חדשות רעות ... וחדשות טובות!

חדשות רעות ... וחדשות טובות!

קולדפליי לא מגיעים לארץ בספטמבר... אבל הם יגיעו במאי!! הידד
אמנם מאוחר, אך לפחות עכשיו זה די רשמי!!! וקולדפליי כנראה יפתחו את הסיבוב שלהם פה! איזה כיף!!!!
http://www.calcalist.co.il/marketing/articles/0,7340,l-3326584,00.html

omrimayo

New member
מדהים אבל זו בדיוק התחושה שלי...

כאילו מאוכזב שזה לא ספטמבר אבל לא באמת ציפיתי וגם ידעתי שהתאריך האחרון הוא בלונדון ואין סיכוי שהם יגיעו דווקא לכאן כדי לסגור TOUR של שנתיים... אבל מצד שני סוף סוף יש פרטים, יש מחירים, יש אנשים שעומדים מאחורי זה ועוד רשום שכנראה בימים הקרובים תהיה הודעה רשמית כבר! זה נשמע הרבה יותר טוב מההודעה הקודמת אבל זה תאריך מאוד רחוק... מה גם מי מבטיח שקולדפליי בטור חדש במאי? מוזר אבל מאמין שזה משו שמסוכם כבר הרבה לפני... קיצר... מוכן לקנות גם את החלום הזה אבל שתצא כבר הודעה ר-ש-מ-י-ת עם תאריך, מיקום, מתי אפשר לקנות כרטיסים ושנפנטז שנה לפני... אני בעד, גם דפש מוד הודיעו המון זמן לפני.

We Never Close

New member
איזה כיף!! ../images/Emo9.gif

יש תחושה שזה באמת הולך ונעשה רשמי יותר ויותר! רק באסה שמאי זה ממש רחוק וספטמבר יותר נוח, אבל עדיף מאוחר מאשר כלום

yedidya13

New member
אפילו שציפיתי ב30

במאי זה עדיין טוב העיקר שיבואו ויקפיצו את המדינה!

gogoit

New member
סוף סוף הם פה!

באמת מאוחר מאי, אני רק צריכה לזכור לקנות כרטיסים אז
תגידו, אתם יכולים לשער מה יהיו המחירים? בין VIP , לכרטיסים במיקום קרוב-רחוק?

omrimayo

New member
לדעתי החדשות לא טובות והנה היגיון מאחורי...

זו תגובה של אחד האנשים שם והוא צודק לגמרי, זה בדיוק מה שחשבתי יום למחרת ההודעה... לא נשמע הגיוני עונת מופעים הבאה?? הלהקה מסיימת סיבוב הופעות של כמעט שנתיים באירופה ובארה"ב , ולפי ההצהרות של חברי הלהקה הם מתכוונים לקחת פסק זמן כדי לנוח וגם כדי לעבוד על חומרים חדשים. לא נראה לי במאי 2010 הם יחליטו פתאום לצאת לסיבוב הופעות נוסף , נראה כמו עוד נסיון לזכות בכותרות וחבל אפשר וצריך היה לעשות מאמצים להביא אותם לכאן בסוף ספטמבר גם אם יש כאן המון הופעות אנשים שוכחים שבאירופה יש הופעות כל הזמן של מיליון להקות בזמנים צפופים אז לא יקרה כלום אם גם כאן יהיה עומס שכזה ואני אוסיף - למה שייצאו לטור בלי אלבום חדש? לא יוצאים לאותו טור פעמיים ועוד סתם... וגם אם כן אז לא יודעים על זה מעכשיו או משו... קיצר מקווה שבאמת זה סתם כי גם זה לא קיבל את כל הכותרות כמו ההודעה הקודמת... כאילו בכלל לא, נשמע גם הזוי שבוע אחרי.

Freemee

New member
מסכים

נראה כי הסיבה שלהקות באות פה לארץ זה לא בגלל המעריצים והרצון לטפח קהל אלא כסף טהור... ברור שצריך להרוויח כסף אבל באמת.. אם הם יוצאים מתוך הנחה שבגלל שיש הרבה הופעות אז יבואו פחות אנשים, תסלחו לי אבל זה בזיון.. כל המפיקים האלה רודפי בצע. ודווקא קולדפליי זו אחת הלהקות יותר טובה מכל האמנים שהיו פה בזמן האחרון (חוץ ממדונה (לא שאני מת עליה) אבל היא כנראה תקח הרבה צופים)

Galadriel 3000

New member
גית מנשמע?

יש לי הצעה- אולי תשרשרי את כל ההודעות שקשורות להופעה שאולי ואולי לא תהיה בארץ בשרשור אחד? ככה יראו בעמוד הראשון עוד הודעות לאו דווקא ישנות שכבר עברו לעמוד השני...

en li shem 7

New member
שאלה

אם הם יוציאו על זה בסביבות 16-18 מיליון שקל, נראה לכם שההכנסות יהיו גבוהות מזה?

Roy1232

New member
הם יודעים לבקש את המחיר שצריך

כדי לכסות את ההוצאות ומעבר לזה. אני אומר 500 אם זה בכלל הולך לקרות בשנתיים הקרובות

למעלה