חדשות על אליסה מצ'ארמד נט

always be me mc

New member
חדשות על אליסה מצ'ארמד נט../images/Emo124.gif

Alyssa sign contracs for a new Comedyseries on the American TV-Station ABC. The title of the series will be "Me and Everyone Else", written by Joe Roth and Dan Bucatinsky. Alyssa will play the role of Mia, a 30 year old who has to find her way as an adult. Besides her, her boyfriend, brother and her brothers boyfriend will play a mayjor role. These character haven't been casted yet. תירגום: אליסה חתמה על חוזים בשביל סידרת סיטקום חדשה ברשת האמריקנית NBC. התוכנית נקראת בשם: "אני וכל האחרים" נכתב ע"י ג'ו רות' ודן באקאטינסקי. אליסה תשחק את התפקיד של מיה, אישה בת 30 שצריכה למצוא את דרכה כמבוגרת. לצידה ניצבים: החבר שלה,האח והחבר של אח שלה כולם ישחקו תפקיד גדול(משמעותי כלומר) יש לציין גם שלדמויות האלה עוד לא ליהקו שחקנים. מפה לקוחה הידיעה: http://www.charmed-net.de/en/ וכמה שאלות בשבילכם על העניין:
ממה שקראתם: מה דעתכם על הסידרה? היא נשמעת מעניין?
שמחים לשמוע שיתכן שאליסה חוזרת לעולם הקומדיות או שאתם מעדיפים אותה בכלל בסידרת דרמה?
אתם חושבים שהתפקיד(נסו לשים בצד לשניה את הז'אנר של הסידרה) מתאים לה והיא תצליח בו?
חושבים שהסידרה תצא בסוף לפועל- כן או לא? אני מצרפת להודעה זו כתובת אינטרנט עם עוד קצת מידע שעלי לציין שלא אני מצאתי אלא הבחור מפורום מכושפות (Woogyman), אז קרדיט אליו. בכלל הוא זה הסב את תשומת ליבי לעניין מלכתכחילה.

West Doll

New member
וואיי סופסוף היא עושה משו../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

מה דעתכם על הסידרה? היא נשמעת מעניין? ממ נשמעת נחמדה ביותר...רק לא ממש הבנתי מה הקטע...היא מחפשת חיים??
שמחים לשמוע שיתכן שאליסה חוזרת לעולם הקומדיות או שאתם מעדיפים אותה בכלל בסידרת דרמה? דווקא נחמד שהיא חוזרת לקומדיות...היא תמיד מצחיקה אותי
אבל אני בהחלט מקווה שהיא תעשה גם דרמות
אתם חושבים שהתפקיד(נסו לשים בצד לשניה את הז'אנר של הסידרה) מתאים לה והיא תצליח בו? נראה לי שכן...כי בכל זאת היא מגלמת איזה בת 30 אז זה די מתאים לה כי היא היתה שם
חושבים שהסידרה תצא בסוף לפועל- כן או לא? אני מאוד מקווה שכן!! תודה על המידע גל

אני מסכימה איתך חן../images/Emo70.gifואני מאוד

מקווה שהבסדרה תגיע לישראל
כי זה נשמע משהו חמוד וגם השחקנית הראשית זאתי בת השלושים אה כן קוראים לה אליסה מילאנו
..תופיע בסדרה
.ח.. למרות מכושפות קומדיה ודרמה זה בהחלט דברים שהיא שולטת בהם[מנסה לתאר את לאיסה בסרט מתח
ארבל אני מתה שהיא תצחיק אותי קצת
בהצלחה לה
ומקווה שהסדרה תגיע לישראל ואם לא לאינטרנט

West Doll

New member
../images/Emo41.gifתמונות חדשות של אליסה../images/Emo41.gif

יש תמונות חדשות של אליסה...
Clinton Global Initiative Holds Reception At Museum Of Modern Art September 20, 2006 לא ממש אהבתי את איך שהיא נראית...חח, אבל כל אחד והטעם לו
התמונות פה אהה ותודה לגל שמצאה אותן

תודה רבה חן על התמונות../images/Emo70.gif

אני חושבת שהכי כיף לראות אותה שוב ממזמן לא ראיתי את אליסה בתמונות חדשות.ח. והיא נראית פסדר

always be me mc

New member
אין בעד מה../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif

ובאמת לא בחירה מוצלחת של בגדים ושל מראה לאליסה אבל נוותר לה הפעם. רק בגלל שהתמונות הקודמות(עם הקולקציית בגדים שלה) היו מדהימות!
וגם אם לא היו לה מעידות אופנה פה ושם אז איך היינו עושים את משטרת האופנה?

West Doll

New member
ד"א זה עכשיו רשמי...

אליסה אכן תשתתף בסדרה והנה מה שכתבו בפורום הרשמי שלה: Good afternoon all. Alyssa will soon be starring in a half-hour ABC Comedy called All About Me. From Variety comes the following information: Roth thinking all about ‘Me’ By Josef Adalian Variety Joe Roth is partnering with scribe-producer Dan Bucatinsky (“The Comeback”) for a half-hour ABC comedy, with Alyssa Milano attached to star. Bucatinsky will write and executive produce, with Roth executive producing and Nina Lederman serving as co-executive producer via the CBS Paramount Network TV-based Joe Roth TV. …Dubbed “Me and Everyone Else” the laffer has Milano playing a 30-year-old, take charge woman – “Rhoda with a sex life,” Bucatinsky said – who’s trying to find her way as an adult. In addition to Milano’s character, name Mia, [the] show will focus on Mia’s boyfriend, her brother and her brother’s boyfriend. “It’s sort of Lucy, Ricky, Fred and Ethan,” Bucatinsky quipped, using another classic TV analogy. (Story paraphrased from Variety – copyright to Variety, all rights reserved) This promises to be a bright, funny show! Stay tuned for more information as it becomes available. Let’s get behind this new project and give Alyssa our maximum support!! קישור פה

always be me mc

New member
טוב לדעת../images/Emo8.gif תודה חן../images/Emo24.gif

ולאליסה יש כמובן את התמיכה המקסימלית שלי(ואני בטוחה שגם של שאר חברי הפורום) אני באמת מקווה שהסידרה תהיה מצחיקה ומוצלחת
(זה עם אליסה אז למה שלא יהיה?
), ושהשחקנים לצידה של אליסה גם יהיו מוכשרים. החזרה של אליסה לטלוויזיה אומרת לי שני דברים:(שאני חושבת לפחות שהם נכונים): ש: א) עבר בשבילה מספיק זמן מאז מכושפות(בכל זאת קצב ישראל זה לא קצב ארה"ב), בשביל עכשיו שתפתח פרק חדש בחייה. ב) היא מתגעגעת לתחושת המשפחתיות והמסגרת שיש בתוכנית טלוויזיה(ואי אפשר להאשים אותה. אבל אני אתגעגע לראות אותה והולי על אותו מסך
) על כל מקרה שיהיה הרבה בהצלחה ואני מקווה לזכות לראות את הסידרה על מסכינו מתי שהוא
עדיין חבל לי שלא דרמה(כי זכינו הרבה פחות לראות את אליסה משחקת באופן דרמטי), אבל נתגבר עם הזמן

למעלה