חדשות ערוץ 2 בגירסא החדשה

חדשות ערוץ 2 בגירסא החדשה

האולפן של חדשות ערוץ 2 בנווה אילן ליד ירושלים היה צריך שדרוג זה בטוח. אבל לא בטוח שלזה היה צורך לכוון. על העיצוב אני לא רוצה להביע דעה כי כבר דיברו עליו הרבה כמה שהוא מזכיר קניון וקרירות ואת התפאורה ליונית וכו'. אני רוצה להעיר פרקטית. השולחן החדש נראה לי קצת קטן מידיי. המסך הגדול, איפה שמראים למשל את מזג האוויר, מרוחק מידיי ונמצא בזווית אלכסונית למצלמה ולא נוח כמו המסך של האולפן הישן. העובדה שיש מסכים שעליהם מקרינים את הכתבות זה נחמד אבל כשהם נמצאים מאחורי גבה של יונית והמצלמות תופסות אותה מפנה גב לציבור הצופים כדי לצפות בכתבה זה נראה רע. אני במיוחד לא סובל את המוזיקה החדשה שמשמיעים בסלוגן הפתיחה והסיום שהפה להיות אלקטרונית וחסרת פורמליות. ועוד דבר שהיה נראה לי טיפשי זה שמראים כי באולפן הגדול לצד השולחן של מהדורת החדשות מיקמו גם תוכניות אחרות למשל ראינו ביום חמישי את אילנה דיין תופסת פינה במהדורת החדשות ובסופה עוברת המצלמה מיונית לוי לאילנה דיין שיושבת באולפן החדשות עצמו בשולחן צדדי בשולי האולפן ולצד והשולחן הראשי של המהדורה כדי להגיש את עובדה. וחשוב לזכור שהיא פרזנוטרית של קשת בלבד ולא של כלל ערוץ 2. היא לא קשורה לחדשות ועם כזה אולפן מודרני וחסר נשמה, מנגינה ועיצוב בטח שקל יותר להבריח צופים לאולפן המודרני אבל החמים ומזמין יותר של ערוץ 10. אם האולפן הישן שידר ממלכתיות ובית לצופים והיה ספון עץ טבעי האולפן החדש נראה כמו סרט עתידני של חלל חסר נשמה וקריר בכל הלבן השולט בו. יהיו שיאמרו בית קרח ליונית שלדעתי היא כלל לא כזאת אחת קפואה אבל האולפן מקפיא גם את התדמית החמה יותר שסיגלה לעצמה בסוף ימיה באולפן הישן.

gilriv

New member
{יונית לוי בידעות אחרונות -צילמו אותה והח

>> יונית לוי והחבר החדש צילמו אותה בידיעות אחרונות _בשער האחורי של העיתון החבר עידו רוזנבלום {מתחום הטלויזיה מונית הכסף שאנחנו רואים כל יום .....! {פשוט לא יאומן עידו רונבלום {אבל איזה מאושר היא תעשה אותו איזה גוף יש ליונית אווי שהיא תתפשט והוא לצידה תביאו לי תתמונה של יונית לוי {זה תמונות גדולות ויפות בטח היא ידעה שצילמו אותם כי אילו תמונות ממש עם פוזות

gilriv

New member
../images/Emo178.gif

} אי אפשר להירגע ! ככה היא מושכת יותר -מעכשיו שבטח ירדפו אותה "הפפרצי תמונה אחד בטח היא גם תסכים להצטלם מזמן היא תיהיה חוץ ממנחה {כמו באיטליה עמנואל {מנחת הטלוויזיה הכי נחשקת בישראל הלווי שיהיה איזה שערוריה {הקלטת הסודית {של יונית לוי {כשהיא יוצאת מהמקלחת

Wish Master13

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה מצחיק שאתה אומר דברים כאלה ויש את כל הרווחים והסימנים המוזרים בהודעה.

האולפן החדש

איכות התמונה גבוהה מאוד בטח בהשוואה לתמונה העמומה שהייתה קודם אבל יש גם חסרון כי הכל נראה יותר מידי צלול ופתאום הגבות של משה נוסבאום נראות כמו עצי ברוש.

למעלה