חדשות על צער גידול בנות

חדשות על צער גידול בנות

דבר ראשון..סורי שאני פותחת הודעה חדשה.. דבר שני-קראתי באיזה מקום שחיפשתי בגוגל צער גידול בנות, אז נכנסתי לאיזה מקום שפשוט היה כתוב שם מין מאמר כזה שאומר שערוץ הילדים חוזר על עצמו עם כל מיני סדרות כמו צער גידול בנות...והיה כתוב שהם הולכים לשדר את 3 העונות האחרונות של הסידרה, שנראה את די.ג´יי מתחתנת ובטח גם מישל תהיה יותר גדולה. אז זהו רק רציתי להגיד שאל תתיאשו יהיו פרקים שעוד לא ראינו....כיף!

Dawson girl

New member
לא יכול להיות...

הסדרה הסתיימה בשנת 95, אחרי שמונה עונות. את כולן הקרינו בערוץ הילדים. יכול להיות שמה שקראת לא עדכני- כי לפני כמה שנים הם אכן אמרו שיקרינו את שלושת העונות האחרונות. אבל זה נגמר כדי.ג´יי הלכה למכללה וכשמישל נפלה מהסוס, בפרק כפול. זה היה הפרק האחרון. ביייי נמש

Alexis14

New member
קראתי את המאמק, והוא מאוווווווד ישן

והוא נכתב לפני ששידרו את העונה השישית שביעית ושמינית של הסדרה. בקשר לדיג´יי מתחתנת- זה לא היה מבוסס על משהו- סתם אמרו את זה כדי להעביר מסר ולהוכיח נקודה.

יכול להיות שהתבלבלת....

כי קראתי פעם שאחת הסיבות שהסדרה הסתיימה היא שדיג´יי מתחתנת במציאות ולכן הייתה עסוקה מכדי להמשיך לעבוד בתוכנית... עליזה

brit14ney

New member
לאלקסיס14 ../images/Emo124.gif

רציתי לשאול אותך מתי תכתבי את הפרק השני של אולסוויור(אני לא יודעת איך רושמים את זה) קצת נשארתי במתח והסיפור מאוד מעניין

RinRan

New member
היא אמרה לי ש...

...שהיא תכתוב אחרי החגים- מה שאומר אחרי סוכות, ואני רוצה להזכיר לכם אנשים
- יש חופש סוכות, ואז אוקטובר נטול חופשים, כנ"ל נובמבר ורק בדצמבר יש את חופש חנוכה
have mercy

motib4

New member
קראתי את המאמר... ../images/Emo3.gif

מי בכלל זוכר את שש פלוס? היו ימים...

RinRan

New member
אויש נו..... למה לקטול../images/Emo35.gif למה../images/Emo35.gif...

מידע על דיג´יי

השחקנית ששיחקה את דיג´י הייתה נשואה והיו לה שתי ילדים ילד וילדה אבל היא מתה בתאונת דרכים לכל מי שלא יודע ממיזמן היתה על זה פעם כתה בעיתון

doosie

New member
השחקנית שמשחקת את די.ג´יי

קוראים קנדיס קמרון-ביור היא נשואה לשחקן הוקי רוסי בשם וולארי ביור, הם נשואים מס´ שנים ויש להם שלושה ילדים: נטאשה - הבכורה, לב ומקסים (מקס). ןלפני כמה זמן הייתה כתבה על כוכבי צער גידול בנות בעיתון פנאי פלןס - ישנה שם תמונה של קנדיס עם בעלה ועם נטאשה ולב. (מקסים נולד לא מזמן).

אה...עכשיו שקראתי שוב.היא אומרת.

שדיי.ג´יי מתה...? פליז תגידו שזה שמועות.....אבל, נראה לי זה באמת שמועות כי ראיתי אותה בתפקיד אורח לא מזמן בסדרה שהיא לא ישנה.....גם פעם היו שמועות מאוד מאוד חזקות שסטפני מתה בדרך לצילומים בתאונת רכבת. אבל זה התברר כלא נכון

תמונה של...

הילדים של קנדס קמרון (די ג´יי) והאף אחד (תודה לאל) לא מת.. אז תפסיקו לדבר על זה נ.ב. נכון הם חמודים...?

למעלה