהשתפר. הוא ינסה כנראה עוד הרבה דברים שם.

Harleydude

New member
אין לו אסטרטגיה

או יכולות לשחק כ''כ עמוק מול הקליבר שיושב מולו. האסטרטגיה שלו סה''כ היא "אני אהיה הNIT הכי גדול בהיסטוריה, אף אחד לא ישים לב, והם פשוט יזרקו עליי כסף כשאני אקבל אסים אחרי שלא שיחקתי יד 3 שעות ". אחרי כ20 דק' הלמות' משווה העלאה עם איזה A10\AJ, לא פוגע בכלום, ומקפל לCBET, זורק אס מלכה כשהוא בפוזיציה אחרי 3בט(שד''א זה מהלך לא כזה רע כי זאת יד של מנצחת א-ף י-ד שמעלה בשביל ערך בספוט הזה מול דוואן מה שמאוד הגיוני שיקרה) ואזזזז זה קורה, הלמות' נכנס לקטע של : "פאק אני לא מאין שלא לקחתי קופה של לפחות 50K עם ה3 ידי A10+ שלי.. אני לא מאמין... הם משחקים כל יד.. והם פוגעים כל יד... אני רץ נורא.. אייבי הזה.. כל החיים הוא רץ טוב מולי (וואי המשפט הזה הרג אותי כששמעתי אותו)... ס'עמק עם כולם... אני שחקן ההולדם הכי טוב בכל הזמנים... אני אראה לאייבי מזה... פאף! 4בט מחוץ לפוזיציה עם AJ ... פאק אני לא מאמין הוא דחף... מה קורה פה...טוב ע-כ-ש-י-ו אני אראה לו מזה עם הפלאש דרו שלי כשאני על הטרן ואין לי מושג מה היחס קופה\ערימה, אני פשוט אדחוף הכל על פלאש דרו ג'ק גבוה אחרי שאייבי השווה לי רירייז על הפלופ מחוץ לפוזיציה ויש אוברקארד... אני אראה לו מזה... (אייבי משווה בשניה)... וואי הוא רץ כ''כ טוב מולי כבר איזה 20שנה...הוא לא יודע מי אני.. אני שחקן ההולדם הכי טוב בעולם... יש לי 11 צמידים כשהאחרון מהם היה בשנות ה80 כשרצתי טוב בכמה הטלות מטבע מול 200 איש" וזה לא רק הפרק הזה בHSP, ראיתי כל עונה של HSP וPAD וזה פשוט א-ו-ת-ו תסריט כל פעם, וואללה אני לא מאלה שלא רוצים אותו בתכניות האלה, למשהו זה עדיין מבדר אותי, אבל לפעמים פשוט עצוב לי עליו. אחינו, תודה שאתה לא ברמה של החבר'ה פה ותנסה ללמוד ולהשתפר מהטעויות שלך (היה איזה פרק בPAD שהוא אפילו לא ידע מה הEV שלו עם סט מול סטרייט של אייבי בטרן ושעה ניסה לחשוב את הINSURANCE.. זה פשוט היה מביך). בינתיים, עד שלא תעשה את זה פיל הלמיות', תמשיך להיות בדיחה. וחבל. כי כישרון יש לו, והבנת משחק יש לו, פשוט אין לו תפיסה של לשחק קאש כי הוא לא יודע לעבוד עם ערמות גדולות עם כל המשתמע בכך. אחינו, צא מטורנירים באייטיז ששיחקת מול דונקים ורק חיכית לאסים 3 שעות. אם אתה רוצה שבאמת יזכרו אותך לטובה (במיוחד שיש לך רקורד לא רע רק שנמאס לשמוע אותך חופר עליו במיוחד שהזכיה האחרונה הייתה בשנות השמונית) תנסה גם להפגין קצת ספורטיביות ולנסות להסתגל במקום לעשות מעצמך בדיחה.

2המרפא

New member
../images/Emo45.gif לגבי הלמיות'

הוא חסר הבנה לגגבי קאש לחלוטין. אין מה לעשות הוא לא משחק בפארטייה נגד נהגי מוניות שהקטע הזה יעבוד. והתסריט שלו חוזר כל תוכנית שראיתי, HSP,PAD, מיליון דולר קאש גיים. האגו שלו מונע ממנו ללמוד. שילמד קצת צניעות מחבר שלו נגראנו ששחקן קאש פי מיליון יותר טוב ממנו ועדיין מבין שיש לו הרבה מה ללמוד מול פטריק, אייבי והילדים. שילמד מדויל ששיחק פוקר עם הדינוזאורים ועדיין לומד כל פעם.

Harleydude

New member
בדיוק

ראיתי אתמול WSOPE בפוקרטיוב סתם מתוך שעמום בלילה כי לא היה מה לראות, והייתה איזה יד שאספנדיארי העלה והלמות השווה מהביג עם J8 סוטד. פלופ : 8 10 Q. הלמות בצ'ק אספנדיארי מהמר הלמות משווה. טורן : 10. צ'ק צ'ק. ריבר : 10. הלמות בצ'ק אספנדיארי דוחף, הלמות משווה את כל מה שיש לו. זו הייתה היד האחרונה לפני ההפסקה אז החרפון הרגיל של הלמות' היה קצת ארוך מהרגיל. הוא התחיל לרדת על אספנדיארי (שהוביל לאורך כל היד ולקח להלמות' הכל מול יד שלא מנצחת כ-ל-ו-ם חוץ מאוויר) והתחיל להגיד לו שהוא ישחק איתו כל יום ובלה בלה בלה.. ואז אנטוניו עושה לו: בוא הדס אפ 100K והלמות' התחיל לגמגם : הדס אפ? מהה.. אהה.. בוא נשחק פול רינג.. ונראה מי ינצח.. חחח .. הבלו אפ שלו ממש הצחיק אותי. כל פעם שאני רואה אותו אני לא'דע מה נסגר עם הבנאדם ואיך עדיין הוא מצליח לשכנע את עצמו בכל החרטא שהוא אומר כל הזמן.

