חדשות קיילי- 22.1

KM-AIR

New member
חדשות קיילי- 22.1

מסתבר שקיילי מדדה יותר מ-70 שמלות לטקס ה"בריטס" בחודש הבא, הצהובונים בבריטניה טוענים שהמטרה שלה זה למשוך יותר תשומת לב מג´רי האליוול. אני יודע שה"לא מעריצי קיילי" ואולי גם אוהדי קיילי ישרשרו פה ירידות על כמה שהיא סתומה,טיפשה וכיוצ"ב, אבל תודו שזה וואן פיס אוף רכילות!

ביג דיל

New member
שמלות של מי?

אני בטוח שגלית לוי איכשהו הגיעה גם אליה...

KM-AIR

New member
דני מינוג חתמה על חוזה עם חברת

"לונדון"... מדהים כמה היא יכולה להיות דומה לקיילי... Sisters Are Doin´ it

אני זוכר יציאה מוצלחת שלה

אי שם בשנות התשעים all I wanna do, יש שיטענו שמדובר בזבל טהור אני אומר כי מדובר בלהיט של מוצה עד תום. מעתה צירחו בקול מחריד - כל רצוני ! כל רצוני !

MARMELAD

New member
האמת היא

שאני מחובבי דני עוד מימי קרוב רחוק העליזים... שם היא לבשה שחורים, התאפרה בכבדות והייתה כבדה בכעשרים קילו... בכל מקרה, נחמד לראות שהאפרוח הפך לברווז.. ואני מקווה שהיא תצליח. זאת בניגוד לאחותה המעצבנת של ננה שרי - ששכחתי מה שמה - היא זו ששרה את 1989 - ולמען האמת גם את איגל איי שרי אני לא ממש סובל - יוצאו שלושתם להורג ותשוב הטלויזיה שלי לשלוותה.

קריאה להשמדתו של איגל איי !

אני חושב שאין שיר שאני שונא יותר מ"שמור הלילה" -וכמובן שכשהיה מצעד העשור הוא לקח מבחינתי את השיר הגרוע. רק מה- יש לי איזו טיפת חיבה לננה שרי . אז עדיף אולי להשאיר אותה בחיים.

KM-AIR

New member
היו לה כמה יציאות מוצלחות...

... אבל All i wanna do לא היה בניהם לטעמי... קודם כל היו שני קליפים בהם בעלה (לשעבר) החתיך הופיע. Everything I Wanted, שהוא הסינגל שיצא אחרי All i wanna do - זה השיר הכי טוב שלה לדעתי, ואחריו This is the way עם אותו קליפ מדובר עם בעלה החתיך...שאגב, היום משחק בסדרה "מכושפות".

אתה מתכוון לTHIS IS IT

ועל מה שג´וליאן מקמן עולל לה... זה כבר מקום להודעה נפרדת. מי מצופי "קרוב רחוק" אי פעם שיער שאמה תתחתן עם בעלה של קרלי? (ואגב, למרות שהם היו באותה תקופה בקרוב רחוק, מעולם לא היו להם סצינות משותפות).

KM-AIR

New member
ג´וליאן הופיע בשני קליפים של דני...

This Is It שיצא ממש לפני החתונה שלהם... והסינגל השני This Is The Way שהוא מעין קליפ המשך ל- This Is It בו דני "נזכרת" איך היה להם כייף על חוף הים (תמונות מהקליפ הקודם) ועוזבת את חייה העירוניים, מגיעה לכפר שבו ג´וליאן החתיך (בגופיה) חוטב עצים ומצייר (מה אתם יודעים- הוא לא רק הבן של ראש ממשלת אוסטרליה לשעבר- הוא גם אמן!) ומחליטה לחיות איתו את שארית חייה... טוב,נו- את השנה ותשעה חודשים הקרובים

GK_FF

New member
היא הוציאה עכשיו את השיר

Riva ft. Dannii Minogue - Who Do You Love Now השיר באמת בסיגנון של קיילי והיא דיי דומה לה ואז פיתאום אני רואה שקוראים לה מינוג, עכשיו אתם גם אומרים לי שהן אחיות

למעלה