חדשות: פדור-פדרו ריזו 21/6/12

מרקו בי

New member
חדשות: פדור-פדרו ריזו 21/6/12

טוב מה נותר להגיד, ממשיך להילחם בפחי אשפה.

yair_bar

New member
מנהל
למה אתה אומר ככה? הוא ניצח את

קן שמרוק וגרי גודרידג' בקרבות האחרונים שלו

לא הגיע הזמן להקים ליגת וותיקים עם כל אלה וריקו רודריגז, שהראו אתמול קרב שלו ביורוספורט מרוסיה. לפי איך שהוא נראה הוא שוקל כל הזמן מעבר לסומו ופשוט לא מצליח לקבל החלטה סופית.

זקס11

New member
לא לזלזל

ריזו נלחם שלוש פעמים על החגורה של ה UFC, כך שניתן לראות בו יריב ראוי ביותר.
ובכלל, ריזו ניצח גם כן את מונסון, מה שמראה כמה הוא טוב. בנוסף לכך, הנצחון האחרון של פדקו הוא על קן שמרוק, שרק לאחרונה דורג כמספר 1.

אז בבקשה תפסיק לזלזל בפידור, ובחזרה שלו לטופ.

IamStalker

New member
חזרה שלו לחור מאיפה שהוא זחל ממנו,

פידור לוחם מת וכנראה אף פעם לא יוכל להחיות את עצמו.
יש לך כמה סיבות לזה:
א. יש לו רק ישו בראש, ושום דבר אחר לא מעניין אותו.
ב. המאמנים שלו כבר מזמן לא יכולים לאתגר אותו - אפילו לא בנסיע להולנד.
ג. פידור לא יכול לדגדג אף אחד מקטגוריית ה-HW של UFC - חוץ ממירקו שגם הוא חצי מת , מספיק שיעשה קרב נגד "ROY NELSON" שיעשה ממנו צחוק ויתחן אותו כמו שחמתי תוחנת שווארמה.

עכשיו רציני, פידור היה צריך לפרוש כאשר הוא היה אגדה - Paradigm, עכשיו הוא לוחם דרג ב' בקושי.
שלא תבין לא נכון עד שהוא נלחם בסומו , היו לי תקוות כלפיו, עכשיו, הוא סוס חצי מת - הוא לא יכול להוות עיניין ל-UFC, אפילו שהענף כולו הפסיק לייצר אירועים כל שבועיים ובהפסדים "נדמה לי"

udi102

New member
יש לי דבר אחד להגיד על פידור

הוא האגדה הכי גדולה בMMA בכל הזמנים ,הכינוי שלו "הקיסר האחרון" זה משהו שמעביר בי צמרמורת לראות כל קרב שלו ולעמוד בלחץ כמו שהיה לו עד ההפד לורדום זה קשה בצורה שלא תאמן . יש לבחור המון חורים במשחק שלו והוא לא התקדם כמו שהספורט התקדם ב3-4 שנים האחרונות וזה חבל ,לא בטוח שזה בגלל מוסר העבודה שלו ,כנראה זה בגלל ניהול כושל ועדיין אם הוא יגיע לUFC אני יקום במיוחד לראות את הקרב שלו ,בדיוק כמו שאני קם לראות את GSP ,מילר ,מינארד ,גונס , לידל ולסנר בעבר .

פידור הוא לוחם ,וזה משהו שלא ניתן לומר על כל העוסקים היום בMMA ,לדוגמא :ראמפייג

AmitNHB

New member
מה ז"א "נלחם סומו"
סומו זו לא לחימה.

לא שאני מזלזל. אני בטוח שזה קשה אבל זה לא לחימה ובטח שלא משהו שמשליך על יכולות ב MMA. שפידור הפסיד בקרב סמבו אף אחד לא עשה מיזה ביג דיל כי הוא עדיין היה בלתי מנוצח ב MMA אז הרשנו לעצמנו להתייחס לזה כמשהו נפרד למרות שסמבו זה הרבה יותר קרוב ל MMA מסומו ולמרות שסמבו היה משהו שפידור הצטיין בו בעוד שהשטות הזו עם הסומו היה בסה"ך תצוגת ראווה או וואטאבר...

פידור אכן מעבר לשיא. גם בכושר האישי וגם הספורט התקדם הרבה מימי פידור\נוגרה\מירקו אבל לא קרב הסומו הוא הבעיה וגם לא ג'יזס שתמיד היה שם בראש שלו. זה הגישה הבעייתית שלו שהוא לא צריך להתאמן קשה ולא צריך לחתוך משקל וכל מה שהיה טוב פעם והיום כבר לא אבל את רוי נלסון אני חושב שהוא עדין לוקח. בטח שרוי לא יעשה ממנו צחוק. ממש הגזמת.

IamStalker

New member
belive it baby

אני חושב שרוי נלסון יאכל וירק אותו כמו כמו כלום וכל לוחם אחר - ברמת ה-UFC.

פידור לא משקיע לא בכושר ולא בכוח ובוודאי בדבר ההכי חשוב ב-MMA טאקטיקה , בנוסף BJJ ו-MT שחסרים לו מאוד.
בגיל שלו הוא כבר לא יוכל להשיג את אלה שיש להם ידע גם וגם ברמה מאוד גבוהה.
ד"א: אם תגיד, הוא יודע SAMBO ובלה בלה, לי יש חגורה שחורה ב-COMBAT SAMBO ואין לי שמץ של מה לעשות בקרב קרקע אמיתי לא MMA, אני רק עכשיו מתחיל ללמוד את זה.
כי להביא את היריב לקרקע זה משהו אחד , לעבוד איתו בקרקע זדה משהו אחר ולצערי הרבה לפידור לא היה את זה ואף פעם לא יהיה.

udi102

New member
עדיף מאשר להשתמש בחומרים אסורים

ולהלחם על החגורת אליפות בUFC ,מה זה מוכיח כמה שהלוחם רמאי והספורט נגוע ?

למעלה