שמשון7

New member
מצאתם אולי עוד פרקים חוץ מהראשון?

פיל הלמות' באמת קשקשן אבל הם לדעתי הגזימו באיך שהם ירדו עליו, במיוחד אחרי שהוא הפסיד לאייבי פריפלופ. ומי זה הבחור הנורווגי הזה? שחקן און ליין? מי הוא בדיוק? לדעתי הפורמט קצת מוזר שגייב קפלן מנסה לבדר את עצמו ואין לו מישהו להתבדח איתו בתא השידור.

FrecCo

Active member
זה היחיד שיצא בינתיים. הוא מה14.2

ואכן זה גרוע ממש שאין שותף לבדיחות של קפלן

מסכן פיל הלמיות'

קיבל פלאש עם מלך מול פלאש עם אס ופלאש עם נסיך מול פלאש עם מלך...

napox

New member
קצת רשמים מהתוכנית

1. לזרוק את קארה סקוט עם המבטא המתחלף שלה ולהחזיר את AJ, קפלן מרגיש לבד (היא קצת מזכירה פרק של חברים עם המבטא המשתנה שלה). 2. פיל הלמות הוא שחקן קאש גרוע וגם אין לו מזל בקאש והכי גרוע שהוא נראה פשוט רע מול התותחים הכבדים, הוא צריך לשחק רק טורנירים שם הוא רץ נהדר ונותן שואו. אבל תוכניות כמו HSP ו PAD הם פרסומות יותר מתוכניות פוקר ולכן נראה אותו עוד הרבה. 3. איבי הוא פחד אלוהים, השחקן הטוב בעולם עם טונות של מזל. איזה מזל שיש רק אחד כזה. 4. למה לא משדרים את HSF ב HD ? פרקים של כל התוכניות האחרות יש ב 720p או לפחות HDTV אבל HSF נראה פשוט רע. 5. לפי הפרק הראשון הולכת להיות אחלה עונה של HSP.

שמשון7

New member
נצל"ש: מתי שולחן גמר ה WSOPE?

דרך אגב, הרמה שם הרבה יותר גבוהה מ WSOP.

Harleydude

New member
היה ממש כיף לראות

שכולם באו במצב רוח טוב (חוץ מPH אבל מה חדש..) ובאו לשחק, הדבר היחיד שלא יוצא לי מהראש זה איפה סמי??? אני ממש ציפיתי לראות אותו מול אייבי אנטוניוס ודוואן.

2המרפא

New member
אני מצפה לראות איך כל הדונקיאדת טורנירים

של פוקר סטארס (אלקי טימושנקו כו') מקבלת בראש מאייבי, דוואן, פטריק וגלפונד.

Harleydude

New member
אני איתך בקטע הזה

זה באמת יהיה מעניין לראות אותם, בכלל אני מסוקרן לראות מה הסרט של הטימושנקו הזה כי הייתה לו שנה לא מהעולם הזה מבחינת טורנירים ובחיים לא ראיתי אותו משחק אז אני קצת מסוקרן (לא שאני חושב שיש לו סיכוי בקאש מול מי שהולך לשבת מולו). אלקי שנחשב דג גדול ברמות האלה גם מסקרן אותי כי אני אוהב אותו, הוא מצחיק, ולא משנה מה יהיה איתו הוא יביא הרבה אקשן וזה תמיד טוב. מה שכן, אם כבר דיברת על דונקיאדת סטארס - דניס פיליפס הולך לשחק שזה הולך להיות הזוייי.. אני לא חושב שהוא שיחק 5\10 לפני שנה שלא לדבר על 400\800...

shaywh

New member
לגלפונד לא הייתה הופעה מרשימה כ"כ בHSP

לא שיחק עד שקיבל KK, אח"כ זרק את היד המנצחת. אגב, הוא בכלל יהיה בעונה הזאת?

2המרפא

New member
ראיתי אותו בפרומו של העונה

לדעתי הוא בין הטופ 5 שחקני קאש בעולם

Harleydude

New member
אף פעם לא ראיתי אותו משחק

שמעתי אותו מדבר פעם והבחור נורא יודע את הביזנס שלו. מה שכן, הוא לא משחק גבוה כמו שאר החבר'ה ואולי בגלל זה לא היה לו הכי נוח והלך לא משו העונה

2המרפא

New member
הוא שיחק מאוד גבוה פעם פשוט לפי מה ששמעתי

1. נשבר לו מזה ולא היה בא לו להתעסק בזה כל הזמן 2. הוא קנה דופלקס במנהטן שזה עסק לא זול 3. הפסיד מלא כסף בכל הסיפור של דוואן איסילדור.

למעלה