חדשות קומיקס ישראלי !

Emblem Wearer

New member
חדשות קומיקס ישראלי !

נפתחה רשמית לקהל תערוכת הבוגרים של "בצלאל", בין העבודות המוצגות שם נמצאת גרסה ראשונה של החוברת ETHER. וכמובן, בלי קצת דרמה אי אפשר: כחצי שעה מרגע הפתיחה הרשמי נגנב עותק של החוברת מדוכן התצוגה, למרות שהיה קשור בחוט פלסטי לדוכן (!!) (העותק הוא אחד מ-10 העותקים היחידים הקיימים של מהדורה מוקדמת זו). אשמח לקבל את העותק חזרה מ"המוצא הישר" (?), תוך הבטחה להחליף אותו בעותק חינם מהמהדורה המורחבת (שתופץ באוגוסט).

Emblem Wearer

New member
החוברת ETHER בפסטיבל הקומיקס הקרוב

אגב אוגוסט - החוברת ETHER (מהדורה מורחבת) תוצג במסגרת פסטיבל הקומיקס המתקרב בדוכן ראשון של קבוצת EMBLEM. מספר העותקים שיוצע למכירה ממהדורה זו יהיה מוגבל מאוד (מאוד!). אפרסם בהמשך פרטים לגבי הזמנה מוקדםת, מינוי וכו'. המעוניינים בשמירת עותק במסגרת הפסטיבל מוזמנים ליצור קשר באימייל בהקדם, כל הקודם זוכה. בחוברת מופיעות 3 סדרות שונות המאויירות בסגנונות שונים: IMAGINE NATION - מאויירת בעיפרון וצבועה במחשב. MISTT - מאויירת בעפרונות צבעוניים על נייר שחור. LINEUP - מאויירת בדיו שחור בתוספת גוון אדום במחשב. אימייל: [email protected]

e m i l y

New member
חוצפה

הספר שנגנב,זו ממש חוצפה,אנשים שטורחים ומגיעים עד ירושלים בשביל תערוכת בוגרים, הם בהכרח אנשים שאכפת להם מהמציגים,)חברים, קרובי משפחה,מורים אני לא יכולה להבין את זה...זה ואנדאליזם לשמו אז אל תגידו לנו, קחו את זה כמחמאה, כי זאת לא,פשוט תחזירו לנו את הגנבות הלב שלנו בתוכן ואין לנו עותקים נוספים!

e m i l y

New member
או קיי, אז ככה

גם אני למי שעוד לא הבין,סטודנטית שבימים אלו מסיימת ללמוד ב"בצלאל"האקדמיה האליטיסטית או כמו שכתבה דנה ספקטור ב"שבע ימים" ב"ידיעות אחרונות" "מיגדל השן" אז מסתבר שגם במקום ה"מיוחס" הזה מתרחשים ארועים שלא היו מביישים מקומות אשר בשמם לא אנקוב.. במהלך השנה האחרונה עמלתי קשות על כתיבתו ואייורו של ספר אשר תוכנו אישי אוטוביוגרפי,הנושאים בו רגישים מאוד ומשקפים את הלך רוחי וחיי בשנים האחרונות,היה לי מאוד מאוד קשה להגיש כפרוייקט שאמור גם לקבל ציון את הספר הזה,שלא לדבר על להציגו בתעוכה ולחשוף את עצמי פתאום בפני כל כל הרבה אנשים. בתערוכה, על שולחן הוחו שני ספרים אותם קשרתי בחוטי דייגים,כמקובל,אבל כנראה לחלק מאיתנו המסר הזה לא היה ברור מספיק,נעדרתי מחלל התצוגה למשך עשרים דקות וכשחזרתי אחד החוטים כבר היה קרוע והספר נעלם. לדעתי האדם שעשה את זה הוא לא שוכר אמנות ולא קרא או אהב את הספר שלי אלא גנב לשם הגנבה והואנדאליזם(לכן אולי מיותר לכתוב את הכל דוקא כאן) אבל אם זה עיעזור במשהו אז זה גם שווה,אז מכם שיודע שראה או שמע אולי שם הספר "זמן ללכת"וזהו, זה הסיפור.

Emblem Wearer

New member
עוד דוגמית מתוך MISTT

4 פריימים מתוך עמוד של 6 פריימים (את השניים התחתונים חתכתי למנוע ספויילרים)

למעלה