חדשות קווין

I n n u e n d o

New member
חדשות קווין../images/Emo124.gif

הדיסק Stone cold Classics יוצא ב16 באפריל ברחבי העולם[לא ידוע אם גם בישראל] הדיסק מתואר כך: (Burbank, CA) April 11, 2006, The mighty legacy of rock band Queen is brought back to the fore for a fresh hearing in Stone Cold Classics, a new CD collection of 12 of the band's biggest hits and timeless rock classics, with the additional bonus of two new live tracks performed by Queen + Paul Rodgers, recorded during their first tour together. מה שאומר שהם ממשיכים בדחיפה של פול רוג'רס כ"פרדי הבא" ודוחפים ביצועים שלו גם לשם
איריקן איידול ישודר היום בלילה מחר מובטח קטעי וידאו,עלי

I n n u e n d o

New member
ורשימת השירים בדיסק

1. Stone Cold Crazy 2. Tie Your Mother Down 3. Fat Bottomed Girls 4. Another One Bites The Dust 5. Crazy Little Thing Called Love 6. We Will Rock You 7. We Are The Champions 8. Radio Ga Ga 9. Bohemian Rhapsody 10. The Show Must Go On 11. These Are The Days Of Our Lives 12. I Want It All והבונוסים: 13. All Right Now 14. Feel Like Makin' Love עם פול רוג'רס. המידע מתוך מייל מהאתר הרישמי

SUSNAV 2

New member
שום פרדי החדש ושום נעליים !

יש הרבה מאוד זמרים שמנסים להיות פרדי אבל מרקורי זה מרקורי ואף אחד לא יחליף את המלך ז"ל . הדבר הכי מגעיל שראיתי בחיי זה את רובי וויליאמס ההומו הזה מחכה את פרדי וזה פשוט נורא!!!

היי היי, יש הרבה דברים שאת יכולה

לומר נגד מבצעים של קווין, אבל זה שהם הומואים זה לא אחד מהם.

SUSNAV 2

New member
דבר ראשון אני בן!!!

תקלטו כבר . דבר שני אני לא אומר שפול רוג'רס לא הולך עם קווין אבל אני בטוח שאין כוונה להופוך אותו לפרדי מרקורי אחר ... ובקשר לרובי וויליאמס הוא סתם הומו

אבל אבל...!!

נכנסתי במיוחד לכרטיסישי שלך לבדוק וכתוב "נקבה"
ואני לא נגדך
סתם בצחוקים בנאדם

היי היי,יש הרבה דברים שאת יכולה

לומר נגד מבצעים של קווין,אבל עד לרובי וויליאמס

למעלה