חדשות רעות בקשר להריון שלי

מיליתו

New member
חדשות רעות בקשר להריון שלי

העובר לא זז כי הוא לא יכול לזוז. מיעוט מי השפיר הקל נהיה מיעוט רציני מאוד.לפי דעת שני רופאים די בכירים ברמב"ם אם המצב ימשך ככה, גם הדופק שלו יפסיק בימים הקרובים. ואין מה לעשות. אין טעם לילד עכשיו כי הוא לא ישרוד.וגם אין מה לעשות עם מי השפיר. הסיכוי היחיד הוא אם הם יתרבו מעצמם. כל כך רציתי שההריון הזה יהיה תקין וארוך... אומרים לי להיות חזקה בטיפולים בשביל התינוק, אבל מה אני אעשה עכשיו????? עוד כמה שעות אנחנו נוסעים לצימר שכבר הזמנו מראש, וביום ראשון חוזרים למרמב"ם לראות מה קורה. אני מנסה לדבר איתו ולדמיין אותו עם יותר מים כל הזמן. התקופה האחרונה היתה כל כך קשה, כל הזמן קיוויתי לטוב והתבדתי. מה יהיה? אין לי כוח... ואני מצטערת שאני מצערת אתכן, אבל המקרה שלי הוא ממש לא שיגרתי.

blg

New member
מצטרפת לתמר בתקווה אחשוב עליך

ואבקש מי שפיר בשבילכם.

נאן

New member
היי מילתו../images/Emo24.gif

היי מיליתו כל מילה שאגיד אולי תהיה מיותרת וכואבת לא פחות ואיתך הסליחה. עם כל הכאב והצער. ולמרות שיש עוד תקוה שאולי המיים יתחשו ויתמלאו כי קרה כבר ברפואה.קודם כל את חשובה לעצמך ואחר כך תינוקך. הריון זה דבר יקר ומיוחד מאוד.ובטח הריון בסיכון כמו אצלך. והמלחמה הכפולה לשלום העובר ולשלומך. קשה לי המילים"את חיבת להיות חזקה בטיפולים בגלל התינוק" תהיי חזקה בשביל מילתו והבריאות שלך חשובה לא פחות והיא המפתח להכל. אני אישית נלחמתי על 2 הבנות שילדתי כמו נמרה ויודעת כמה זה קשה להכנס להריון ולשמור עליו. שלא נדבר על לידה שהילדות יוצאות בלי בכי וכחולות לחלוטין ומונשמות. ויכולה להבין למה ההריון הזה שלך חשוב. ואם יש בעיה איתו ואין ברירה וזה לא מסתדר עם הציפיות. זה בטוח מאוד מאוד קשה וכואב. אם היה לי שק מלא בכוחות וחיבוקים היתי שולחת אותו כי בכל מאבק שבו את מתמודדת תצטרכי איתו הרבה אהבה ואינשללה שיהיו בשורות טובות ביום ראשון נאנוש . .

מקווה ומאחלת

שהכל יסתדר. אומרים שדברים קורים בגלל סיבה ולא סתם. אני מקווה שדברים ייסתדרו על הצד הטוב ביותר עבורך.

מיליתו

New member
אין חדשות טובות

למעשה, היום היו עוד פחות מים מאשר ביום חמישי. עדין יש תקווה שזה זמני וישתפר, והשערה שזה נגרם בגלל הכימוטרפיה. למה נשים אחרות בהריון עברו את הטיפול והכל היה בסדר אצלן ואני לא? נמאס לי להיות מיוחדת! אני רוצה שגם אצלי הדברים ילכו קצת יותר בקלות. בינתיים, אני מבקשת שתתפללו קצת בשביל התינוק שלי. הוא מאוד חשוב. ושאלה נוספת - יש כאן מישהי, או אולי מכירים מישי שנכנסה להריון אחרי השתלת מוח עצם? (חוץ ממני, אבל את ההשתלה הראשונה עברתי בגיל 14, ואז הנזק פחות משמעותי) ואם יש משהו שיוכל להבטיח את האפשרות להריון נוסף אחרי הטיפולים? כולם אומרים לי שקודם כל אני חשובה, ואחר כל התינוק, אבל אני לא מרגישה ככה - אני כל כך רוצה אותו. מרגישה שהחליים שלי לא יהיו שלמים אם אני לא אהיה אמא...

נאן

New member
מילי../images/Emo24.gifתו

מיליתו נשבעתי כבר פעם שאין דמעות בעניי ושאני מיבשת אותם והופכת להיות חסינה. היום הם זרמו פעמים לאחר מה שכתבת. חמודה קבלי ממני חיבוק גדול ומליון נשיקות. כל מילה שאגיד תהיה מיותרת. ואת כן מיוחדת כמו שאני וכולם מיוחדים לא כל גוף הוא אותו הדבר. כל אחד מגיב שונה. ואתפלל בשביל תינוקך ובשבילך. אני יכולה להבין כמה זה חשוב לך. מי יתן ונשמע בשורות טובות נאן

למעלה